Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: sumaisiau akumo klemas, nekrauna generatorius  (Skaityta 1761 kartus)

Neprisijungęs wittas

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
sumaisiau akumo klemas, nekrauna generatorius
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 08, 18:24:16 »
Sveiki. Taigi per ziopluma nepaziurejau ir sumaisiau akumo klemas. vos tik prilieciau. kibirksti dave ir viskas. tai nekrauna generatorius dabar. visas generatorius sudege, ar kazkuri jo dalis tik? Audi 80 b3, 2.0i benzas dujos. saugikliai sveiki. dekui.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2430
    • Žiūrėti profilį
Pradžiai pakeisk įtampos reguliatorių (tabletę, dar šokoladu vadina). Jei negelbės, reiks daryt genero reviziją. Kažkaip galvoju, jei nebuvai prijungęs, o tik čirkštelėjai, tai generas turėjo atlaikyt. Jei ką, tai galėjo pramušt šešis dijodus ir nebūtinai visus. Remontas brangus.

Apie generatorius rusų kalboje galima pasidomėti čia: http://injectorservice.com.ua/alternator.php
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 08, 23:20:14 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
pritariu. nukalei diodus generatoriuje

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Parasyk koks ten generatorius pas tave , garaze turiu besimetanti kazka panasaus , bet tiktai nuo golfo , jie ten panasus visi .

Neprisijungęs wittas

• Žiūrėti profilį
Zinau tiek kad Bosch tik. si ryta uzkuriau viskas tvarkoje. pasilo iki darbines temp. uzgesinau, vel noriu kurti, vel nebedega krovimo lempa pajungus degima, cypia, o uzkurus nekrauna. pergazuoju i 4000 rpm, vel viskas gerai. tai diodai as manau. reikes pasieskoti naujo generatoriaus.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
jeigu po pergazavimo krauna, tada tikrink sepetukus arba kontaktus

Neprisijungęs wittas

• Žiūrėti profilį
jo kai pergazuoju tada vel krauna iki kito uzkurimo. reikes pasiziureti. kazin atlaikys jis man 400 km...
bet jei sepeteliai ar kontaktai, tai kodel man salta ji krauna be pergazavimo? kazkaip keistai man cia viskas darosi :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 09, 17:29:41 sukūrė wittas »

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
jo kai pergazuoju tada vel krauna iki kito uzkurimo. reikes pasiziureti. kazin atlaikys jis man 400 km...
bet jei sepeteliai ar kontaktai, tai kodel man salta ji krauna be pergazavimo? kazkaip keistai man cia viskas darosi :D
Nieko keisto. Nedirba įtampos reguliatorius, generatorius iš akumo nesusižadina. Pasiekus apie 4000 aps, generas susižadina pats dėl liekamojo rotoriaus magnetizmo.
Pasikeisk tabletę ir niekas neberūpės. Šitas daiktas nėra brangus, pasikeisti gali ir pats. (h)

Neprisijungęs wittas

• Žiūrėti profilį
kuo toliau tuo nelabai jau padeda pergazavimas. na reikes pasikeist. dekui uz atsakymus (+)  :)

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
 (h)
kuo toliau tuo nelabai jau padeda pergazavimas. na reikes pasikeist. dekui uz atsakymus (+)  :)
Kai susitvarkysi, pasipasakok ką darei.  (h)

Neprisijungęs wittas

• Žiūrėti profilį
pasivazinejau po ryga be generatoriaus, pabendravau su mentais :-] bet jie buvo malonus ir pasake kur servizas. bet tuomet vel pradejo krauti generatorius. ir gryzau. tai siandien vat dabar susiruoses eiti, imti lauk generatoriu ir pasikeisti ji visa. paprasciausias variantas su maziausiomis islaidomis :)

Neprisijungęs wittas

• Žiūrėti profilį
Taigi issiemiau generatoriu, paziuriu, ogi krovimo rele su visais angliukais orginalus dar net. 21 metai jau, tai ka noret kad krautu :-] tai pasikeiciau rele ir krovimas 14.2 be jokiu bairiu dabar :)