Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: vdo daciku pajungimas. Prie tu daciku yra rele kam ji?  (Skaityta 8847 kartus)

Neprisijungęs Valerij.

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
o ta melina davikli kompas ne skaito? :)o tas dveju kontaktu vetoj melino daviklio itilps,nes jis didesnis? :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
kayyyy kietaks? :-] :-] :-]

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
neko jokingo nematau :V

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
tai kad strojinti bandai :)

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
o ta melina davikli kompas ne skaito? :)o tas dveju kontaktu vetoj melino daviklio itilps,nes jis didesnis? :)

Kaip isukt tai pasitelk fantazija, o melina davikli atstos vienas is dvieju kontaktu (WK)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 18:16:47 sukūrė Žora »

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
aciu uz pagalba :)

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Gal kas jau yra pastates i tdi varikli vdo dacikus ir viska pajunges?:-)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Taip yra ir ne vienas, na as tik tepalo temp nepajunges dar

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Tepalo temp nera kur daciko isukt.jeigu tik taip kur nors eskot kitos vietos.ir kek pas tau rodo spaudimas?

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Ant laisvu ~1bar ant 2200rpm ~3,5bar

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Negaliu isukt vietoj melino daciko ta kita 2kontaktu slegio dačika,nes tas 2kont.dačikas yra perstambus:-(.gal jus kitus dacikus isukinejot,plonesnius?

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Negaliu isukt vietoj melino daciko ta kita 2kontaktu slegio dačika,nes tas 2kont.dačikas yra perstambus:-(.gal jus kitus dacikus isukinejot,plonesnius?

:D sakiau pasitelk fantazija, ta davikli kuris toliau nuo bloko isuk arciau (kur dabar melynas) ir atsiras vieta.

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Pas mane tas melinas virsuje ir apacioje dar vienas ,po tepalo filtro.taj ta apatini vetoj melyno isukt,o vetoj apatinio ta 'slegio'?:-)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Pas mane tas melinas virsuje ir apacioje dar vienas ,po tepalo filtro.taj ta apatini vetoj melyno isukt,o vetoj apatinio ta 'slegio'?:-)

Truputi nesupratau ka cia parasei. Cia apie B4 TDI kalba taip? Virs tepalo filtro yra du slegio davikliai, vienas arciau bloko (ten vietos isukt 2kontaktu davikli nera) ir kitas daviklis jau toliau (virs filtro gaunas) tai ten vietos uztenka. Esme tau pakeist melyna i 2kontaktu. O kas ten per daviklis po filtru tai neisigvaizduoju, nemates kad ten kas butu.

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Taip kalbam ape B4 1.9tdi, pas mane melinas davyklis isuktas pre bloko o antras apačioje(gaunas kad po tep.filtro) o salia melino(gaunas kad virs tepalo filtro)iseina vamzdelis kuris padoda tepalo turbonai.pas mane taip:-) pas mane b4 1994m

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Taip kalbam ape B4 1.9tdi, pas mane melinas davyklis isuktas pre bloko o antras apačioje(gaunas kad po tep.filtro) o salia melino(gaunas kad virs tepalo filtro)iseina vamzdelis kuris padoda tepalo turbonai.pas mane taip:-) pas mane b4 1994m

Jasna, iki 94 ten prie to vamzdelio budavo dar vienas daviklis tai viskas lengvai susisuka, o kas ten po tai nzn.  Kaip siuo atveju susukt neissivaizduoju gal Marius pasakys pas ji taip pat. Greiciausiai imt kronsteina lauk ir daryt skyle prie vamzdelio ten vieta yra, arba pasikeist kronsteina i senesni jau su skyle, bet cia tik as taip galvoju.

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
Ačiu uz pagalba,db wiskas aišku:-)

Neprisijungęs E-gizzz

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
o tepalo spaudimui ir tepalo temperaturai turi buti skirtingi dacikai i varikli?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
geras klausimas :D ka randi bendro tarp spaudimo ir temperaturos? tai juk skirtingi dalykai ir matuojasi jie skirtingais davikliais
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 18, 19:35:59 sukūrė tauraginis »

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
o tepalo spaudimui ir tepalo temperaturai turi buti skirtingi dacikai i varikli?
tingi paguglint matau. http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=13712