Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: vdo daciku pajungimas. Prie tu daciku yra rele kam ji?  (Skaityta 8663 kartus)

Neprisijungęs Brat_cky

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
vdo daciku pajungimas. Prie tu daciku yra rele kam ji?

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Ten ne rele. Ten yra tu papildomu davikliu apsvietimo pastiprinimo stiprintuvas. Nzn kaip kitaip pavadinti.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Ten ne rele. Ten yra tu papildomu davikliu apsvietimo pastiprinimo stiprintuvas. Nzn kaip kitaip pavadinti.
o gal pasilpninimo? (!?) (!?) :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
booster for dashboard lighting

Issivercia kaip stiprintuvas.. Tik va dabar galvoju, gal cia skydeliui? Tikrai nesilpnintojas.  :V

Neprisijungęs Brat_cky

• Žiūrėti profilį
As apsvietima be to boosterio pajungiau ir viskas ok. Tik dabar daviklio ieskau tepalo spaudimo kad likusius du dacikus pajungti

TaLI

• Svečias
koks pas tave variklis?

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
As apsvietima be to boosterio pajungiau ir viskas ok. Tik dabar daviklio ieskau tepalo spaudimo kad likusius du dacikus pajungti

Na rades tepalo slegio davikli, tai tik viena pajungsi, o tepalo temperaturai reikia kito. Nzn asq, koks variklis pas tave.

Neprisijungęs Brat_cky

• Žiūrėti profilį
2.0 mono. Tai kad sake uztenka vieno daviklio dvieju kontaktu, ir rodo temperatura ir spaudima.

Neprisijungęs Brat_cky

• Žiūrėti profilį
Dekui TaLI

TaLI

• Svečias
ner uz ka :)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
2.0 mono. Tai kad sake uztenka vieno daviklio dvieju kontaktu, ir rodo temperatura ir spaudima.

Tas kas sake visiskai nusisnekejo.

Neprisijungęs Povilas24

• Įrašai: 338
    • Žiūrėti profilį
sveiki,va nusipirkau sau tuos VDO dacikus,prie daciku tik fiske gale 6-iu laidu.pas mane B4 2.0E kaip juos pasijungti?kokius ten daviklius dar reikia?isanksto dekui uz pagalba.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
sveiki,va nusipirkau sau tuos VDO dacikus,prie daciku tik fiske gale 6-iu laidu.pas mane B4 2.0E kaip juos pasijungti?kokius ten daviklius dar reikia?isanksto dekui uz pagalba.
Dekuji nereikia.Isisuki atatinkama dviejju kontaktu tepalo slegio davikli,isisuki temperaturi davikli,pratempi nuo ju iki savo vdo pora laidu ir  viskas dzin.

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
o kaip tie davikliai atrodo ir kur isisuka?pas mane yra ten kazkoks daviklis kai pasui degima tai spidometre kuris rodo tepalo spaudima?cia tas? ar ne?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Davikliai sukasi i varikli.

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
suprantu kad i varikli o i kuria vieta ten?pas mane yra kazkoks tepalo spaudimo daviklis variklyje bet nzn ar tas...o kaip tas temperaturos daviklis atrodo ir kur ji sukt?kaip ten laidus pravest...gal kas kokiu foto turit kaip ten viskas atrodo?

Neprisijungęs Valerij.

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
sweiki.i b4 1.9 tdi galima pajungti vdo dacikus?man daugiausiai rupi spaudimo :)

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
gal kas zino kaip padariti kad roditu lauko temparatura audi b4,spidometre ekranekis yra :)

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
sweiki.i b4 1.9 tdi galima pajungti vdo dacikus?man daugiausiai rupi spaudimo :)

Taip galima, paieska pasinaudojes forume rasi kaip

gal kas zino kaip padariti kad roditu lauko temparatura audi b4,spidometre ekranekis yra :)
Ekraneliui dar ir daviklis reikalingas, taip pat paieska naudokis pilna yra forume temu tokiais klausimais su atsakymais

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
eskojau,jau ir akys skauda :/mazai ka paaiskinta.turbut reikia dacikus pirkti su fiske kartu?(lauko temperaturai) (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 20:44:10 sukūrė audi9999 »

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

ziauriai prastai ieskojei.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 20:35:40 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
eskojau,jau ir akys skauda :/mazai ka paaiskinta.turbut reikia dacikus pirkti su fiske kartu? (!?)

:-] :-] Fishke tu fishke, tdi nebuvo tokiu navarotu tai kur tu ta fishke prijunksi, krc labai nenoriai bet rasau ko tau reikia, davikliu (cia tu su rodiklem), tepalo slegio, tepalo temp daciku i varikli, toliau skaitinejiesi , vedzioji laidus ir turi sport edition :D

Neprisijungęs Valerij.

• Žiūrėti profilį
pas mane jau stovi site dacikai(su rodiklem)man reikia prijungti spaudimo dacika,bet nezinau vetoj kurio daciko isukti kita dacika,nes stovi du dacikai ant tepalo :)o ten kur rasiau ape "fiske"tai kalbejau ape lauko temperatura :).skaitit geriau reikia :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 17, 21:36:52 sukūrė audi9999 »

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
pas mane jau stovi site dacikai(su rodiklem)man reikia prijungti spaudimo dacika,bet nezinau vetoj kurio daciko isukti kita dacika,nes stovi du dacikai ant tepalo :)o ten kur rasiau ape "fiske"tai kalbejau ape lauko temperatura :).skaitit geriau reikia :)

2 kontaktu tepalo slegio davikli isuk vietoj melino virs tepalo filtro.

P.S ne skaityt geriau reikia, o nereikia po visko posto redaguot ;)