Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimo perkelimas  (Skaityta 2898 kartus)

Neprisijungęs Audi-my life

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimo perkelimas
« Topic Start: 2012 Vasario 05, 10:05:53 »
Kompe tikrai keiciasi viena mikroschema ir persiprogramuoja kompas. Man ka tik cipavo A6(C4) 2.5L 103Kw.
galbut ir yra toks vidaramziu variantas, o gal daro kas neturi programos.

Ar tik nebusi tas kur su GTA musa i viena ranka bandydamas nukonkuruoti Vimota...?  :D davai padarom bandyma? nufotkinsiu A6 c4 103 kw ECU,kur yra numeriai ir tau reikiami skaiciai,o tu padarysi jam neviduramziu budu programa... ta tarema "cip"...! a6 c4 2,5tdi 103kw 96m. ir dar klausimas,kiek NM ir kw isgausite su neviduramziu variantu...?  :D Gerbiu konkrecius zmones,kurie eina zingsnis zingsnin su technologijom ir nepersoke griovio nesako "OP"...  :D bet ne atvirksciai...
Tau viskas gerai su sveikata? prie ko cia as, as aprasiau kur man dare, nepats as lendu i siuos dalykus, jeigu tau niekas kitaip nepadare tai tau padare kitaip, man dar kitaip, ko tu iskart viduriuoji  :) prasideda, davai visokie bandymai, tu ta, as ana, vimotos gta visokie, matos, kad demesio truksta ar isizeides kazkoks, nieko nesuprantu  :)