Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: viskas apie xenonu  (Skaityta 1028 kartus)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
viskas apie xenonu
« Topic Start: 2012 Liepos 15, 16:01:23 »
sveiki, iskart atsiprasau tu kurie pyks del naujos temos, bet tikrai ieskojau gana nemazai ir neradau ko reikejo.
Norejau issiaiskinti, kokios yra butinis salygos xenonam siuo metu LT, kokios yra baudos uz xenon, anksciau buvo kiek skaiciau nuo 20-40lt apie baudu dydzius dabar neradau nieko, gal kas nors yra susidures su baudom, gal ka baude arba siaip uz tai stabde? dar yra toks klausimas ar priekinese lempose degant trumpoms sviesoms butinai turi degti gabaritines lemputes

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
Ats: viskas apie xenonu
« Atsakymas #1: 2012 Liepos 15, 17:01:57 »
dar yra toks klausimas ar priekinese lempose degant trumpoms sviesoms butinai turi degti gabaritines lemputes / TAIP

kokia bauda yra tai nezinau bet jei pas tave lesines ir desi i lesi tai taves nieks nestabdis o jei paprastos nelesines tai greit sustabdis ir bauda gausi

o xenonu saligos kad technikine pereit ir laisvait galetum vazinet tai lempu apiplovimas, automatis lempu reguliavimas ,ir pacios lempos turi buti pazymetos spec zymejimu.

p.s. viska galejai rasti forume

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Liepos 15, 17:08:17 »
nu kaip viska del baudu ats neradau, ir tu nezinai ;) o pas mane ir lesines ir zymejimas yra DC man rodos kad trumpos lesines ir xenon,

bet dar norejauciau palaukti gal forumieciai pasidalins patirtim kaip su tuo stabdymu, ar buna taip ar nebuna, ir del baudu

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Liepos 15, 17:28:49 »
tai jei pas tave lesines tai nesuk galvos, dabar nebetokia aktuali tema kaip cia pries kelis metus i visus antrus trecius guolius pradejo kisti tada ir baude

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Liepos 15, 17:35:20 »
tai va va, per google kiek ieskojau tai visuose forumuose ir kalba eina pries pora metu kas buvo, o apie dabar nelabai kas kalba
Dekui uz ats ;)