Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Spyneliu vakuumas (uzlinko)  (Skaityta 1046 kartus)

Neprisijungęs Srowell

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Spyneliu vakuumas (uzlinko)
« Topic Start: 2010 Gruodžio 19, 19:46:16 »
Sveiki. Na uzrakinejant masina su pulteliu ne visada uzsidarineja dureles, signalizacija suveikia, bet duris galima atidaryt, jas atidarant kaukia. Na ten paklibinus bagazinej bakeli vakumo atsigliucina, uzsidaro. Bet dabar uzsidare ir uzlinko, zodziu nei atrakint su raktu nei ka, nes atjungta, nei su pulteliu. Gal kas esat susidure, ka daret? Kiek zinau pas mane su fiskem ten negerai buvo, biski pajudindavai ir atsigaudavo, bet dabar niekaip, bandziau masina visaip judint  :-] aisku neisejo.. Gal kokiu minciu?  zzz

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: Spyneliu vakuumas (uzlinko)
« Atsakymas #1: 2010 Gruodžio 19, 23:08:27 »
Lauk zemes drebejimo, gal atsirakins  :D

Neprisijungęs Linkas

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gruodžio 20, 08:03:47 »
Sveikas,
pas mane praeita savaite centrinis buvo uzgrybaves. Pirmas toks klausimas, centrinio vakumo siurblys ilgai dirba uzrakinus ar atrakinus, ar ne?
Jeigu poilgiai jis ten zirzia, tai reikia ieskoti nesandarumo. Pas mane buvo bagazines uzrakto kojeles guma praplysus, tai uzrakindavo gerai, atrakindavo labai is leto, per kelias sekundes...
Galiu tik tiek patart.

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gruodžio 20, 15:15:55 »
o jei nori i vidu patekt,paprasciausias budas bandyt lango rema atlenkt  :) draugo b4 taip darem   ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gruodžio 20, 15:44:02 »
Sveiki. Na uzrakinejant masina su pulteliu ne visada uzsidarineja dureles, signalizacija suveikia, bet duris galima atidaryt, jas atidarant kaukia. Na ten paklibinus bagazinej bakeli vakumo atsigliucina, uzsidaro. Bet dabar uzsidare ir uzlinko, zodziu nei atrakint su raktu nei ka, nes atjungta, nei su pulteliu. Gal kas esat susidure, ka daret? Kiek zinau pas mane su fiskem ten negerai buvo, biski pajudindavai ir atsigaudavo, bet dabar niekaip, bandziau masina visaip judint  :-] aisku neisejo.. Gal kokiu minciu?  zzz
nemanau kad ten su laidais, ten kazkuri tai rele sugrybauja. pas mane ta pati problema, gali ieskotis naujo siurblio, nes jis numris isviso bent jau mano numire... o naujo ieskoti daug reikalu asmeniskai man...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gruodžio 20, 17:55:43 »
Perlituoti reikia kontaktus viduje ir veiks.  (h)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Gruodžio 20, 18:01:00 »
aha perlitavo man aplyde su tuo gintaru kad nesioksiduotu, nulupo 30lt praejo ~1-2menesiai ir tas pats isnaujo...  :D gal kuris norit suremontuoti ? su garantija pusmecio. atsiusciau siurbli savo. gal meistras lievas ir nezino ka perlituot reikia ?  :)

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Gruodžio 20, 18:03:22 »
Sveikas,
pas mane praeita savaite centrinis buvo uzgrybaves. Pirmas toks klausimas, centrinio vakumo siurblys ilgai dirba uzrakinus ar atrakinus, ar ne?
Jeigu poilgiai jis ten zirzia, tai reikia ieskoti nesandarumo. Pas mane buvo bagazines uzrakto kojeles guma praplysus, tai uzrakindavo gerai, atrakindavo labai is leto, per kelias sekundes...
Galiu tik tiek patart.
pas mane galines keleivio durys neatsidarineja nuo rudens, ir kaip tu ir sakai vakuumas atidarant ir uzdarant girdisi kad kazkur dar leidzia toks purskimas eina per ausis, tai beda bus slangeles itrukime?

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gruodžio 20, 20:49:07 »

tikriausiai  ;) nes jokio snypstymo but negali

Neprisijungęs Srowell

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Gruodžio 20, 21:13:31 »
Na atsidare man po kazkiek minkimo. Na tai iskarto i garaza, isardziau duris, pasijungiau ant raktelio kol susitvarkysiu. O siurbliukas vakuumo jauciu mikroschemai bus su kontaktais negerai, reik perlituot. Nes lyg paspaudi mikroschema ir veikia gerai siurbliukas, atleidi vietomis ir vel tas pats. Tai speju variantas, kad nepasikartotu arba nauja siurbi, arba kazkas su laidynu negerai. :) Reik keist i elektronika ir maziau bedu bus. :D  :P
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 20, 21:16:10 sukūrė Srowell »