Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vėl sugedo salono pečiuko (vėjalio) rėlė,padėkit.  (Skaityta 4644 kartus)

Paulius

• Svečias
Sveiki,pas mane B4 jau antra karta sugenda ar kas ten pasidaro tai peciuko reliai kur stovi uz bardacioko. Srote pirkau kita paveike 2 men. ir vel nebepucia 1 ir 2 padetis. Gal kas tuirt panasia problema? Gal zinot ar eina kaip nors uztrumpinti ta rele ar dar ka, nes taip tai po 50lt neprisipirkinesiu kas pora menesiu. :[  (beje audi su kondicionierium ir tinka rele tik nuo tokios pat, jei sistema be kondicionieriaus tai rele netinka, o vat ta kur man tinka ne taip paprasta rasti..) ka daryt... :(
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 12, 00:00:46 sukūrė Paulius »

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Hmmmmm....
O tu isitikines, kad cia reles problema? As tai zinau kita beda (sakyciau liga), del ko nepucia 1 ir 2 padetis...  :V

Shefasd

• Svečias
Gal tu tiesiog nusipirkai bloga rele ( na kuri dar paveike biski) ir vel nusprogo, gal geriau naujos paieskot, kuri tikrai ilgiau veiktu.... O gal is tiesu beda ne relej kaip spyglys sako ;)

Paulius

• Svečias
Hmmmmm....
O tu isitikines, kad cia reles problema? As tai zinau kita beda (sakyciau liga), del ko nepucia 1 ir 2 padetis...  :V
Na tada gal nesunku butu ivardinti ta liga?  :V  o manau kad rele tai del to kad ja pakeitus vel veikia,tai manau jei ne ji butu kalta galeciau keisti nekeites,visvien neveiktu.  Na o tai kokia liga tada pasakyk ir iskarto gali pakomentuoti kaip jos isvengti  8:8

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Rele pats keitei?
Man viskas buvo identiskai, maliausi po servisus, tikrino visokias reles, varikliuka ir t.t., kol pacio rankos nesieme darbo  :D :P

Paulius

• Svečias
Rele pats keitei?
Man viskas buvo identiskai, maliausi po servisus, tikrino visokias reles, varikliuka ir t.t., kol pacio rankos nesieme darbo  :D :P
servise nustate kad rele kalta. Tuomet pats susiradau is ardomos masinos ir isidejau kitaaa. veke 2 men ir vel vakar uzgeso 1 ir 2 padetis.  va tokia ta istorija  :( . as irgi pats imciaus darbo tik nesugalvoju kaip ta rele apeiti (uztrumpinti) kad vel vektu. Tai gal gali pasidalinti mintimis kaip issperendei sia UZKNISANCIA (ypac per lietu) problema  (v) :)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
O tikrai keitei rele o ne rezistoriu?  :V
Kartais ne taip atrode kaip fotkej?
Nes kai jis pareina lieka tik salono ventiliatoriaus paskutinis greitis  :V

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 13, 02:24:12 sukūrė jankazas »

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
pas mane tik pirma neweikia ir nzn kodel.gal cia sitas kur fotkej kaltas gali but?kazkada veike tik 3 ir 4 kai stukteldawau i ta reguliatoriu.tai beda buwo kontaktuose pacio reguliatoriaus.galvojau jis visas su tais 3 reguliatoriais keicias bet srote nuziurejau kad atsisuka butent vejelio reguliatoriaus kontaktai.tada issukes perejau su switriniu ir po snd ok.bet va 1 padetis kaip neweike taip ir neweikia.

Paulius

• Svečias
O tikrai keitei rele o ne rezistoriu?  :V
Kartais ne taip atrode kaip fotkej?
Nes kai jis pareina lieka tik salono ventiliatoriaus paskutinis greitis  :V
Panasus bet ne toks. Tas zalias kur matosi yra bet pati plasmese kitokia ir fiskute viena. idesiu foto siandien.
Nezinau gerai,blogai padariau, bet paemes uztrumpinau atrodo 1 su 3 kontaktu,tai gavosi taip kad pucia 1 ir 4 padetys... vis geriau nei 3-4  :[

Paulius

• Svečias
Stai ta rele kuria keiciau ir vel problemos po kurio laiko. 

Spygly, tai kur dingai? gal tu turi mionciu kaip man issigelbeti  :(

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Shotokan, pirmas kontaktas turbut isdiles pas tave jau. mano buvo 1 ir 2 isdile - keiciau visa vejeli

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
As 3 bulkas esu tvarkes butent del peciuko. Irgi neveike 1 ir 2 padetis.. Isardai, ir pravalai tuos susilieciancius kontaktus reguliatoriaus... Sau asmeniskai jau 2kart esu tvarkes. Zodziu, sakyciau liga. Daba prie betkurios audi prieinu, tai 1 padetis tikrai nedirba... Tai diagnoze asq man buna. Bet cia reik ziuret kaip sakant.

