Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tikra AUDI rida  (Skaityta 10560 kartus)

Neprisijungęs Plyta

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Tikra AUDI rida
« Topic Start: 2009 Gruodžio 05, 01:11:20 »
Sveiki! (h) Aš tik pradedantis forumų lankytojas. (!?) Norėčiau sužinoti: ar audi automobiliuose yra elektroninių elementų fiksuojančių ridą apart spidometro, kurį dažniausiai prasuka?  (?!)Aš nesenai sužinojau, kad BMW automobiliuose yra 3-4 elementai, kurie ridą fiksuoja (greičių dėžė, vieno rato ABS daviklis, fara, ir t.t.).

Neprisijungęs reivis

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Re: Tikra AUDI rida
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 05, 07:42:27 »
Yra.

Neprisijungęs vadimas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 05, 09:25:02 »
o galima suzinoti kur

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Gruodžio 05, 11:20:10 »
Aš suprantau, kad tai galima taip pat nuskaityti su kažkokia diagnostine programėle. Tai gal revis galėtu pasidalinti šia nebloga informacija. :)Būčiau labai dėkingas. Man tas klausimėlis iškilo dėl to, kad negaliu apsispresti dėl paskirstymo diržo keitimo. Spidikas ir lipdukai po kapotu, serviso knygutė sako, kad iki keitimo liko dar 60tūks. km. Pats dirželis išorinių susidėvėjimo ženklų neturi.   

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gruodžio 05, 11:38:17 »
cia kiekvieno asmenine nuomone bet su dirzu keitimu daugelis prisidirba iesko kur pigiau kas pakeis neaiskios kilmes pati dirza pasikeicia po to sako: po pakeitimo nedaug pravaziavus truko tris pazystamus turiu kuriems nepasiseke vien del dirzu keitimo vienas pazystamas gryzo y lietuva is anglijos ir leke atgal, nedavaziavus olandijos nutruko ... pas mane kai pirkau visi lipdukai ir servizo knygutes raso kad dirzas keistas pries 4000km tai kam ji keist kad ir variklis uzlinks kitas variklis pigiau kainuos nei tas dirzo keitimas  :V

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gruodžio 05, 11:47:58 »
Taip dėl keitimo aš sutinku su arunu666.  Èia kiekvieno asmeninis reikalas. Pas mūsų pasikeitus diržą gali pravažiuoti daug mažiau negu senu nekeistu.  :-{ Ar arunas666 buvo tikras, kad jo diržas buvo pakeistas prieš 4tūks. km.. Lietuvoje galima atsukti kiek tau reikia km kad tik klientas būtų patenkitas. Aš dėl to ir noriu sužinoti kas dar audinėse skaičiuoja kilometražą be spidometro? ?!?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gruodžio 05, 12:02:47 »
sutinku su tavimi kad gali visko pridaryti bet masina pasiemiau ka tik gryzusia nemanau kad tuo emesi nes lipdukai ir garantines knygeles kada klima pildyta prie atsarginio rato uzklijuota po kapotu pagal nusidevejima korteles sudetos kada iki kada keisti tepalai ir ant paskirstymo dangtelio lipdukas tikrai ne perpardavinetoju bajariai nelabai tikiu kad kazkas daryta nes zmogus kas 10000tukst.km apsilankydavo audi centruose

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gruodžio 05, 12:17:20 »
As nusipirkau panašią. (y) Tik mano po dirželio pakeitimo buvo prabėgusi 40tūks. km, o diržas keičiamas kas 120 tūks. km. Tik būtu malonu žinoti, kad Tauragėje prieš perkant niekas nesugalvojo pasukt kelesdešimt tūks. km atgal. Kai pirkau audi ji  buvo nubėgusi pagal spidometrą 275 tūks. km  :) Aš turiu su kuo prisijungti prie mašinos, tik nežinau kas dar skaičiuoja kilometrus. (!?)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gruodžio 05, 12:51:46 »
kad senesniems modeliams nieks papildomai nefiksuoja kilometrazo, o ka tu nusipirkes tai atspet?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gruodžio 05, 13:27:51 »
speju dyzelis  :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gruodžio 05, 13:29:23 »
speju dyzelis  :)
kaip tikslu. As speju Audi?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Gruodžio 05, 13:29:45 »
Na diržo nekeisti nusipirkus auto tai tas pats, kas šokti iš 5 aukšto ir bandyti neužsimušti :D

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Gruodžio 05, 13:33:28 »
jei tureciau iseigini rs  :) taip tai butu kazkas panasaus (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Gruodžio 05, 13:52:24 »
Yra.
Nu nu... nusviesk toliau ir detaliau, nes toks pasakymas labai "slidus" :) Ir siai sekundei esi teisus vos 1-2% atzvilgiu (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Gruodžio 05, 13:53:39 »
Sveiki! (h) Aš tik pradedantis forumų lankytojas. (!?) Norėčiau sužinoti: ar audi automobiliuose yra elektroninių elementų fiksuojančių ridą apart spidometro, kurį dažniausiai prasuka?  (?!)Aš nesenai sužinojau, kad BMW automobiliuose yra 3-4 elementai, kurie ridą fiksuoja (greičių dėžė, vieno rato ABS daviklis, fara, ir t.t.).

