Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sildomi Veidrodeliai  (Skaityta 17869 kartus)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: Sildomi Veidrodeliai
« Atsakymas #25: 2010 Rugpjūčio 28, 20:17:30 »
autodata visur rodo kad nuo galinio lango. ELSA C4 schemas turi tik 1997m

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Rugpjūčio 28, 20:22:53 »
elsa schemų nemokų skaityt,eina linija,baigiasi ,skaičiukai kažkokie,man kosmosas (!?)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Rugpjūčio 28, 20:35:42 »
elsa schemų nemokų skaityt,eina linija,baigiasi ,skaičiukai kažkokie,man kosmosas (!?)
toks kietas dejaisi,o schemu skaityt nemoki.O su veidrodeliais yra taip.Paprastai jungiasi nuo galinio lango mygtuko,jei jungiasi nuo degimo,ant veidrodelio buna termo elementas kuris ikaitus veidrodziui atjungia srove.Jei jo nera,reiskia stikliukas keistas.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Rugpjūčio 28, 20:46:24 »
toks kietas dejaisi,o schemu skaityt nemoki.O su veidrodeliais yra taip.Paprastai jungiasi nuo galinio lango mygtuko,jei jungiasi nuo degimo,ant veidrodelio buna termo elementas kuris ikaitus veidrodziui atjungia srove.Jei jo nera,reiskia stikliukas keistas.
ar buna tokiu elementu pirkt?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Rugpjūčio 28, 21:03:24 »
toks kietas dejaisi,o schemu skaityt nemoki.

niekur "kietas" nesu,kiek patarimų daviau viskas pereita savom rankom,o elektronika visai man kosmosas,su elektra kur primityvu tik bendrauju,todėl temose kur būtent ne apie elktrą,o apie elektroniką kalbama neskaitau ir nesidomiu,ne mano sritis,o čia viso labo veidrodėliai

tas pats ir apie visokius elektrinius langus,signalkes,jei reikia lyst į komfort bloką mano žinios ties tuom ir baigiasi.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Rugpjūčio 28, 21:08:35 »
ar buna tokiu elementu pirkt?
nemaciau,nes buna integruoti i veidrodzio sildymo sistema.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Rugpjūčio 31, 12:52:59 »
O su veidrodeliais yra taip.Paprastai jungiasi nuo galinio lango mygtuko,jei jungiasi nuo degimo,ant veidrodelio buna termo elementas kuris ikaitus veidrodziui atjungia srove.Jei jo nera,reiskia stikliukas keistas.
Iš kur šita informacija? Ar čia pats sugalvojai?
P.S. klausiu rimtai

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Rugpjūčio 31, 13:23:18 »
O su veidrodeliais yra taip.Paprastai jungiasi nuo galinio lango mygtuko,jei jungiasi nuo degimo,ant veidrodelio buna termo elementas kuris ikaitus veidrodziui atjungia srove.Jei jo nera,reiskia stikliukas keistas.
Iš kur šita informacija? Ar čia pats sugalvojai?
P.S. klausiu rimtai
is darbo patirties,cia irgi rimtai.

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Spalio 10, 19:17:22 »
Vienu zodziu, galvojau kad mano veidrodeliu kaitinimo elementas nusproges ir nebesildo. Vakar nakti buvo salna, taigi nakti teko vazioti. Uzsikuriau automobili grandau langus apsestus salnos ir ziuriu kad is veidrodeliu garai kyla. Ziuriu nesuprates. Nueninu ranka prikisu karsti abu veidrodeliai ranku neina islaikyt. Taigi isvedziau tokia teorija kad pasmane jie automatiskai pastovei sildo kai skydelyje rodo snaige prie temperaturos. Kai tos snaigutes nera tada veidrodeliai nesildo. Gali taip buti? Taipat pastebejau kai ta snaigute dega nesijungia A/C. Taip turi buti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 10, 19:19:41 sukūrė s.C »

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Spalio 10, 19:43:16 »
AC isijungia jei uz lango 4-5 pliuso, ty kai dingsta ta snaigute nuo skydelio, del veidrodeliu sildymo nezn :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Spalio 11, 03:10:47 »
Nezinau jokio elektrinio rysio tarp klimos ir veidrodeliu. Nebent ant stiklo kokia bimetaline plokstele stovi

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Spalio 11, 12:16:08 »
As pastebejau kad veidrodeliai sildo tik kai ta snaigute dega skydelyje prietaisu. Tuo paciu paklausiau ar turi AC nesijungt :)

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Spalio 11, 14:41:35 »
As pastebejau kad veidrodeliai sildo tik kai ta snaigute dega skydelyje prietaisu. Tuo paciu paklausiau ar turi AC nesijungt :)
pas mane a4 99 irgi tas pats. ziema visada sildo nes lauke minusas buna. o vasara niekaip jie man nesyla. ir pastebejau kad kai buna snaigute ekranely tai tik tada silt pradeda. biski lievai nes vasara kai lyja irgi norisi kad jie siltu ir isgarintu lasus nuo veidrodeliu..