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Shotokan, pirmas kontaktas turbut isdiles pas tave jau. mano buvo 1 ir 2 isdile - keiciau visa vejeli

Man tai idomu, nuo ko jie isdyla?  :V As savo bulka eksploatuoju 8 metai, nieks nedyla, o va reguliatorius tai jo, kaprizingas.
Nebent mes cia apie ta pati, tik skirtingais pavadinimais, nes "vejelis" tai bbz kas cia pas tave....

Paulius

• Svečias

Man tai idomu, nuo ko jie isdyla?  :V As savo bulka eksploatuoju 8 metai, nieks nedyla, o va reguliatorius tai jo, kaprizingas.
Nebent mes cia apie ta pati, tik skirtingais pavadinimais, nes "vejelis" tai bbz kas cia pas tave....
tai yra is peciuko angu einantis vejas. Pas mane kontaktai tikrai nebus,nes as uztrumpinau rele su laiduku ir pradejo veikti pirma padetis,tai logiska jei butu ten rekeja pravalyti neveiktu nei uztrumpinus nei pakeitus rele,taip kad atkrenta sis variantas... :(

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį

tai yra is peciuko angu einantis vejas. Pas mane kontaktai tikrai nebus,nes as uztrumpinau rele su laiduku ir pradejo veikti pirma padetis,tai logiska jei butu ten rekeja pravalyti neveiktu nei uztrumpinus nei pakeitus rele,taip kad atkrenta sis variantas... :(
tai nori pasakyt reik keist visa pavadinkim matara?pas pana tai kiek metu veike viskas ok,bet neperseniausiai uzlinko pirma padetis.kontaktai nemanau,kad gali but jau taip sudile kad neweiktu ta 1 padetis.gal cia ta rele kalta....hm...

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį

DABAR normaliai parasyk, ka tu uztrumpinai.. Tai uztrumpinai rele, ir dirba pastoviai 1 padetis, ar kai su reguliatorium ijungi? Nes jei pastoviai dirba, tai asq, kad reguliatorius tada.  :D Pats pagalvok. O isdyla.. Na jei neisdyla, o apsinesa, nes susilietimo plotas nera didelis, uztenka biski apsinesti ir vsio, nedirbs.

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį

[/quote]
buvo nubruzinti. jokie valymai, sveitimai ir lankstymai nepadejo. pakeiciau kitu ir problema dingo

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį

buvo nubruzinti. jokie valymai, sveitimai ir lankstymai nepadejo. pakeiciau kitu ir problema dingo
[/quote] pravaliau viena karta ir po snd veikia,o 1 padetis ciuju neweike kai jau gawau tokia masina :)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį

pravaliau viena karta ir po snd veikia,o 1 padetis ciuju neweike kai jau gawau tokia masina :)
[/quote]

butent..

Paulius

• Svečias

DABAR normaliai parasyk, ka tu uztrumpinai.. Tai uztrumpinai rele, ir dirba pastoviai 1 padetis, ar kai su reguliatorium ijungi? Nes jei pastoviai dirba, tai asq, kad reguliatorius tada.  :D Pats pagalvok. O isdyla.. Na jei neisdyla, o apsinesa, nes susilietimo plotas nera didelis, uztenka biski apsinesti ir vsio, nedirbs.

Uztruminau reles 1 kontakta su 3. Paprasciausiu laiduku. Yra dabar yra taip: Kaip peciukas isjungtas, niekas nepucia. Ijungus pirma padeti pucia 1 padetis ijungus 2.3 ir 4 padetis pucia maximaliausiu pajegumu 4 padetis. Tai vis dar manai kad kontaktai? manyciau ne..

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
varžos ir jungikliai pareina nuo sudilusių pečiuko ventiliatoriaus įvorių,todėl reiktų remontus pradėt nuo priežasties o ne nuo pasekmių............

Paulius

• Svečias
varžos ir jungikliai pareina nuo sudilusių pečiuko ventiliatoriaus įvorių,todėl reiktų remontus pradėt nuo priežasties o ne nuo pasekmių............
tai tipo dabar keisti visa peciuko valdymo bloka ir dar rele?  Ir tai bus tik bandymas o ne 100% faktas kad toliai laimingai veiks. Gal gerai bus ir taip kaip dabar-nors nieko gero cia.. (-)

Paulius

• Svečias
Peciukas sutvarkytas. Ideta nauja tokia rele ir viskas veikia kuo puikiausiai.

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs efka

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
as kai nusipirkau B3 tai neweike 1 padetis peciuko,pradejo paskui ir antra neweikt,bet stukteldawai ir wel pradetado pust,pries kokia sawaite nustojo ir 3 weikt! tai buna taip kad palieki ant trecios padeties ir po kazkiek laiko pradeda pust!!! tai cia bus tie kontaktai kalti?  :V