Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tepalo trūkumo paveiksliukas ties ~2000 apsukų  (Skaityta 2570 kartus)

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Po variklio keitimo atsirado tokia problema, ties ~2200 apsukų supypsi ir užsidega tepalo trūkumo paveiksliukas, važiuojant toliau nenuleidus apsukų tepalo trūkumo paveiksliuką rodo toliau. Jis dingsta apsukas nuleidus žemiau 2200 ir tada vėl viskas gerai kol apsukos vėl neviršijamos 2,2 tūkst.. Viršijus jas vėl viskas kartojasi, vėl supypsi, vėl atsiranda tas paveiksliukas ir rodo jį kol nenuleidi apsukų žemiau 2,2 tūkst.. Tepalo spaudimas geras, pačio tepalo netrūksta, su davikliais lyg viskas tvarkoje.

Problema spėju tame, kad pas mane spidometras nėra "pilnas", o toje mašinoje, iš kurios buvo išimtas variklis, buvo pilnas skydelis ir bėda yra elektronikoje.

Peržvelgiau forumą, radau temą: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,90783.0.html
Ir pabandžiau sujungti laidus kaip paskutiniame pranešime (ten kur būtent kalba apie tepalo trūkumo paveiksliuko atsiradimą ties 2,2 tūkst. apsukų), tačiau tenai atbulinis veiksmas negu reikalingas man, tai yra dedamas pilnas skydelis vietoje buvusio nepilno. O pas mane gaunasi taip, kad variklis nuo pilno skydelio, o mano skydelis ne pilnas.

Jau beveik pripratau važinėti neviršijęs 2200 apsukų, bet tai "marazmas", aš mėgstu kai viskas tvarkoje ir nereikia turėti išskirtinių vairavimo įgūdžių.

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
su kuriuo cia MTZ ant tokiu apsuku vazineji ??

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
bandyk pakeist davikli,kur prie tepalo filtro isuktas.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Po variklio keitimo atsirado tokia problema, ties ~2200 apsukų supypsi ir užsidega tepalo trūkumo paveiksliukas, važiuojant toliau nenuleidus apsukų tepalo trūkumo paveiksliuką rodo toliau. Jis dingsta apsukas nuleidus žemiau 2200 ir tada vėl viskas gerai kol apsukos vėl neviršijamos 2,2 tūkst.. Viršijus jas vėl viskas kartojasi, vėl supypsi, vėl atsiranda tas paveiksliukas ir rodo jį kol nenuleidi apsukų žemiau 2,2 tūkst.. Tepalo spaudimas geras, pačio tepalo netrūksta, su davikliais lyg viskas tvarkoje.

Problema spėju tame, kad pas mane spidometras nėra "pilnas", o toje mašinoje, iš kurios buvo išimtas variklis, buvo pilnas skydelis ir bėda yra elektronikoje.

Peržvelgiau forumą, radau temą: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,90783.0.html
Ir pabandžiau sujungti laidus kaip paskutiniame pranešime (ten kur būtent kalba apie tepalo trūkumo paveiksliuko atsiradimą ties 2,2 tūkst. apsukų), tačiau tenai atbulinis veiksmas negu reikalingas man, tai yra dedamas pilnas skydelis vietoje buvusio nepilno. O pas mane gaunasi taip, kad variklis nuo pilno skydelio, o mano skydelis ne pilnas.

Jau beveik pripratau važinėti neviršijęs 2200 apsukų, bet tai "marazmas", aš mėgstu kai viskas tvarkoje ir nereikia turėti išskirtinių vairavimo įgūdžių.
Pakeisk dviguba davikli i paprasta,arba galiu parduot pilna skydeliu.

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
Seną variklį turiu, tai tas daviklis turėtų tikti iš seno?

su kuriuo cia MTZ ant tokiu apsuku vazineji ??
Mašina paraše. :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
turetu tikt :)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Pas mane ta pati problema atsirado B4 1.9TDI. Po tepalu keitimo beveik pastoviai (anksciau buvo kelis kartus taip) dega/pypsi tepalo chekas kai apsukos buna 2000-2100 ribose, tepalo netruksta, spaudimas tuo momentu (jei tiket vdo gauge) 3.5 bar. Kur cia slieku ieskot. Ar teisingai galvoju kad kaltas bus slegio daviklis (0.9bar) virs tepalo filtro ??
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 28, 08:31:52 sukūrė Žora »

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
Čia kuris? Nes prie tepalo filtro ten nėra jokių daviklių lygtais, tik ta dėžutė tokia į kurią sukasi tepalo filtras, bet ir ten nėra laidų atrodo. Na bandysiu dar palysti po mašina.

P.S. Čia senas variklis su nuimtu kolektoriumi, nes ant įdėto naujo nesimato gerai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 28, 16:45:10 sukūrė Dominus »

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
Niekas nežinote kas ten per "dačikai"? Pridedu dar vieną nuotrauką.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 29, 00:22:09 sukūrė Dominus »

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
Matau, kad nežinote kur jis randasi, arba nemokate parodyti ant nuotraukos. Jeigu antras variantas, tai tiesiog sakykit kaip yra ant nuotraukos, kairėje, viršuje, apačioje ir pan.
Štai dabartinio variklio foto, pasakykit bent daug maž, kad žinočiau kurioje pusėje ieškoti, nes jau besikriaušydamas nutraukiau kažkokį laiduką ir jau starteris neveikia.

Štai foto:

Lauksiu atsakymo.

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
jei rusiskai supranti http://vag.neoriginal.ru/audi/part/u/0/mod/35/kat/119/year/1991/grp/9/idcnt/40/subgrp/9946
3A numeriuku pažymėta detalė ane?

Zinok tokiam varikli kaip tavo nesigaudau, bet jei ieskai ka minas minejo 2 kontaktu slegio daviklio tai taip 3A 0-5BAR (3 0-3BAR). Bet dar karta pasakysiu kad gyvai tokio variklio nezinau
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 30, 19:37:37 sukūrė Žora »

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
jei rusiskai supranti http://vag.neoriginal.ru/audi/part/u/0/mod/35/kat/119/year/1991/grp/9/idcnt/40/subgrp/9946
3A numeriuku pažymėta detalė ane?

Zinok tokiam varikli kaip tavo nesigaudau, bet jei ieskai ka minas minejo 2 kontaktu slegio daviklio tai taip 3A 0-5BAR (3 0-3BAR). Bet dar karta pasakysiu kad gyvai tokio variklio nezinau
Supratau, dėkui už pagalbą.

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
Pas seną variklį to daviklio prie tepalo filtro tikrai nėra. :[ Ant dabar įdėto variklio yra, ant seno - NE.  (be) Turbūt teks nuvažiuoti pas elektriką.