Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: su trumposiomis šviesomis įsijungia ir prieš rūkiniai žibinati  (Skaityta 1401 kartus)

Neprisijungęs vvytautass

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
su trumposiomis šviesomis įsijungia ir prieš rūkiniai žibinati. Gedimas toj apvalioj šviesų įjungimo knopkėje. Gal kas esate susidūrę. Ar pataisomas dalykas ar reikia nauja jungikli pirkti? Kiek pastebejau tai dauguma audi a6 važineja su įjungtais prieš rūkiniais žibintais, matyt ta pati bėda.

1999 audi a6 1,9tdi

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
A3 irgi dazna beda, nes ijungimo ratukas bevek toks pats. Problema bus ratuke. Gali megint ardyt, arba pirkt kita ;)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
islupk jungikli, paziurek koda ir imesk i foruma, gausi atsakymu kur pigiai isigyti, neverta bandyt pataisyt

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
islupk jungikli, paziurek koda ir imesk i foruma, gausi atsakymu kur pigiai isigyti, neverta bandyt pataisyt

Tas pigiai apie 50 lt. O dauguma isijungia ,ne del gedimo , o del sustrumo, tipo graziau atrodo.

Neprisijungęs detomkis

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
O dauguma isijungia ,ne del gedimo , o del sustrumo, tipo graziau atrodo.
Man ir atrodo kad isijungia, nes "kieciau" atrodys :-] Kiti dar maciau isijungia gabaritus ir priesrukines, taip matyt dar sustriau :[

Neprisijungęs Donatasss

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Noreciau ir as paklausti prie to pacio. Pas mane  a4  b6 zodziu irgi iijungia kartu sviesos trumpos su priesrukinemis. Issiardziau jungtuka atjungiau nuo fyskes ir po kiek laiko isijunge sviesos kaip suprast?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 27, 23:41:12 sukūrė Donatasss »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dalis modelių negali įsijungti priešrūkiniai su trumpomis, todėl trumpina laidus , o atrodo , kad jungtukas sugedęs
Noreciau ir as paklausti prie to pacio. Pas mane  a4  b6 zodziu irgi iijungia kartu sviesos trumpos su priesrukinemis. Issiardziau jungtuka atjungiau nuo fyskes ir po kiek laiko isijunge sviesos kaip suprast?

Normalu, pas kitas atjungus jungiklį iš karto užsidega.

Neprisijungęs Donatasss

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Tai zodziu reikia keist jungtuka. Bet aisku butu geri au patikrinti ar istiesu juntukas kaltas. :V

Neprisijungęs P.Rimantas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Buvo tokia problema, kad įjungus pažibinčius arba trumpas užsidegdavo ir priešrūkinės. Išardžius  jungiklį užtenka nuvalyti kontaktus, kur jungia priešrūkines, nes ten sutepta kažkokiu tepaliuku, kuris kažkokiu būdu tampa laidžiu elektrai ir išsiskyrus kontaktams lieka užpildęs tarpelį. Remontas - minučių reikalas.