Neprisijungęs twinturbo

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Rugpjūčio 14, 11:21:14 »
su kokiais klijais reik priklijuoti sildymo elementa?

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Rugpjūčio 17, 22:34:13 »
as tai ant dvipuses lipnios lipinau, su ta mintim kad dar kazkada gali reiket nuplest jei neveiks :) tfu tfu tfu metai jau nekrenta dar :)

Neprisijungęs Eligijus

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Rugpjūčio 30, 15:59:01 »
Citata
pas mane a4 99 irgi tas pats. ziema visada sildo nes lauke minusas buna. o vasara niekaip jie man nesyla. ir pastebejau kad kai buna snaigute ekranely tai tik tada silt pradeda. biski lievai nes vasara kai lyja irgi norisi kad jie siltu ir isgarintu lasus nuo veidrodeliu..

pas mane 97m a4 ir neveikia visiškai šildymas langų  (-)
Tai laukt žiemos patikrinimui?  :D

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Rugpjūčio 30, 19:29:48 »
Citata

pas mane 97m a4 ir neveikia visiškai šildymas langų  (-)
Tai laukt žiemos patikrinimui?  :D
o tai zemaitijoj tik ziema elektrikai dirba?Jei pats nesugebi.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Rugpjūčio 30, 19:31:58 »
tai jau cia eina sildomi langai? ar vis dar veidrodeliai

Neprisijungęs petrasvas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Rugsėjo 22, 08:31:18 »
Sveiki
Pas mane tai pastebejau kad vairuotojo puses veidrodelis labai ilgai susyla. o desnes puses tiesiog akimirksniu, ten rpadejau waziuot ziuriu jau desnej pusej normaliai wiskas ir specialiai newaliau aprasojusio stiklo is po nakties to wairuotojo pusej paziuret per kiek laiko atsils. tai ten po biski po biski kol dawaziawau iki wietos ir atsilo gal per 10min... tai wa cia irgi gal ta dalis kazkokia kur ant weidrodzio yra, eina i pabaiga?? ar cia laiduose gal esme? ka jus manot? nes galwoju pati weidrodeli paimt ir nusipirkt nauja. ten jis brangiai nekainuoja 20lt atrodo. bet wistiek jei nepades tai pinigai i bala.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Rugsėjo 22, 23:23:27 »
98% gedimu paciame stiklo sildymo elemente.

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Rugsėjo 23, 21:43:45 »
Pas mane tas pats buvo kai isidejau nauja ,,china,, stikliuka. :D

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Lapkričio 14, 18:40:09 »
Pas manes Audi a4 b6 2003m. modelyje nera sildomu veidrodeliu, o ziema kaip zinia jie pravercia :)
Buvau nuemes veidrodeli, matosi atvesti laidai, kurie tik pritvirtinimui ikisti i veidrodelio plastmase.
Gal kas pakomentuos, ko daugiau reiktu be stikliuku?
kur reiktu ieskoti galu?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 14, 18:49:00 sukūrė neriuz »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Lapkričio 14, 19:26:10 »
Pas manes Audi a4 b6 2003m. modelyje nera sildomu veidrodeliu, o ziema kaip zinia jie pravercia :)
Buvau nuemes veidrodeli, matosi atvesti laidai, kurie tik pritvirtinimui ikisti i veidrodelio plastmase.
kur reiktu ieskoti galu?
pradziai ziurek ar ateina 12 v.o toliau jei nera ,.atvedi + ir tikrini ar yra ar gyvi tenai.jei nera ,perki tenus ir perklijuoji stikliukus.elementaru.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Lapkričio 14, 20:49:30 »
kur reiktu ieskoti galu?
pradziai ziurek ar ateina 12 v.o toliau jei nera ,.atvedi + ir tikrini ar yra ar gyvi tenai.jei nera ,perki tenus ir perklijuoji stikliukus.elementaru.

Jei gerai pamenu, tai pas b6 ne 12V ten pareina, o daug mažiau.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Lapkričio 14, 21:40:46 »
kur reiktu ieskoti galu?

Jei gerai pamenu, tai pas b6 ne 12V ten pareina, o daug mažiau.
paziiurejau schema,itampa sildymui ateina is pakelejo varikliuko bloko.kiek, nepazymeta,tad nesigincysiu.Bet nematau reikalo mazint itampa ten kur ji reikalinga.Nebent ten sildymo elementai kitokio principo.Dar nesusiduriau.