Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: xenon  (Skaityta 68367 kartus)

andriusht

• Svečias
xenon
« Atsakymas #25: 2007 Spalio 17, 12:43:09 »
o kokie xenon dedasi i audi a4 95-97m?

flex

• Svečias
xenon
« Atsakymas #26: 2007 Spalio 17, 12:52:30 »

jei fara su lęšiu, tai h1. O jei fara su paprastu reflektorium, tai h4 ;)

Evaldas

• Svečias
xenon
« Atsakymas #27: 2007 Spalio 17, 13:04:21 »

jei fara su lęšiu, tai h1. O jei fara su paprastu reflektorium, tai h4 ;)

Arba H7, jei dar ir priešrūkinis yra ;)

kaukenas

• Svečias
xenon
« Atsakymas #28: 2007 Spalio 17, 21:12:41 »
Buvau siandien kad xenonus istatytu, tai nu ups i A4 kokia pisliava, reikia visa prieki nuimineti, tai neradau pigiau 300 lt vien uz istatyma, be to chebra bijo statyt, nes neseniai tokiai pat audelei dejo, sake kompas ups nuluzo, teko perprogramuot, tai paliko 1500lt ziedams :S Maniskes bande prijungt, kompas lyg ir nepsichavo, sako galim pabandyt idet, jei prades streikuot, atjungi lempas ir leki pas mus, tada kompas nepareis, jei su lempom toliau nevazinesi, kaip prades streikuot, tai dabar ir nezinau, ka daryt, kazkaip labai jau baisu  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 17, 22:11:12 sukūrė kaukenas »

andriusht

• Svečias
xenon
« Atsakymas #29: 2007 Spalio 18, 06:56:04 »
nu kas cia per nesamones vyksta su tais xenonais, o maciau viename puslapyje kad xenon montavimas tik 50lt

Evaldas

• Svečias
xenon
« Atsakymas #30: 2007 Spalio 18, 08:03:18 »
Eikit baltarankai jūs. Jau lempučių nebemoka susidėti. Štoli tas bamperis sunkiai nusiima? Aš borai tėvų dėjau, irgi visą priekį lupau ir t.t. Irgi kompas yra, tik reikia dėti ne už 200lt ksenonus ir viskas bus ok. Dedi su skaitmeniniais blokeliais, jungi per rėles ir viskas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #31: 2007 Spalio 18, 08:49:20 »
Tai kaip tik atrodo pigiai visokie mėlyni 8k ir daugiau xennonai,o 6k yra pats aukso viduriukas.

(y) (y) (y)

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #32: 2007 Spalio 18, 13:29:07 »
Buvau siandien kad xenonus istatytu, tai nu ups i A4 kokia pisliava, reikia visa prieki nuimineti, tai neradau pigiau 300 lt vien uz istatyma, be to chebra bijo statyt, nes neseniai tokiai pat audelei dejo, sake kompas ups nuluzo, teko perprogramuot, tai paliko 1500lt ziedams :S Maniskes bande prijungt, kompas lyg ir nepsichavo, sako galim pabandyt idet, jei prades streikuot, atjungi lempas ir leki pas mus, tada kompas nepareis, jei su lempom toliau nevazinesi, kaip prades streikuot, tai dabar ir nezinau, ka daryt, kazkaip labai jau baisu  :V

:O kazkioka cia mistika pas tave gavosi  (z) (z) (z) :O sudeti pas mane i a4 nei kas streikuoja, nepsicuoja nei nuluzo puikiausiai viskas veikia klaidu nemeto   :D nu nezinau jei mane taip butu prigazdine  (z) (z) (z) buciau is vis turbut nedejus  (z) (z) (z)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #33: 2007 Spalio 18, 13:32:36 »

:O kazkioka cia mistika pas tave gavosi  (z) (z) (z) :O sudeti pas mane i a4 nei kas streikuoja, nepsicuoja nei nuluzo puikiausiai viskas veikia klaidu nemeto   :D nu nezinau jei mane taip butu prigazdine  (z) (z) (z) buciau is vis turbut nedejus  (z) (z) (z)

užsuk kada, perdėsiu tau juos -tai ir gliučins, or klaidas mėtys, ir kompas luž (negalėsi internete sėdėt) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Bagyra

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #34: 2007 Spalio 18, 13:34:31 »

užsuk kada, perdėsiu tau juos -tai ir gliučins, or klaidas mėtys, ir kompas luž (negalėsi internete sėdėt) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

ne nu rimtai po tokiu pasaku dar karta isitikinau kad tu dievas siame reikale
i svecius kvieti  :D :D :D :D :D as tada be masinos uzeisiu  :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 18, 13:36:56 sukūrė Bagyra »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #35: 2007 Spalio 18, 13:36:39 »

:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

i svecius kvieti  :D :D :D :D :D as tada be masinos uzeisiu  :D :D :D
ir be vyro :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #36: 2007 Spalio 18, 13:37:47 »
o gal zinot kur galima rasti lešiu :) ? ir kokios kainos +/-

