Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: valytuvai vale tik ant greiciausios padeties, nebevalo isvis  (Skaityta 3164 kartus)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
taigi, siand ivyko keistas dalykas valytuvai pradejo veikti tik ant auksciausios padeties :-{ spaudziant su langu apiplovimu veikia, tik apiplovimas, valytuvai nesuveikia. galinis valytuvas veikia tai pat. A6/C5. gal kas zinot kame reikalas? :/ nuo ko pradet ardyt? rankenele ar kokia rele bus?
 ar nera valytuvuvam kokio atskiro bloko?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 03, 09:27:40 sukūrė judas1256 »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
taigi, siand ivyko keistas dalykas valytuvai pradejo veikti tik ant auksciausios padeties :-{ spaudziant su langu apiplovimu veikia, tik apiplovimas, valytuvai nesuveikia. galinis valytuvas veikia tai pat. A6/C5. gal kas zinot kame reikalas? :/ nuo ko pradet ardyt? rankenele ar kokia rele bus?
valytuvu rele pasikeisk.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
gal zinai kur ji yra?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
o kuri yra toji. ar siulai visas keist. siand ryte uzkurus viena kart normaliai usdirba valytuvai, ant visu padeciu, ir paskui vel

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
o kuri yra toji. ar siulai visas keist. siand ryte uzkurus viena kart normaliai usdirba valytuvai, ant visu padeciu, ir paskui vel
kitas.
nr nepisimenu.dvigubai didesne uz kitas.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
na radau as ta rele, kuri yra toji. aciu Toto, uz pagalba.  istaciau kita. ogi the same shit. (tas pats b..) gal dar kas turi kokiu minciu del ko taip gali but. negi niekam taip nera nutike. nes kai reles ieskojau tai visas klp svalkes prasakmbinau ir pravazinejau, deficitine preke. :(

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
na radau as ta rele, kuri yra toji. aciu Toto, uz pagalba.  istaciau kita. ogi the same shit. (tas pats b..) gal dar kas turi kokiu minciu del ko taip gali but. negi niekam taip nera nutike. nes kai reles ieskojau tai visas klp svalkes prasakmbinau ir pravazinejau, deficitine preke. :(
Rele 377,o kadangi jos lekia,bandyk dar karta.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
pas mane jos zymejmas 603* mes a buvom isarde, kad ten kaip ir nera nieko kas padetis reguliuotu. nu net nzn, ka daryt. nauja pirkt. apie 100 lt kainuoja, svalkese nerandu, nera net is kur jos paimt geros ir patikrint ar manoji kitoj masinoj veiktu gerai.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
pas mane jos zymejmas 603* mes a buvom isarde, kad ten kaip ir nera nieko kas padetis reguliuotu. nu net nzn, ka daryt. nauja pirkt. apie 100 lt kainuoja, svalkese nerandu, nera net is kur jos paimt geros ir patikrint ar manoji kitoj masinoj veiktu gerai.
ne ta rele ziuri

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
as ta pacia ir ziuriu. tik pas mane kitas jos zimejimas. o taip viskas tas pats. is pasato buvau idejas, tai ten buvo 196 ar kokia tai. nu ne esme. kas dar be reles galetu knist prota?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
as ta pacia ir ziuriu. tik pas mane kitas jos zimejimas. o taip viskas tas pats. is pasato buvau idejas, tai ten buvo 196 ar kokia tai. nu ne esme. kas dar be reles galetu knist prota?
Tarpine.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
tarp vairo ir sedynes?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
siulai masina parduot?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
su laidais ar jungikliu negali būti problemos? ta prasme kontaktas kažkur dingsta,todėl iš niekur nieko kartą buvo atsigavę,dabar vėl dingo,bandyčiau pagal schemą laidyną prasiskambinėti.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
man vieni pasake, kasd rele isvis ne prie ko. ji arba veikia arba ne. gali but rankena arba variklis. bet kiek tame tiesos, neaisku. kas blogiausia, kad daug vargo su tuo skambinimu, kai dar nelabai moki tai isvis  :-{

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
man vieni pasake, kasd rele isvis ne prie ko. ji arba veikia arba ne. gali but rankena arba variklis. bet kiek tame tiesos, neaisku. kas blogiausia, kad daug vargo su tuo skambinimu, kai dar nelabai moki tai isvis  :-{
pirmas pozymis kad rele,tai kad dirba tik greitai.arba keitei bloga i bloga arba ne ta,nes nr vardini ne ta.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
pas mane masinoj dabar yra rele 603. ja isemus valtytuvai isvis nebeveikia. imetu foto manosios reles. veliau imesiu foto ir kur ji vietoj yra.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
pas mane masinoj dabar yra rele 603. ja isemus valtytuvai isvis nebeveikia. imetu foto manosios reles. veliau imesiu foto ir kur ji vietoj yra.

rele ta,bandyk dar keisti.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
o kaip rankeneles kontaktai?

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
o kaip rankeneles kontaktai?
klausimas teisingas. kaip juos patiktrint?

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
pasatui buvo irgi,kad vale tik ant maziausios padeties, pakeiciau rankenele ir viskas ciki  :)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
vot tai tau ir kaledos. vakar grisztant is kaledojimu valytuvai beveik isvis uzlinko. sugalvoja valo, sugalvoja, ne. nu zodziu s... prie viso to geriu gryzus  kieme istraukus raktta is spyneles, neissijungia magas, paprastai jis issijunge. rakinu masina, o gi nieks neveikia, nuo pultelio, spynele uzalus, tai per bagazines spynele uzrakinau. ryte atejau, nuemiau klemas, galvoju, gal grybauja blokas centrinio, patiktinau visus saugikliu, kokius tik zinau, visi geri. uzkuriau masina, apsukos kaip saltai krito pakankamai greit nuo 1200 iki 800. ir kai pasieke 800 pradeda mirkset, pakaitinimo zmokiu lempute. kodel? na cia jau diagnostika reiks daryt. vienas geras dalykas tas, kad uzgesinus masina ir istraukus rakta radija issijungia, ir eina ja uzrakint su pulteliu.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 27, 12:49:07 sukūrė judas1256 »