Po variklio keitimo atsirado tokia problema, ties ~2200 apsukų supypsi ir užsidega tepalo trūkumo paveiksliukas, važiuojant toliau nenuleidus apsukų tepalo trūkumo paveiksliuką rodo toliau. Jis dingsta apsukas nuleidus žemiau 2200 ir tada vėl viskas gerai kol apsukos vėl neviršijamos 2,2 tūkst.. Viršijus jas vėl viskas kartojasi, vėl supypsi, vėl atsiranda tas paveiksliukas ir rodo jį kol nenuleidi apsukų žemiau 2,2 tūkst.. Tepalo spaudimas geras, pačio tepalo netrūksta, su davikliais lyg viskas tvarkoje.
Problema spėju tame, kad pas mane spidometras nėra "pilnas", o toje mašinoje, iš kurios buvo išimtas variklis, buvo pilnas skydelis ir bėda yra elektronikoje.
Peržvelgiau forumą, radau temą:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,90783.0.htmlIr pabandžiau sujungti laidus kaip paskutiniame pranešime (ten kur būtent kalba apie tepalo trūkumo paveiksliuko atsiradimą ties 2,2 tūkst. apsukų), tačiau tenai atbulinis veiksmas negu reikalingas man, tai yra dedamas pilnas skydelis vietoje buvusio nepilno. O pas mane gaunasi taip, kad variklis nuo pilno skydelio, o mano skydelis ne pilnas.
Jau beveik pripratau važinėti neviršijęs 2200 apsukų, bet tai "marazmas", aš mėgstu kai viskas tvarkoje ir nereikia turėti išskirtinių vairavimo įgūdžių.