Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vėl sugedo salono pečiuko (vėjalio) rėlė,padėkit.  (Skaityta 4623 kartus)

Neprisijungęs Paja

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
o tai ta rele eina butent tik su kondicionieriumi ir be jo?kadangi pas mane irgi su kondicionierium ir taip pat neweikia 1.2 padetys, tai rekia zinoti ko man ieskoti (!?)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
as kai nusipirkau B3 tai neweike 1 padetis peciuko,pradejo paskui ir antra neweikt,bet stukteldawai ir wel pradetado pust,pries kokia sawaite nustojo ir 3 weikt! tai buna taip kad palieki ant t
as kai nusipirkau B3 tai neweike 1 padetis peciuko,pradejo paskui ir antra neweikt,bet stukteldawai ir wel pradetado pust,pries kokia sawaite nustojo ir 3 weikt! tai buna taip kad palieki ant trecios padeties ir po kazkiek laiko pradeda pust!!! tai cia bus tie kontaktai kalti?  :V
butent kontaktai,man tas pats buwo kaip ir tau dabar

Gintas

• Svečias
as turiu bulka, tai pas mane dabar neveikia pirmos trys padetys, o ketvirta dirba. Tai zodziu issirinkau ta jungikli, pravaliau kontaktus, bet vis tiek nedirba. Paskambinau elektrikui, sako cia kaltos varzos yra, bet kad iki ju prieiti reikia puse masinos paneles isrinkti. ar tai tiesa? ar imanoma paciam susitvarkyti sia problema?

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
as turiu bulka, tai pas mane dabar neveikia pirmos trys padetys, o ketvirta dirba. Tai zodziu issirinkau ta jungikli, pravaliau kontaktus, bet vis tiek nedirba. Paskambinau elektrikui, sako cia kaltos varzos yra, bet kad iki ju prieiti reikia puse masinos paneles isrinkti. ar tai tiesa? ar imanoma paciam susitvarkyti sia problema?

Nu kad priejimas pas bulka nera sudetingas, kiek atsimenu per bardacioka, t.y. issiemi bardacioka ir turi priejima prie uz jo esancio vejalio su varzom   ?!?

Gintas

• Svečias

Nu kad priejimas pas bulka nera sudetingas, kiek atsimenu per bardacioka, t.y. issiemi bardacioka ir turi priejima prie uz jo esancio vejalio su varzom   ?!?

hmm, reikės paardyt vakare :)

Neprisijungęs audrys7

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,kur rasti peciuko rele audi 100 c3 89m?