Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Veidroziu sildymas neveikia !  (Skaityta 6178 kartus)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: Veidroziu sildymas neveikia !
« Atsakymas #25: 2009 Liepos 31, 10:20:39 »
nesupleskes tau veidrodeliai? nebijai, kad stikliukas paruduos?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Liepos 31, 10:44:59 »
Aš apie tą patį. Pas mane Audi a6 c5, taip pat buvau nustebintas, na kodėl neveikia šildymas. Pasirodo veidrodėliai pradeda šylt kai tik įjungi degimą, o veidruodėliuose yra termo apsauga, kuri atjungia šildymą prie +25C, vat ir viskas.
Nuo lietaus lašų toks šildymas nepadeda, bet prieš rūką tai netgi labai padeda.
Užsisakiau lemonoj +50C termo apsaugas, susidėsiu, tada žiurėsim kaip bus.

Nori gal pabandyti apipilti manuosius vandenius veidrodžiu ir pamatyti, kaip vanduo greit džiūva? :) Kaip gali nuo vandens nepadėti, jei pridėjus ranką, jaučiasi, kad karštas stiklas?

Neprisijungęs Dolcis

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Liepos 31, 10:47:35 »
Kazkada turejau seat toledo toki,va ten tai silo veidrodziai,galejai kojines dziovint,vos priliest eidavo veidrodeli,siaip bent jau su mano a4 nepalyginsi net,cia vos syla...kolegos, ka galima padaryt kad siltu labiau?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Liepos 31, 10:54:14 »
Mano A4 veidrodziu sildymas isijungia automatiskai ijungus diegima, tik nezinau ar turi jam itakos lauko temperatura  :V
mano A4 irgi tik degima ijungus kaista, i lauko temperatura nereaguoja visai nes nera jokiu davikliu (-).
Atjungiau laidus nuo kaitinimo elementu vasarai.
tada totali nesamone pas jumis  :D bereikalingas energijos vartojimas ;]
o tai tu pasakyk, kam vasara pastoviai reikalingas veidrodeliu sildymas?
nepamirškit, kad priekinio lango apiplovimo purkštukų šildymas įsijungia įjungus degimą ir būna įjungtas nepriklausomai nuo aplinkos temperatūros.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Liepos 31, 11:06:40 »
nelabai supratau ka tuo nori pasakyt  :V

Neprisijungęs ERD777

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Liepos 31, 11:19:29 »
Evaldas: Nežinau kokia pas tave maškė, bet A6 C5 veidrodėliai šyla tik iki +25C, šyldymas veikia paduodamas nuolatos, o jį reguliuoja termo apsauga veidrodėliuose. Ir visa tai tam, kad nebūtu apledyja ir aprasoja, daugiau niekam. Jei tau 25C jau karšta tai nežinau, nuo jo net lašeliai nenuvarva, tai apipilus vandeniu, nieko per juos nebematysi.

Pats neseniai ardžiau juos, buvau išėmes veidrodžius ir nulupes pačia šildomą plėvelę, radau ten tuos termikus, atsaldžiau ir susitrumpino, atšilo iki 25 ir atsijungė, tai vat tokie popieriai.

Po mazdos keptuvės, audinės visai atrodo nešylantis.

O kai laukia saulė ir šilta, tai plastmasė šiltesnė už tuos veirdodėlius.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 31, 11:24:59 sukūrė ERD777 »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Liepos 31, 11:22:08 »
Evaldas: Nežinau kokia pas tave maškė, bet A6 C5 veidrodėliai šyla tik iki +25C, šyldymas veikia paduodamas nuolatos, o jį reguliuoja termo apsauga veidrodėliuose. Ir visa tai tam, kad nebūtu apledyja ir aprasoja, daugiau niekam. Jei tau 25C jau karšta tai nežinau, nuo jo net lašeliai nenuvarva, tai apipilus vandeniu, nieko per juos nebematysi.

