Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tai rodo tai nerodo ausinimo skyscio temperatura  (Skaityta 1570 kartus)

Neprisijungęs adomas16v

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
sveiki ;). auto: audi 80 2.0 16v  :)klausykit, turiu tokia problemele. kartais tai rodo temp ausinimo skyscio o kartais visai nerodo. buna kad rodykle kyla, siek tiek pakyla ir nukrenta... kame beda galetu buti? prietaisu skydelis ar ausinimo skyscio temp jutiklis?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 08, 13:22:28 sukūrė adomas16v »

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
dacikas kuris sukasi i wariklio bloka.. naujo kaina 150lt :) bent ja pas manes ex bulkoi NG warikliu buwo tas pac..

Neprisijungęs adomas16v

• Žiūrėti profilį
dacikas kuris sukasi i wariklio bloka.. naujo kaina 150lt :) bent ja pas manes ex bulkoi NG warikliu buwo tas pac..
kad man tanagroje sake 20lt :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
ne apie ta snekam gal :)

Neprisijungęs Katonas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
O man sake perduotuvej  :D kad tas didysis kainuoja ~100lt i auto C4 tdi, nes pas mane per daug rodo skydelyje, biski nervina gal varza kitokie, bet kai kaina suzinojau galvoju gal geriau nereikia :D

Neprisijungęs adomas16v

• Žiūrėti profilį
suklydau :) buvau tanagroj sake 140lt. o yra kitose parduotuvese po 75lt  ;)

Neprisijungęs lydvis

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
pabandyk ta fiske kur maunasi prasivalyt pradziaj,gal nekontaktuoja normaliai. man ex beskei taip buvo

Neprisijungęs adomas16v

• Žiūrėti profilį
pabandyk ta fiske kur maunasi prasivalyt pradziaj,gal nekontaktuoja normaliai. man ex beskei taip buvo
bandziau...

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
bandziau...
pati dacika patikrink uztrumpines jo kontaktus turi rodiklele kilt graziai tolygiai neuzstrigdama niekur

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai audi 80, buvo nukritusi visai rodykle, pasikeičiau ji i nauja ~25 lt, tai db nors ir rodo, bet nesamanes, pagal nuotaika užkyla iki 120 :D, nusiledzia iki 50, nors variklis karstas būna ir tt., gal čia sakau buna keliu tipu jie, kažkas sakė kad pagal kodus kažkokius turi sutapt ir tt. gal kas žinot?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Ne.Uz 25 lt.  buna kiniski,o jie rodo pagal menulio kalendoriaus desnius