Neprisijungęs Bagyra

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #37: 2007 Spalio 18, 13:40:55 »
jei klausi apie tuos kur valgyti tai maximoje  :D :D :D :D :D :D

jei apie faras tai:

originalai be stukos net galvot nepradek  (-)

o tolymuju rytu produkcija 400 -  700 lt  :D bet su tom kiek supratau daugiau bedos nei naudos  :f

dar tipo nuo naujasnio modelio galma bandyt grust bet del kainu tai nzn  ?!?

na cia bent jau man kiek pavyko isiaiskinti apie A4 :V
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 18, 13:48:29 sukūrė Bagyra »

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #38: 2007 Spalio 18, 13:52:41 »
jei klausi apie tuos kur valgyti tai maximoje  :D :D :D :D :D :D

jei apie faras tai:

originalai be stukos net galvot nepradek  (-)

o tolymuju rytu produkcija 400 -  700 lt  :D bet su tom kiek supratau daugiau bedos nei naudos  :f

dar tipo nuo naujasnio modelio galma bandyt grust bet del kainu tai nzn  ?!?

na cia bent jau man kiek pavyko isiaiskinti apie A4 :V
aiskiai parašyta, Lešių, ne Lešinių lempu, o pačiu Lešių :) mane domina pats itaisas, man lempos visos nereikia, neturiu as žuvyčiu, kad auginčiau akvariume :D

Neprisijungęs Bagyra

• Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #39: 2007 Spalio 18, 14:04:50 »
aaaaaaaaaaaaaa  :V matai koks cia suktas klausimas buvo :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #40: 2007 Spalio 18, 15:17:57 »
turiu vieną lešį su vieta standartinei xeono lemputei (D2S)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #41: 2007 Spalio 18, 16:04:31 »
kokia kaina ? :D tik is kur antra paimti ? :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #42: 2007 Spalio 18, 17:46:34 »
siūlyk barterį  :D :D :D :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #43: 2007 Spalio 18, 17:53:14 »
siūlyk barterį  :D :D :D :D
ok, ryt uzleksiu apziuresiu kaip atrodo tada pasnekesma ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #44: 2007 Spalio 19, 01:23:09 »
turiu ir as viena padovanota lesi is C4 :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 19, 01:39:36 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #45: 2007 Spalio 19, 10:29:13 »
turiu ir as viena padovanota lesi is C4 :D
tai per abudu surinksim komplektą  :D

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #46: 2007 Spalio 19, 14:05:26 »
naudoju H4 kur trumpos xenon, o ilgos - hologenine. Atvirai sakant visiska nesmanone.

Apie bi-xenon (trumpos ir ilgos junginejamos elektros magnetu) tai tylios zuvys kalba kad tas magnetas pirmas numirs nei lempute- kiek tiesios nezinau.

Nezinau as tavo zibintu, taciau jei turi atskirus ir trumpoms ir ilgoms, tai pradzioj dekis trumpas, ateity jei noresi isidesi ir i ilgas. As vazineju kol kas tik trumpm, nors tiesa sakant ilgu nelabai ir reikia :D
as isidejes 6 stuku tai pats viduriuks ;) ir trumpos o ilgu ju ir nereik na man prireike tik 2 kartus per 7men :) tai ir nemanau kad ju reik :D

kaukenas

• Svečias
xenon
« Atsakymas #47: 2007 Spalio 21, 19:17:15 »

As susidejau i halogenus ir artimas 6k, i ilgas 4300, tai ilgas kai ipysi, shakes kai sviecia, vis laukiu progos, kad vienos juostos keli kas atlektu su ilgom, isbandysim dar ir akinimo funkcija :D

Evaldas

• Svečias
xenon
« Atsakymas #48: 2007 Spalio 21, 20:47:29 »
O aš į ilgas nematau kažkaip prasmės dėti. Nespėja jos nė užkaisti, kai vėl jungi lauk.

Neprisijungęs Dony

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
xenon
« Atsakymas #49: 2007 Spalio 21, 22:13:04 »
na as dejau kad sviestu geriau nes rudeni kaip zlibam atsibodo ir kad vaizdas grazesnis butu bei generatoriu maziau drozia  :P
pas mane 4 reflektoriai siaip tik trumpu pakanka, bet ilgos irgi nemaisytu... bet perjungus ilgas atsijungia xenonai ir lieka tik h1, reikes kada paskyrt vakra ir perdaryt kad trumpos xenonai, ilgos visos 4  :)
o ksenonai su halogenine lempute ilgom tai tik kad technikine pereit ramiai o naudos maza... :V
taigi as uz xsenonus visom 4 ir kaina dzin 280 ar 800 tas pats b.... kitoj rankoj... vieni blokeliai skleidzia cypenty garsa, o brangesni skaitmeniniai ne... ir kompas neknisa proto... toks ir skirtumas,  o kurie ilgiau laikys pats dievas tezino...
kaip vienas zmogenas yra pasakes brangesnis nereiskia geresnis  ;)
cia tik mano nuomone  ?!?