Pas mane C5 faceliftas, o jei pas tave nenudžiūva vanduo nuo stikliukų, tada jau ieškok sliekų, nes pas mane pvz ir po plovyklos po minutės jau sausi būna

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Liepos 31, 11:27:54 »
b l i a d   pasakyt noriu tik tiek kad jei yra pašildomi purkštukai tai įjungus degimą jie visada šildo 

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Liepos 31, 11:30:13 »
Na kokie ten gali būt sliekai? Ant pačių daviklių parašyta 25, patikrinau realiai, taip jie ir veikia. Net schemose parašyte "deforer", o ne "heater"..
ten viso 4 laidai, 2 pritiamdimui, 2 šildymui. Viskas paprasta.
Pas tave nebent kas pastatė kitus termikus, nes maniškiai ten fabrični.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Liepos 31, 12:54:47 »
Na kokie ten gali būt sliekai? Ant pačių daviklių parašyta 25, patikrinau realiai, taip jie ir veikia. Net schemose parašyte "deforer", o ne "heater"..
ten viso 4 laidai, 2 pritiamdimui, 2 šildymui. Viskas paprasta.
Pas tave nebent kas pastatė kitus termikus, nes maniškiai ten fabrični.

Ir tu nori pasakyti su +25 nenušildo vandens lašų???

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2009 Liepos 31, 14:19:31 »
Aš tau gyvai galiu parodyt jei netiki, na kas per žmones?

Aš jų nebučiau ardęs jei man nebūtu aktualu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Liepos 31, 14:22:04 »
Aš tau gyvai galiu parodyt jei netiki, na kas per žmones?

Aš jų nebučiau ardęs jei man nebūtu aktualu.

Tai tu primesk, ką pats rašai? Nori pasakyti, kad nenudžiūva vanduo nuo jų? Nebūk juokingas, kaskart per lietų jie man sausi būna, o tu man pasakoji, kad nenudžiūva

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Liepos 31, 14:46:16 »
Evaldai, tai skirtingai juk gali buti :) Man pvz irgi nepakankamai nusyla, ta prasme net nesijaucia kad siltas veidrodelis auto c5 1998m. Ranka pridejus tikrai nepajusi silumos. Sildymas per lietu tragiskas... Varza yra srove yra, viskas kaip priklauso.
Kaitinimo elementas juk turi tam tikra resursa, kuris yra ribotas.
O pas tave, ERD777, stovi ant pacio kaitinimo elemento termo varzos? ar kaip yra
as isardes buvau, radau du laidai ateina iki veidrodelio. Iki kaitinimo elemento nelindau, reikia plastmase lupt...

Neprisijungęs Dolcis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Liepos 31, 15:55:35 »
EDR777 teisybe sako ,ner sansu kad vandens lasus nudziovintu,vanduo gi nepraded prie 25+ garuot :-] pas mane taip pat tokia situacija,per lietu lasai stovi ant veidrodzio nors jis ir syla.O buvusiam seatui silde taip kad lasai migom isdziudavo.
As ka noriu pasakyt,kad vienom masinom sildymas tikrai gali net lasus H2O nudziovint,o kitom jau ne,tai kame cia saknys?kazkoks stipresnis kaitinimo elementas?

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Liepos 31, 16:53:01 »
Bent man tai viskas čia aišku, defoginimas ir turi tik truputi šildyti, o ne garinti lašus. Buvau kelioms minutėms užtrumpines tą termo apsaugą, tai užkaito beveik kaip ligintuvas  :-]

Termo apsauga yra priklijuota tiesiai prie tos šildančios plastmasės, o daviklio taip paprastai nenulituosi, tai su bulgarke gražiai nupjoviau, o poto su juo žaidžiau. Užšaldžiau ir t.t. Vienu žodžiu viskas veikia super, kaip ir turi būt.

Vat kilo mintis tokia, kad mano auto tai amerikoniška, tai gal tie veidrodėliai ten pritaikyti jav šilumai?

Aš tai nesiparinu, nulupsiu tas apsaugas ir susidėsiu kokį tik noriu termo apsaugą, tarkim 50C, tai manau to tikrai pakaks, tik vat akumas kaip, ar nesodins jo toks reikalas.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Liepos 31, 16:56:42 »
Taigi sildo tik kai degimas ijungtas. Turesi sumest su paveiksliukais aprasyma :) nes man irgi reiks taip padaryt, per lietu ragas visiskas... garus ir tt nusyla momentaliai. Pafotkink kai darysi, arba pakviesk apziuret :D

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Liepos 31, 17:34:32 »
Būtinai.. Tik pirma išspresiu aktualiausias problėmėles, tada imsiuos veidrodžiu.

