Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sugadinau peidžerį ZX 910!  (Skaityta 886 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Sugadinau peidžerį ZX 910!
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 08, 07:41:49 »
Nepasakosiu dabar visos istorijos bet esme tame kad tas signalizacijos pultelis kuris rodo kada signalizacija veikia suslapo ir dabar jis man nerodo nei kad masina uzrakinta nei kad atrakinta (spynele tokia atsiranda) o kas blogiausia sudirbus sugnalizacijei jis man nepranesa kad ji kaukia  :[ Tai dabar visa signalizacija teks keisti ar imanoma ta pulteli tik uzsakyti?
P.S su tuo pulteliu atrakinti ir uzrakinti masina galiu, ekrano apsvietimas veikia laikrodis atrodo taip pat.

Vytis

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Rugsėjo 08, 22:01:58 »
galima atskikai priprogramuot ta pulteli, kaina kaskur iki 300lt, kreipkis i firma kuri state signalizacija.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Rugsėjo 08, 23:03:51 »
jega puse dienos palaikiau peidzeri ant saules tai lyg ir atsigavo  ff jau maniau kad turesiu paprasta signalke be visu tu navarotu  :D
Galit trynti tema

Vytis

• Svečias
« Atsakymas #3: 2007 Rugsėjo 09, 09:07:02 »
jega puse dienos palaikiau peidzeri ant saules tai lyg ir atsigavo  ff jau maniau kad turesiu paprasta signalke be visu tu navarotu  :D
Galit trynti tema

tai saunu, taciau norejau dar perspeti kad nunesk ta pulteli pas koki meistriuka signalizaciju kad isvalytu su spec valikliu ar spiritu pultelio pgr. plokstele, nes gali ateit laikas kad nebeuzteks palaikyt prie saules (priklauso nuo to kiek vandens jis gaves ir kiek jame tas vanduo susikaupes viduj buvo). O jai tu sugebi kaska pasikrapstyti gali tai atlikti ir pats tikrai nepakenkts :) tik atsargiai nes sulauzyti tai lengvai galima. seip zx 900 pultelio kaina buvo pries metus 200lt su priprogramavimu.

Neprisijungęs flack

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Rugsėjo 11, 18:32:20 »
atvaryk i aleksoto turgu. pultelis 70 lt.  Duos instrukcija kaip surist pulteli su signolke tavo.
buvau savaji sudauzes, teko pirkt kita :)