Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM  (Skaityta 4230 kartus)

Andriux001

• Svečias
VAG-COM
« Topic Start: 2007 Lapkričio 13, 22:04:48 »
Sveiki,
norejau paklausti ar kas turite kabeli toki nusipirke?
Kokie ispudziai? Kokios galimybes? :)
As va ka tik nusipirkau, bet dar neturejau laiko pasijungti, tiesa sakant, nelabai dar noriu ir pradet, kol
nesuvokiu kas kaip veikia :)
Cia va instaliacijos procesa ir pirmini toki pasiknaisiojima pardavejas kabelio dave :)

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=158766

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 13, 22:45:08 »
nu tai kabelis yra pas viena cia zmogeli toki "gedas008", pajungem mes ant mano laptopo viskas veikia viskas ciki, bet kad ta programa yra nelegali, ir tipo su ja galima klaidas paziuret, ir istrinti jas, taciau daugiau nieko negalima  :[
nu tipo pvz nuimti "tepalu keitima", pakeisti kalba skydelyje ir panasiu funkciju  :( todel reikia gauti legalia vag com versija.

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 13, 23:02:42 »
jei kada kas sugalvos pirkti vag-com grupini pirkima tai noreciau ir as toki daigta isigyti.
Kad ir tepalu mirksejima nutrint galeciau...

Andriux001

• Svečias
VAG-COM
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 14, 09:21:39 »
taigi is ebayjaus neriau gali nusipirkti, nors nzn ar i lietuva siuncia.
arba jei as vaziuosiu i lietuva - galiu nupirkti kam reik.
As pats mokejau 99pensus + 9.99svaro uz atsiuntima.
dar paimiau kazkoki draudima siuntimui uz 3.99 ir toki adaptery dave tipo uz dyka tada, bet nzn ar man jo prireiks :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 14, 10:02:43 »
VYrai paieska naudokites!! http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=3693.0 cia pridiskutuota iki valios, viskas ten veikia.. :) legalia programa gauti tai tik 15-30min darbo internete... :P :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 14, 10:03:39 »
dar paimiau kazkoki draudima siuntimui uz 3.99 ir toki adaptery dave tipo uz dyka tada, bet nzn ar man jo prireiks :)

adapteris senesnem auto..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #6: 2007 Lapkričio 14, 10:04:06 »
Prie šito kabelio pilnai funkcionuojančia nebent 311 versiją pasijungsi, to pilnai per akis Tavo auto, bet dar didelis klausimas ar tas kabelis aplamai veiks, ir jeigu veiks tai kiek ilgai veiks  (+) (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #7: 2007 Lapkričio 14, 11:14:43 »
nu tai kabelis yra pas viena cia zmogeli toki "gedas008", pajungem mes ant mano laptopo viskas veikia viskas ciki, bet kad ta programa yra nelegali, ir tipo su ja galima klaidas paziuret, ir istrinti jas, taciau daugiau nieko negalima  :[
nu tipo pvz nuimti "tepalu keitima", pakeisti kalba skydelyje ir panasiu funkciju  :( todel reikia gauti legalia vag com versija.

311 legalizuotis nera problemu. Perkant sita laida tikejausi is jo daug, taciau tai paprastas laidas... paprasta programa ir norint rimtai tvarkytis su masina to nepakaks, normaliu ir kainos atitinkamus, bet asmeniniams poreikaims to tikrai nereikia nes pinigu metimas i bala ;)

Gedis teisus del veikimo, anas gali ir is vis neveikti, labai jautrus ir greit sugeba perdegti, o tvarkyti anu nelabai kas ir moka, nes dalys patys suprantat kad ne lietuvoj pirktos- as jau su tuo susiduriau ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #8: 2007 Lapkričio 14, 13:24:00 »

nereikia jokiu "legalumu" kam reikia galiu pasiust manuala kaip vag-coma nulauzt be jokiu problemu :) sau vissus inspectionus nusimeciau :)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #9: 2007 Lapkričio 14, 13:58:12 »
Mane tai nervuoja kai zmones kalba niftema.
Turiu as versija: 409.1 ir pilnai viskas veikia. Kabeli pirkau lietuvoj is zmogaus kuris per foruma pardavinejo nemanua kad tas kabelis cia grynai orgianlus buvo nes prie jo dave man cd su 3.11 versija kuri manes visiskai netenkino.

