Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: trumpų šviesų jungiklis A6 ( c5) 1998 m.  (Skaityta 1406 kartus)

Neprisijungęs blynukas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas žino kaip išsiima trumpų šviesų jungiklis? nesinori lupti per jėga? o tai mano biski grybauja gal ka pataisysiu?

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
apie svirtele ant vairo klausi?Vairo rata nuimt reikia,plastmases apie vaira....

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
jei gerai pamenu pas sita modeli sciesu jungiklis yra ratukas, ten jau reiktu siek tiek apdailos nuiminet kad iki jo daeit, vakare galesiu paziuret i manuala ir daugiau info pateikti.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs booo

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas žino kaip išsiima trumpų šviesų jungiklis? nesinori lupti per jėga? o tai mano biski grybauja gal ka pataisysiu?
nuimi ta apdaila aplink ratuka,paspaudi sviesu ratuka i vidu ir pasuki tik neatsimenu i kuria puse ir jisai visas su viske issitraukia

Neprisijungęs blynukas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
tai kaip ta apdaila aplink ratuka nuimti kazkaip kisau atsuktuva sen bei ten bet nieko ne krust, o atrodo kad tuoj kazkas luz jei per jega tempsi?

Neprisijungęs Pion3R

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Kaip yra tas ratukas, yra ten aukščio reguliatorius ir spidometro šviesos, tai tą stačiakampį tiesiog su plonu atsuktuvų atlupt reikia ir viskas, pas taip nuįminėjau, bet nieko ten nepamatysi, pas mane irgi buvo problemų su juo, krč pas mane buvo toks dalykas, kad kur suktukas, ir kur rūko žibintai, vat kai įjungi artimas, šviečia kažkiek bet xujovai, o kai įjungi visus rūko žibintus vapšė ratukas ir aplink ratuką nešviečia nieks, net nžn kas yra.. :/