Citata iš: Matas 2011 Liepos 07, 18:29:04 Pagal to pacio daviklio impulsus tai va tiek ir tenorėjau sužinot, pasitikslint, o kaip sudėtingai buvo , geriau iškart būčiau schemą išsitraukęs iš http://www.autolib.diakom.ru kur viskas aiškiai matosi. tk va subalamutino tai kad kažkas kažkur buvo pezėjęs kad jei šitas daviklis neveikia tai nerodys TIK greičio, o kilometražą skaičiuos beje dar variantas su A4 TDI 1997Citata iš: Edgaras33 2010 Rugsėjo 29, 17:21:33 Mano atveju spidometras geras(tikrintas), daviklis(tikrintas) taip pat. Greiciu dezej esantis magnetinis ziedas irgi geras, buvau isardes. Elektrikas tikrino, viskas ok. Nezinau dabar kame saknys, Nuo ko pradet ieskot. PATARKIT Citata iš: Edgaras33 2010 Spalio 01, 21:57:09 Viskas jau OK. Spidometras rodo. Pasirodo reikejo atjungti akumuliatoriu ir vel po kiek laiko ji prijungti.
Pagal to pacio daviklio impulsus
Mano atveju spidometras geras(tikrintas), daviklis(tikrintas) taip pat. Greiciu dezej esantis magnetinis ziedas irgi geras, buvau isardes. Elektrikas tikrino, viskas ok. Nezinau dabar kame saknys, Nuo ko pradet ieskot. PATARKIT
Viskas jau OK. Spidometras rodo. Pasirodo reikejo atjungti akumuliatoriu ir vel po kiek laiko ji prijungti.
Pradėjo eligutisv Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo eserys55 Elektros skyrius
Pradėjo ka0l Elektros skyrius