Prie šito kabelio pilnai funkcionuojančia nebent 311 versiją pasijungsi, to pilnai per akis Tavo auto, bet dar didelis klausimas ar tas kabelis aplamai veiks, ir jeigu veiks tai kiek ilgai veiks  (+) (+)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #10: 2007 Lapkričio 14, 14:15:44 »
Turiu as versija: 409.1 ir pilnai viskas veikia. Kabeli pirkau lietuvoj is zmogaus kuris per foruma pardavinejo nemanua kad tas kabelis cia grynai orgianlus buvo nes prie jo dave man cd su 3.11 versija kuri manes visiskai netenkino.

Prie šito kabelio pilnai funkcionuojančia nebent 311 versiją pasijungsi, to pilnai per akis Tavo auto, bet dar didelis klausimas ar tas kabelis aplamai veiks, ir jeigu veiks tai kiek ilgai veiks  (+) (+)

kodis pavardink skirtumu bent keleta tarp versiju skirtumu :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
VAG-COM
« Atsakymas #11: 2007 Lapkričio 14, 19:37:20 »
nesinervink be reikalo, paprasčiausia su 311 knistis nereikia instaliuojant, kaip su 409,
ko pasekoje daug kam nesigauna ir 409 neveikia pilnavertiškai.
Aš irgi neeikvojau laiko, kad damušt ją iki galo, nes man užten klaidas nusiskaityt, ir pratrint jas.
Ir tikrai įdomu, bet kelis rimtus skirtumus pavardink tarp 311 ir 409

Neprisijungęs Enris

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: VAG-COM
« Atsakymas #12: 2009 Lapkričio 07, 18:00:46 »
O as parsisiunciau is E'bay, klaidas trina, bet kur ten insp1, insp2 ar oel nuresetint tai neradau. Pas mane 409 vag-com. Skanuoja 01,03,08,15,25-- viskas veikia. Tiesa neprisijungia prie 02-Auto Trans, 17- Instruments. Kame bedos?  Audi A6 96m. 1,9 Tdi  Chassis type 4A

Neprisijungęs simonasas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Lapkričio 07, 21:37:49 »
Sveikas,

manau pagelbes:
http://www.autodiagnostika.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=52:kaip-ugesinti-insp-in1-in2-ir-oil-indikatorius-vw-automobiliuose-us-vag-com-programa&catid=34:pagrindin&Itemid=37

man pagelbejo tai:
Iki 1998 m. pagamintuose Audi modeliuose arba jeigu kanalas "Channel 02" yra neaktyvus:
[Select]
[17 - Instruments]
[Adaptation - 10]
Įrašykite reikiamą kanalą ("Channel Number") iš žemiau pateikto sąrašo.
[Read]
Laukelyje "Stored Value" rodoma dabartinė kanalo reikšmė.
Įveskite į laukelį "New" reikšmę ir žemiau pateikto sąrašo.
[Test]
[Save]
Kanale 05 (channel 05) turi būti įrašomas atstumas iki sekančio tepalų keitimo.
Ši reikšmė yra nurodoma tukstančiais kilometrų. Pvz. pageidaujate, kad sekantis tepalų keitimas būtų po 10000 km ir tuomet įsižiebtų OIL indikatorius, tuomet į 05 kanalą (channel 05) reikia įrašyti reikšmę 10. Gamyklinė reikšmė yra 12 (12 tūkstančiai km).

Kanale 06 (channel 06) turi būti įrašomas atstumas iki sekančio In-1 apžiūros indikatoriaus įsižiebimo.
Šiame kanale įrašoma reikšmė taip pat reiškia dešimtis tūkstančių km.Gamyklinė reikšmė yra 24 (24 tūkstančiai km).