Neprisijungęs Dolcis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Liepos 31, 18:15:05 »
ERD777 tikrai foto sumesk,butu super...del to kaitimo tai galima atskira knopke kokia pasidaryt veidrodziams,man svarbiau padidint galinguma sildymo,as atjungciau net galinio lango pasildyma (maziau elektros estu) nes pagal veidrodzius priprates vazinet :-]

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Liepos 31, 21:02:33 »
o galinio šildymas nuolat neveikia, jis atsijungia atomatiškai kai sušyla, netikrinau to, bet originalioj instrukcijoj taip parašyta.
Na nzn kaip su bus su tą fotosesija, kažkaip daug čia nedraugiškų forumiečių.

Neprisijungęs Dolcis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Rugpjūčio 02, 20:15:19 »
as susipykes nesu ne su vienu :-]

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Rugpjūčio 03, 09:18:25 »
Aš ir nesipykau, bet tendencijos juntamos.

Neprisijungęs Dolcis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Rugpjūčio 03, 09:48:42 »
gerumas nugales,patikek ;)padaryk gera kitam ir tau bus atlyginta :)

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Rugpjūčio 03, 10:27:02 »
Vat žinok buna atvirkščiai, kai tik mėgini padėti kitiems, tai poto lieki kaltas. Geriau to nedaryti, ypač nepažįstamiems.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Rugpjūčio 03, 10:49:01 »
Bet tai pas tave ir poziuris, kai tau padet tai kiti turi mest visus darbus ir aiskintis ir tt. Del lambda zondo is kokiu 5 vietu tau surase duomenis, visi rimciausi elektrikai parase, o tu tik pradejai rekt kad tau niekas tiksliai nepasako... Tokia realybe kad apie si varikli informacijos ji eksplotuojant forume dar nera sukaupta.
Parodyk gera tona ir pats tiksliai viska surasyk  (+)
Be to panasu kad su siuo varikliu forume esi pats pirmas, todel turek omeny, pries pradedamas verkt kad niekas tiksliai nepasako. auto is usa ir europos tikrai skiriasi, todel tavo klausimas: kokio lambda zondo reikia? yra zymiai sudetingesnis nei to klaustu kas nors kas turi pvz: 2.8, tada tikrai nevienas gali pasakyt va ten toki pirkau, ten pigiau ir panasiai.

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Rugpjūčio 04, 13:53:40 »
tomciau: aš ir pats kažkiek gaudaus elektronikoj, bet apie lembdas pradėjau domėtis tik kai susiduriau su gedimu, o čia yra ir tokių kurie jau senokai apie juos žino daug daugiau.

Tai Aišku man apmaudu kai Lietuvos AUDI klube, vietoj atsakymu gauni špyga ir tą netaukuota... todėl tokios ir nuotaikos. O apie emocijas - manau tai yra individualu, visi reaguoja savaip, galiu ir verkti ir juoktis, visi žmonės nuo pat gimimo tai daro :) .

O tie kodai kuriuos man papostino forumiečiai niekam tike, tie visi L zondai 4 kontaktų.  Ir ką man su tuo zondu nupirkus ji reiktu daryti? Esu rodes tą schemą meistrams, jie sako pamiršk, nieko gero nepribursi?

Buvau ne vienam servise, elektrikai ten ar motoristai aiškiai man pasakė, kad kito zondo ten nepritaikysi, ne tas automobilis, na ne tas atvejis.

O tai, kad aš esu toks pirmas atstovas ant visos lietuvos su tokia AUDI A6, tai didelė garbė ir atsakomybė, todėl niekaip negaliu lestis į pigias machinacijas su tais zondais.

Tiesiog buvo mintis, kad yra zondo analogų pas rimtas firmas, o pasirodo nėra ir taškas.

O jei aš toks vienintelis, su tokia audi, šitos detalės kodo jums mažiausiai 100 metų nereikės, nebent pradės visi pirkti tokias maškes, kas tikrai mažai tikėtina.

Jei ką įžeidžiau, labai atsiprašau.  :s