Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: signalizacijos pajungimas prie centrinio  (Skaityta 1241 kartus)

Neprisijungęs dre1

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
signalizacijos pajungimas prie centrinio
« Topic Start: 2013 Spalio 05, 20:44:42 »
sveiki siandien isidejau signalizacija eaglemaster i audi a6 1998m bet niekaip nesurdau kaip pajungti signalizacia prie centrinio, radau du laidus is kuriu vienas uzrakina kitas atrakina cia vairuotojo duryse bet esme tame kad tik tas duris ir terakineja kiek pamenu tai zalias/raudonas ir pilkas/baltas laidukai. kaip pajungti ir kur prijungti signalizacija kad rakinetu visas duris. bu su raktu rakinant duris tai uzrakina visas duris ir atrakina. padekit kas kaip ten pajungti?

Neprisijungęs Liutazbn

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
:)
sita atsikasti jau zinau kaip... bet va man dar yra noras kad ir langus uzdarytu, nes as keiciau signalke pries savaite (senos pultukas numire). Pas man duryse vairuotojo yr nukirptas atrodo plonytis laideliukas zalias su melynu ar pan, gal pazesiu jei labai reik, bet duru neardziau. ir dar vienas rudas laidas su balta juosta per dioda prijungtas prie centro uzrakinimo (atrodo) laido. ir viskas te veikia. beje ir pas man sheaglemaster :) kaip susikomutuoti ant signos kad tuos laidus jungtu y mase manau zinai. jei ka sakyk papiesiu. bet ten paprasta. bet va man su langais baisu, bo kai zinai paprasta, bet kai bandai kazka nesinori kazko keist :)

Neprisijungęs dre1

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
jei db turi jau isidejas tai pabandyk toki dalyka uzrakink ir ilgiau palaikyk uzrakinimo mygtuka. man taip ant sherifo uzdarydavo langus. o ant tos ar pavyks nezinau . jei nepavyks tai parasyk paziesiu turiu susirase kazkaip nuo uzrakinimo reike laiduka i valdimo bloka langu pajungti ir viskas kiek pamenu

tai pajungimas gaunasi toks pas tave zalia/juoda melyna/juoda nukerpamas bu isvis nereikalingi o melyna zalia i minusa jungiam o likusius du laidus melyna raudona ir zalia raudona jumgiam prie rudo/balto ir zalio /geltono. jei ne taip tai gal galetum tiksliai surasyti pajungima;)

Neprisijungęs Liutazbn

• Žiūrėti profilį
as mintinai nezinau nes pats nesiknisau, tik perdejau signas, isemiau mangoosa ir ydejau eaglemasteri, nes mangooso pultuku negaunu, o viskas veike puikiai. Su mygtuko palaikymu masteri pasileidzia paieska ir zviegia. laikyt neiseina, antra karta spaudziant nusiima apsaugos lygiai. O va signalo ilgo nera pas ji, nebent jungt orginalu isejima is signos prie uzrakinimo laido ir palikt ramybej, bet as noriu kad butu kaip priklauso, kad trumpas signalas uzrakinimui, o papildomas ilgas uzdaro langus. nes kai ilgas laiko abudu, tai kiek pastebejau atrodo centro kompresorius kelis kartus rakina. Sende jau nepaziuresiu, bet sestadieni turesiu laiko, arba gal netgi ryt y vakara paziuresiu kas te per laidu spalvos, bet is esmes pas mane yra du laidai, kuriu vienas per dioda prijungtas prie dar vieno is duru rudo/balto. Tai va sitas uzrakina ir speju rudis uzdaro langus palaikius. Todel per idijotus atskirti laidai.
O is masterio reikia panaudoti abi centrinio reles, COM sujungiam y kruva ir y minusa auto. O prie kitu dvieju kur NA (NOpen) jungi tuos du draciukus katrie valdo kompresoriu. Tai uzrakinant viena y zeme uztrumpina, atrakinant kita.

Neprisijungęs Liutazbn

• Žiūrėti profilį
jei db turi jau isidejas tai pabandyk toki dalyka uzrakink ir ilgiau palaikyk uzrakinimo mygtuka. man taip ant sherifo uzdarydavo langus. o ant tos ar pavyks nezinau . jei nepavyks tai parasyk paziesiu turiu susirase kazkaip nuo uzrakinimo reike laiduka i valdimo bloka langu pajungti ir viskas kiek pamenu

tai pajungimas gaunasi toks pas tave zalia/juoda melyna/juoda nukerpamas bu isvis nereikalingi o melyna zalia i minusa jungiam o likusius du laidus melyna raudona ir zalia raudona jumgiam prie rudo/balto ir zalio /geltono. jei ne taip tai gal galetum tiksliai surasyti pajungima;)

taip, pas mane COM signalkes reliukiu abieju y kruva ir y mase , o NO (Atid) ir NO (uzd.) t.y. eina y du ploniukus laidukus po galine sedyne mazam bantike. Rudas/zalias ir rudas/pilkas atrodo, o gal rudas baltas bet jie abu susukti y kruva su zalia ar tai pan izolke. Va tie pas mane jungiasi prie signos Atid ir Uzd. reliu kontaktu. Tik kur kuris matysi jeigu sumaisysi, sukeisi. A langus uzdare egmasterio pilkas laidas (-500 mA valdymas langu blokui 30 sek.). Rudas/baltas laidas prie vairuotojo duru stoikej pas mane.