Kanale 07 (channel 07) turi būti įrašomas laikas iki sekančio In-1 ažiūros indikatoriaus įsižiebimo. In-1 įsižiebimas priklauso nuo atstumo arba laiko, atatinkamai kuris terminas pasibaigs greičiau. Šiame kanale įrašoma reikšmė yra padauginama iš 10 ir gaunamas dienų skaičius. Pvz. į šį kanalą įrašius gamyklinę reikšmę 36 bus nurodyta 360 dienų.
Kanale 08 yra nurodomas laikas iki sekančio In-2 apžiūros indikatoriaus įsižiebimo. In-2 serviso apžiūra ir šis indikatorius priklauso tik nuo laiko. Gamyklinė reikšmė yra 72 (tai reiškia, kad po 720 dienų įsižiebs In2 indikatorius).

Sekmes!  ?!? ;)

Neprisijungęs Enris

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Lapkričio 08, 12:16:55 »
Dekui uz info.  :H  Dar tik mokausi...  ?!?  (h)

Neprisijungęs sauliuhas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Spalio 17, 20:16:13 »
pasijungiau savo kabeliuka, viskas tvarkoj, taciau programa luzineja, stringa, pabandziau su kitu kompu irgi tas pats, pradzioj veikia, ir po poros min luzinet pradeda... gal kas turi ideju?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Spalio 17, 20:18:24 »
pasijungiau savo kabeliuka, viskas tvarkoj, taciau programa luzineja, stringa, pabandziau su kitu kompu irgi tas pats, pradzioj veikia, ir po poros min luzinet pradeda... gal kas turi ideju?
kreipkis i ross-techa del garantijos. na nebent pas tave (kuom butu labai sunku patiket) pigus kinietishkas sh,kuris ir neturi dirbt gerai :D

Neprisijungęs sauliuhas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Spalio 17, 22:27:45 »
darau prielaida, kad windows vista itaka, pakeitus programos atidarymo parametrus, veikia viskas puikiai... o ar pigus slamstas nzn, pirkau is ebay uz gal 10£ gal ir pigus sh, svarbu darba dirbtu  ;) dbr dar reikes pasidomet kaip nuresetint airbagus, kur uzsidege po sedeniu keitimo

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Spalio 17, 23:00:18 »
o kur ta laida galima nusipirkt?reiktu ir man,kokia kaina?

Neprisijungęs sauliuhas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 18, 20:54:29 »
cia forume gali...as is ebay pirkau, va ir katik iprendziau airbagu beda... galvojau ten kazkokius kodus reikes pakeist, bet praskanavau dar karta, driverio side kazka rode, paziejau po sedene, visi laidukai atsijunge buvo, sujungiau, nuresetinau airbagus, nebedega, tikiuosi ir nedegs, ne mot reikia prasieiti... liko abs lempute, bet cia granata keite, tai sensoriu patikrint reikes dar...

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 20, 19:32:02 »
Beje , o su kinietišku vag-com už 10$ galima pamatyti kurnors tikrą mašinos ridą ? nes aš nerandu ...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Spalio 21, 15:32:06 »
cia nuo variklio ecu priklauso, ne nuo diagnostines irangos

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Spalio 21, 15:42:40 »
uz 10dol adapteris neturi CAN sasajos, tos kurios turi ridos skaitikli, kur kartais galima pamatyti buna su CAN.

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Spalio 21, 16:55:57 »
aisku , gaila , dekui uz info

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Spalio 21, 17:09:16 »
Beje , o su kinietišku vag-com už 10$ galima pamatyti kurnors tikrą mašinos ridą ? nes aš nerandu ...
Daug nori uz 10$ :D
Aplamai labai reta kuri rodo, tik tam tikru varikliu, tik tam tikru metu ir tralivali... Naujesnes prie klaidos raso rida - kartais ten galima rasti idomybiu ;)