Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Xenon 35w vs 55w  (Skaityta 39089 kartus)

Neprisijungęs Benas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Re: Xenon 35w vs 55w
« Atsakymas #225: 2011 Spalio 01, 19:31:56 »
taip
Aišku, dėkui už atsakymą.Aplamai galvoju,gal būtų normalesni,ne taip greitai nusprogtų.Gal nemaišys radio bangoms,kartais raciją pasijungiu.Nesinori tų trikdžių.Manau surizikuosiu ir bandysiu nusipirkti,mažai ką kaina skiriasi nuo paprastų.Gal verta rizikuoti,norisi kokybiškesnio daikto.Tik neaišku ar pasiteisins.
Na taip kaina nedaug skiriasi tik dvigubai
Su siuntimu man atiduoda už 250lt,parduotuvėse pas mus 200lt arba tipo geresni 230lt.Tai manyčiau kaina gal nelabai skiriasi.Be abejo yra ir intere už 150lt,tik kažkodėl visi peikia tas pigūškas.Gal klystu.Bendradarbis siuntėsi iš Kinijos,namuose atsistojo kaina 100lt.Po mėnesio nusprogo vienas blokelis,po trijų antras tai tas pigumas pasidarė nelabai pigu.Garantijų nėra.Tai viską apsvarstai tai geriau gal sumokėti daugiau, gauti garantijas.Pažįstamas šioje firmoje pirko xenonus prieš du metus,tai iki šiandien dar nieko nereikėjo keisti,tai gal ir suteikia kažkokį pasitikėjimą ir norą pirkti.
Na įsidėjau jau tuos minėtus xenonus,bet kažko man jie nepatinka,trukdžiai labai jaučiasi ijungus radiją.Nežinau,gal kažką bandyti daryti,bet jau ale naujovė ir ypač naujose mašinose naudoja,nežinau kažkaip nuliūdino jie mane.