Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: valytuvai vale tik ant greiciausios padeties, nebevalo isvis  (Skaityta 3376 kartus)

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Kai padarysi diagnostika, klausimas "kodel" bus atsakytas.. Kompo atmintyje sedes klaida.

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
Pakatinimo zvakiu lempute nebemirksi. buvau idejas kita valytuvu rele, ir nieko. vistiek neveikia. ir savo rele idejau i kita masina. veikia, kuo puikiausiai. tai reiskia, kad ne rele. liko rankena ir varikliukas. gal kas pasakys, kiek laidu ateina i varikliuka? gal kas turi schema?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Papurksk WD-40 i jungiklius ir pajunginek, gal issivalys.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
kuriuos jungiklius? kontaktai nera apsinese. nes kai masina pastovi, pora kartu suveikia valytuvai, paskui nebe. jei butu kazkoas su kontaktais isvis neveiktu. manau, kad reik kastis iki varikliuko, jei i ji srove ateina, reiskia, varikliukas svaigsta.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai vienas jungiklis gi valytuvu. I rankenele papurksk.

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Nu as dar prie profilaktikos pasiziureciau ar komforto blokas po vairuotojo kojom neskesta vandeny, tai nesusije su valytuvais, bet pas tave panasu kad problema ne su valytuvais, o kazkas rimciau su elektra...
tikiuosi as neteisus :)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
komforto blokas kiek zinau valdo, langus, centrini. o jie pas mane veikia. o prie jo prieit reikia kilima pjaut ar eina ji graziai nuardyt?

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
pirma nuimi ta plastmase kuri sali kapoto atidarymo rankeneles, tada ta kuri dengia kilima nuimi, o tada ir kilima gali pakelt

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
nu jei nerasiu kitu bedu. reiks ta patikrint

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Papurskei? Nepadejo?

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
dar nepurskiau. papurksiu pasakysiu. siand ardyti planauoju vairo kelma ir matysim, ar is rankenos problemos.

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
sekmes beardant ir informuok kaip ten kas, sekmes

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
sekmes cia geraja puse ar kaip? vaira esu emes jau viena karta, nera ten stebuklu. valytuvus tai pat. nu jei ka rasiu, pranesiu

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
komforto blokas kiek zinau valdo, langus, centrini. o jie pas mane veikia. o prie jo prieit reikia kilima pjaut ar eina ji graziai nuardyt?
cia gal ne tavo bedos sprendimui ,bet prie konforto bloko prieiti galima nieko nepjaustant.jis po kojomis vairuotojo beveik po sedyne,kilima atkelus eina graziausiai

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
problema isspresta. pradejau tikrint nuo varikliuko, i ji srove ateina, be traukiu, jis sukasi, viska isardziau, isvaliau ivores, aseles sutepiau ir atgal i vieta sudejau. bestatant valytuvus i vieta rasta ir kita beda. fyskes kontaktai, kiek per daug isizioje, ir fiksatorius nuluzes, todel ir neveikdavo man jie normaliai. viskas sutvarkyta, valytuvai veikia. 

P.S. pries metus laiko buvau vales visa mechanizma, nemaniau, kad taip greit gali vel uzsinest.