Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vel borto kompas :)  (Skaityta 3133 kartus)

Neprisijungęs FaceOFF

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Vel borto kompas :)
« Topic Start: 2009 Gegužės 18, 16:33:07 »
gera diena, mieli ponai  (h) !!

Sry, jog vel tema apie ta pati, bet esu kazkaip pasimetes  :) Nusipirkau spidika su auto-check ir borto kompu, tai sugalvojau pasijungt, pas mane Ai90 1991m 2.0E. Isardziau savo spidika, ir ten lygtais kazko truksta !!  8:8 Melyna ir geltona fiskes pasijungia, lieka tokia juoda 5 laidu, ten turbut nuo lauko termometro, bet cia neesme. kiek supratau pas mane nera tokios dideles fiskes , kur jungtusi AUTO-CHECK, taip pat gavau si reikala be valdymo lazdeles, tai tokia juoda jungtis ant spidiko, 10 kontaktu irgi laisva lieka ??
Pajungus degima autocheck'as veikia (bremslicht'ai ir tepalas pamirksi, iki OK nedaeina) o visur kitur kompe panuliam :-]. isnarsiau foruma, radau, daug jankazo ir kitu postu, bet niekur neradau, tokiu laideliu pas save, nors visa kelma isnarsciau, tokiu jungciu nera !!  :/x4

Tai ar aplamai i sita varianta eina toki reikala "isodint" (i manaja B3) ar nelabai ?? dekui uz atsakymus.

PS. paieska tikrai ziurejau, jai ka praleidau nepykit :) !!!

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Re: Vel borto kompas :)
« Atsakymas #1: 2009 Gegužės 18, 16:42:46 »
nu tikrai buvo tema ne viena.

1. nusipirkai borto kompa su tau netinkanciu autocheku, nes pas tau greiciausiai stovi tik kontroleris
2. jei neturi kompo valdymo rankenos, tuo paciu neturesi ir fyskes (mazukes) kuri sujungia valdymo rankena su paciu kompu, o is tos fyskutes iseina laidas, kuri reikia pajungti prie masinos ECU kad rodytu sanaudas ir pan.., be to laido tau nieko ir nerodys, apart laika  :P

3. parduok sita BC ir nusipirk pagal savo auto mini/auto cheka ar kontroleri , bei nusipirk valdyma su laidu :) ir viskas 8)

Geltona bei melynos fyskes jungiasi i pati skydeli, ta juoda pailga fyske maza yra papildomo ekranelio fyskute, i kuria ateina +,-, ir apsvietimo + , (jungiant temperaturos displeju reikia pasijungti daviklio laida + greicio signala, analogiskai su automat. dezes displejum, tik kad eina signalinis is dezes laidukas ;)

Balta fyske buna auto/mini cheko, buna trumpa ir ilga, trumpa balta - mini chekas, ilga balta - autochekas, jei nera nei vienos baltos fyskes, tada kontroleris  :)

Neprisijungęs FaceOFF

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gegužės 18, 17:12:25 »
Ok ! dekui Andriux !! Pas mane nera ne vienos fiskes, nei dideles, ne mazos, kaip tik sian B4 ziurejau, ten buvo maza  (v). reiskia manajai Ai90 cia mires reikalas ? kontroleris - tai cia tos dvi lemputes su ausinimo ir tepalo simbolika ? (kompe ju vietoj ekraniukas su bremslicht'u ?).
O VDO dacikai, kur ten su tepalo slegiu ir akumo itampa taip pat man mire :) ? po pelenine radau 6 kontaktu fiske laisva, ar ten ji jiem skirta ar ne ? nes ladai nuo tepalo skyriaus kaizkokie laidai i salona pratempti, taip pat ir su "batareika" ?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Gegužės 18, 17:39:23 »
labai tingiu smulkintis 8) ne viena tema buvo ir apie VDO ir apie BC, tiesiog siek tiek daugiau paieskok ;)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gegužės 18, 22:53:48 »
Linkas kaip tik tau: http://www.4ringe.de/bordcu.htm  :D

Neprisijungęs FaceOFF

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gegužės 20, 15:26:30 »
 tai dabar pas mane tas borto kompas dega pilkai kai nuo rankeneles pravesiu fiske ar degs raudonai

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gegužės 20, 16:03:15 »
lemputes pasikeisk ;), o apšvietimą jis gauna nuo skydelio, apšvietimas veikia ir nepajungus valdymo fyškės ;) arba saugiklį tikrink

Neprisijungęs FaceOFF

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gegužės 20, 17:29:17 »
dekui Andriux ira darvienas klausimas o netiktu nuo audi 200 auto cekui fiske i audi 80 b3 auto cekui

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gegužės 20, 17:57:49 »
ne netiks.