Ziurint koks BMW, ziurint kokia Audi. Klausimus pateikt geriau konkreciai ir aiskiai, nes paskui sulauki tokiu pat atsakymu kurie nieko nesako.
BMW gali irasineti rida ne tik i 3-4 elementus bet ir i 20-50 elementu... priklausomai koks bmw.
O seip kad ir kiek tu ridu rasytu - deja geras meistras sutvarkys viska ir nieko nerasi, tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 05, 13:56:18 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Gruodžio 05, 18:44:58 »
Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
čia tokie dalykai ir pvz 96 metų audinei eina sužinoti, ta prasme ar yra kažkokia auto amžiaus riba, kai tarkime naikina-prasivalo info savo kompuose tie centrai?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Gruodžio 05, 20:48:57 »
tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
o tai kaip suprast va tokį reikalą kai šitai A8 3.0: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,24275.msg568908.html#msg568908
audicentras pateikė ~280kkm ridą  :V :V

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Gruodžio 05, 21:40:35 »
Atsiprašau, kad nepradėjau tiksliai pateikęs duomenu. Mano Audi A6 2.5tdi 132kw automatas quattro 2001. Nesikeitus dirželio važinėt įdomu. Mano rankos jau buvo pakilusios jį pakeist, bet geriau apžiūrėjus palikau ramybėje. Po pirkimo jau pravažiavau 36tūks. km. 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Gruodžio 05, 21:43:16 »
Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
čia tokie dalykai ir pvz 96 metų audinei eina sužinoti, ta prasme ar yra kažkokia auto amžiaus riba, kai tarkime naikina-prasivalo info savo kompuose tie centrai?
nera ribos

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Gruodžio 05, 21:44:52 »
tad garantuociausias kelias - masinos istorija. Imi tech. pasa ir vaziuoji i AUDI centra, ten prasai pateikti (graziai prasyk, nes buna issikalineja jie :D ) masinos istorija. Tad jei masina tvarkyta specializuotuse servisuose, dazniausia raso ka dare, kada dare ir kokie rida buvo.
o tai kaip suprast va tokį reikalą kai šitai A8 3.0: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,24275.msg568908.html#msg568908
audicentras pateikė ~280kkm ridą  :V :V
Nematei visos temos kuri buvo gerokai isdiskutuota, todel tiek mano nuomone nebuvo teisi, nei tavo teiginys dabar turi prasme ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Gruodžio 05, 21:47:53 »
Atsiprašau, kad nepradėjau tiksliai pateikęs duomenu. Mano Audi A6 2.5tdi 132kw automatas quattro 2001. Nesikeitus dirželio važinėt įdomu. Mano rankos jau buvo pakilusios jį pakeist, bet geriau apžiūrėjus palikau ramybėje. Po pirkimo jau pravažiavau 36tūks. km. 
Nuo 1997-1999m kai kuriuose (tik) dyzeliuose budavo papildomai uzsakoma funkcija kad irasinetu papildomai rida (dazniausia 2,5), todel yra galimybes kad rodys. Cia deja kas kaip norejo - tas taip uzsake sia funkcija. Zodziu sansu yra ir zinosi tik pasijunges kompa.
Tokias atsukinejimo apsaugas dedavo dazniausia imoniu masinos kad neapgaudinetu darbuotojai :) Be to, labai norint - viskas susitvarko ir taipogi atsisuka :)

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Gruodžio 05, 22:21:02 »
Tai aš supratau, kad tai gali pasakyti tik audi centras. :O Ar gal ir mūsų auksarankiai moka.  (!?)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Gruodžio 05, 22:31:05 »
Eilines kompiuterines diagnostikos metu suzinoti galima ar ji fiksuoja papildoma rida. Zinoma tai negalioja universalioms irangoms. Zinoma ir darantis turetu zinoti kur paziureti. Na o audi centras jos nebent istorija plius papasakos.

Neprisijungęs Plyta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Gruodžio 05, 23:26:33 »
Tai aš ir noriu sužinot kuriame bloke ši informacija kaupiama (greičių dėžės, koforto, centrinio užrakto, variklio, navigacijos ar kitame...). ?!? gal kas jau išsiaiškino kur ieškot? Ar vag-com nesugeba to nuskaityti?  :-{

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Gruodžio 06, 01:28:59 »
Bajorai aš nesuprantu, jei dirbi su diagnostikom, tai nejau negali trumpai vienu su*istu postu parašyti kaip kokiam žmogui tą ridą pasižiūrėt  :D Ar tiesiog nesinori pasakyti "klientui" nesumokėjus litų?  :D