Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Uzsidega tepalo lempute (Audi 100,c4, 2.3 variklis)  (Skaityta 1268 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Pas mane audinei (c4, 2,3 variklis) stai tokia beda: pries 1,5 metu pasikeiciau savo originalu c4 skydeli i kita - isidejau nuo a6 (c4, 2.0ltr, elektroninis spidometras, nepilnas, nera jokio autocheko ir borto kompiuterio), tai pasikeitus viskas buvo okay...taciau pries kokius 3 menesius pradejo uzsidegt tepalo lempute, kai variklis jau pasildavo ir dirbdavo ant laisvu apsuku...normaliai vaziuojant tai nedega...tai pagalvojau, kad tepalai jau senai keisti, tai butu laikas pakeisti, gal tada nebedegs...pasikeiciau tepalus, taciau problema nedingo, vistiek ant laisvu apsuku dirbant varikliui uzsidega tepalo lempute...kai pagazuoji, vel uzgesta...variklis dirba graziai, nesipurto, trauka nepasikeitus, kokia buvo anksciau, tokia ir tebera...nesuprantu kame saknys...ar cia man tepalo davikliai kalti, ar skydelis jau grybauja, kadangi ne nuo tos auto, ar cia dar kur rimtesniu bedu galima tiketis? dekui uz patarimus, laukiu.

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
Kadangi skydelis nepilnas kaip suprantu pas tave, tai nematai tepalo spaudimo, tai aš asmeniškai visų pirma pasitikrinčiau tepalo spaudimą.

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
radai kame problema?

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Audi Gerbejai  ;) zodziu pas mane liudni reikalai su masiniuku (Audi 100 (c4), 2.3 variklis)...su ta tepalo lempute tebevargstu iki siol...zodziu is mechanines puses viskas patikrinta ir pakeista kas imanoma...tepalo spaudimas pamatuotas ir yra normos ribose, reiskia tepalo siurblys geras...davikliai pakeisti abu...vakar pakeite indeklus, pasirodo svaistikliu virsutiniai indeklai jau buvo nusideveje iki raudonumo...indeklai pakeisti, taciau problema nedingo...vaziuojant lempute kaip uzsidega, tai ir dega...zodziu isvis susiparinau ir nebezinau ka daryt...siandien dar nulekiau pas biceli ir isidejau kita skydeli is jo audines, kad patikrint, ar ne skydelis kaltas...tai bicelio skydelyje irgi lempute uzsidege bevaziuojant...reiskia ne skydelyje saknys, reiskia gali buti kazkur elektrinej daly beda...ir ta lempute taip idomiai man dega...ant laisvu apsuku stovint ir dirbant varikliui visada dega...vaziuojant kartais istisai dega, o kartais pvz vaziuojant kad ir kokiu 100km/h ir uzdavus gazo, tai kartais uzgesta, bet trumpam, ir tada vel uzsidega ir dega istisai...zodziu gal kas esate susidure, prasau padekite, pagelbekite, nebezinau, kur problemos ieskoti...laukiu pasisakymy ir patarimu, ka toliau ir kaip daryt...

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
o tepalo norma? ta prasme netrūksta?

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
o bandei žiūrėti tuos laidukus kurie eina nuo dačiko į panelę (greičiausiai į saugiklinę) gal kur yra prasitrynęs ir trumpina, nes jei spaudimas tepalo normalus ir tepalo yra ko jai degt išvis? o tu garantuotas kad tepalo lemputė ten? gal pvz stabdžių skysčio nebėr pas tave ? nu čia tokie pamąstymai, o pvz negalima jos prie kompo kokio pajungt, gal parodytų kame replės? Nes negali būti taip kad viskas tvarkinga, bet kažkas sako kad NE. vadinasi kažkas kažkur klysta ;) turi reikaliukų kaip sakant ;)