Neprisijungęs FaceOFF

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gegužės 20, 19:37:24 »
tai reike buten nuo audi 80 b3

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gegužės 20, 21:08:10 »
Linkas kaip tik tau: http://www.4ringe.de/bordcu.htm  :D
pagal sita linka gale parasyta kad pas 3A varikli nera kazkokios kuro sanaudu vertes
tai taip iseina kad borto kompo pasijungti nepavyks ?

wiltrix

• Svečias
« Atsakymas #11: 2009 Gegužės 22, 15:08:32 »
turint noro ir supratima gali isidet pilna checka kad ir masinoi nieko nera  (be) sekmingai viska isidejau, bet veikt biski yra ka :D o del 3a nzn seip  buna geltona fiske po kojom arba laidas fiskiu kruvoje auksciau.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Birželio 04, 12:58:58 »
turint noro ir supratima gali isidet pilna checka kad ir masinoi nieko nera  (be) sekmingai viska isidejau, bet veikt biski yra ka :D o del 3a nzn seip  buna geltona fiske po kojom arba laidas fiskiu kruvoje auksciau.
nu bun ir maciau paveiksliukuose kad bun bet taip pat ten pamineta kad 3A motoro kompas nenuoda info apie sanaudas tai cheka gal ir usisorganizuosi bet kuro sanaudu manau nerodis nebent kur kabinti samapaliskai kazka

wiltrix

• Svečias
« Atsakymas #13: 2009 Birželio 04, 17:17:43 »
samopaliskai nepadarysi manau , nes tas geltonas laidas tiesiai is ecu iseina, berods 9pin'as jei gerai pamenu..

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Birželio 04, 17:21:31 »
nieko neprikabinsi, nes skaiciuoja pagal krabo lekstes padety  ;)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Birželio 04, 18:05:13 »
as isisdejau vakar borto kompiuteri i audi b3 ir viskas veikia kuo puikiausiai su pilnu auto cheku :) viska rodo :) tik jei vietoj stovi tai nerodo kiek litru ima :) o seip rodo ir vidutines ir kiek nuvaziuot dar galiu :)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Birželio 04, 21:13:40 »
as isisdejau vakar borto kompiuteri i audi b3 ir viskas veikia kuo puikiausiai su pilnu auto cheku :) viska rodo :) tik jei vietoj stovi tai nerodo kiek litru ima :) o seip rodo ir vidutines ir kiek nuvaziuot dar galiu :)
is kokios masinos isemei borto kompa su auto cheku? :V

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Birželio 04, 22:06:42 »
pacio skydelio nekeiciau tik pasikeiciau ta dali kur eina auto chekas su borto kompu,uz ja mokejau 80 litu :) ji buvo nuo b4 ,bet seip tinka tiek nuo b4 tiek nuo b3 :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Birželio 04, 23:13:35 »
Cia raso ECU kontaktus ar fyskes? nesupratau...

KE-Jetronic: Kontakt "10"
       Digifant: Kontakt "10 oder B8"
       Multipoint Injection: Kontakt "11"
       KE-Motronic: Kontakt "10"
       Motronic: Kontakt "31"
       Mono Motronic: Kontakt "11 oder 27"
       Motronic: Kontakt "31"
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Birželio 05, 07:40:44 »
del kontaktu tikrai negaliu pasakyti nes man sujunge elektrikas :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Birželio 05, 10:17:09 »
o ka ten elektrikui jungt?  :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Birželio 05, 11:05:25 »
na pvz as nznojau i kokius kontaktus jungiasi rankenele ir kompas  :s

wiltrix

• Svečias
« Atsakymas #22: 2009 Birželio 06, 17:37:25 »
jei tik su spidometru su pilnu auto checku isidejai ir iskart viska rodo? netikiu, nes kad viska rodytu reikia modulio lempom ir daviklio langu apiplovimo bakeli, nebent tau juos irgi idejo..

wiltrix

• Svečias
« Atsakymas #23: 2009 Birželio 06, 17:42:30 »

vietoj stovint ir neturi rodyt kiek ima, tik kai vaziuoji rodo momentines ir paskui po 100km berods nuvaziavus parodo kiek istikruju yra vidutiniu kuro sanaudu.

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Birželio 07, 13:52:27 »
pala pala o kas sake kad pas mane yra lempu apiplovimas?  (be) pas mane jo nera ,o toliau kodel gali nerodyti?juk pajungi kompa su rankenele ir viskas ?!? ko tavo nuomone dar reik? ?!? na aisku dar laidus reik nuvesti ir zinoti kur sujungti  :-]