Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Signalizacijos cirkai  (Skaityta 1157 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Topic Start: 2007 Gruodžio 23, 11:56:01 »
Nutiko nutikimas :D paliko prie pardos masina nuejo y parda po 5 min kazkas kaukt pradejo nueinu ziuriu tevo masina kaukia. Niekada taip nera buve. Kiti sako signalizacija per laika gali isijungt nuo vejo ir pan. Taciau signalizacija tikrai ne sena. gerai atreguliuota su "bliaubianciom" duslem pralekia pro pat ir tai nesukaukia. Kas galejo but ?

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #1: 2007 Gruodžio 23, 12:22:51 »
Nutiko nutikimas :D paliko prie pardos masina nuejo y parda po 5 min kazkas kaukt pradejo nueinu ziuriu tevo masina kaukia. Niekada taip nera buve. Kiti sako signalizacija per laika gali isijungt nuo vejo ir pan. Taciau signalizacija tikrai ne sena. gerai atreguliuota su "bliaubianciom" duslem pralekia pro pat ir tai nesukaukia. Kas galejo but ?

Tai jei cia tau nutiko tik viena karta, tai kam rasai? gal kas nutiko nuo vibracijos? Nesupratau taves :)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #2: 2007 Gruodžio 23, 18:04:33 »
o pas mane tai visai, buna labai daznai kad uzrakinu ir ji tik "kvikt" kvikt...  (!?) taip pora kartu, ir pradeda jau pati signalizacija kaukt, nors pats ziurejau kad prie jos niekas nelenda, o aplinka rami, taip buna daznai, dar galvoju kad gali but kad judesio daviklis, pas mane idetas po dezutes kilimu kur yra prie rankinio tai ranka perbrauki ir kaukia, sakau gal ten kokie centai imesti i dezute jei maiso prota bet kad lyg ir ne,  (!?)

tai taip ir nakti klausaus kai ji dainuoja  (z)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #3: 2007 Gruodžio 23, 19:59:05 »
tam kad žinočiau kas gali būti jei ir kitą karta taip nutiks.o tu bereikšmių pranešimų taip pat nerašyk nes nesamonės db paklausei.
Tai jei cia tau nutiko tik viena karta, tai kam rasai? gal kas nutiko nuo vibracijos? Nesupratau taves :)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #4: 2007 Gruodžio 25, 13:58:57 »
o pas mane tai visai, buna labai daznai kad uzrakinu ir ji tik "kvikt" kvikt...  (!?) taip pora kartu, ir pradeda jau pati signalizacija kaukt, nors pats ziurejau kad prie jos niekas nelenda, o aplinka rami, taip buna daznai, dar galvoju kad gali but kad judesio daviklis, pas mane idetas po dezutes kilimu kur yra prie rankinio tai ranka perbrauki ir kaukia, sakau gal ten kokie centai imesti i dezute jei maiso prota bet kad lyg ir ne,  (!?)

tai taip ir nakti klausaus kai ji dainuoja  (z)

Speju kad kazkur neprisiduoda daviklis.. ziurek visas duris ir t.t

audri

• Svečias
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #5: 2007 Gruodžio 25, 16:38:10 »
gali buti duru daviklis arba dar buna judesio perziurek duru daviklius o po to pabandyk atjungti judesio turetu padeti

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #6: 2007 Gruodžio 25, 18:14:39 »
pas mane judesio daviklis ten kisenei prie rankinio, jo ten visai nesimato, bandziau jam jautruma primazint bet nepadeda,

tai dabar spaudziu pultelio migtuka 2 kartus ir isijungia muset anti smugine funkcija  :-]

andriusht

• Svečias
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #7: 2007 Gruodžio 25, 22:55:54 »
pas mane panasiai viskas darosi, tai jeigu pas mane vienu duru tokia slangute kiaura ir kaip uzrakinti leidzia ora, tai gali ta slangute tureti kokios nors itakos signalizacijos suveikimui?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #8: 2007 Gruodžio 29, 07:54:58 »
Gali pilnai nes duris neuzsidaro sandariai,....O del to kvikt kvikt kur buvo pries tai tai as pasakysiu taip pas mane irgi buvo judesio daviklis idetas irgi tas pats tik kaukti iskarto nepradedavo,....Tai cia zinok tas judesio daviklis tau ir pisa prota patariu ju nafikum ismesti arba pasikeisk i kita ne kur pats jautruma reguliuoji o programuojama,....

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #9: 2007 Gruodžio 30, 19:57:26 »
taip iseina kad judesio daviklis jau pats pasiklydo savo prote, o ismetus ji tinkamai veiks signalizacija?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 02, 10:42:08 »
JO jei pas tave daviklis yra kaip priedas prie signalizacijos o ne kaip orginalus blokas kuris eina su signalizacija,....Beje dabar man pasakei kad reguliuoji jautruma ant judesio daviklio man susidare ispudis kad tu reguliuoji smugini davikli,...pas ji dazniausiai buna du reguliavimai ir dar 2lemputes viena raudona kita zalia(priklauso nuo signalizacijos) tu pirma atsek kur pas tave yra judesio daviklis ir ji atjunk,....Tas zinok kvikt kvikt varo visus is proto ir tikrai tau masinai langus izdaus uz tai kad kviksi o ne del to kad saugesne ji stovi ;)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #11: 2008 Sausio 03, 09:34:14 »
kazin ar ten smuginis daviklis, nes as ramiais sededamas o tik lengvai pirsta pajudindamas ir buna kvikt kvikt... kaip jis ten toks jautrus nesuprantu, o  is to reguliavimo naudos nera, ar prisuki ar uzsuki vistiek taspat..  :V

buvau as ji ir atjunges, tada smugi jaucia tik nebejaucia judesio  (be)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #12: 2008 Sausio 04, 10:47:37 »
kazin ar ten smuginis daviklis, nes as ramiais sededamas o tik lengvai pirsta pajudindamas ir buna kvikt kvikt... kaip jis ten toks jautrus nesuprantu, o  is to reguliavimo naudos nera, ar prisuki ar uzsuki vistiek taspat..  :V

buvau as ji ir atjunges, tada smugi jaucia tik nebejaucia judesio  (be)
NU tai valio,...pasilik smugini....ir pazek ar ijungus signalizacija tau kvikses,...Jei ne tai kaltas judesio daviklis jei vis dar kvikses tai daviklis geras o signalizacija laikas keisti arba kaskokia lieva isidejas esi arba laikas vesti pas meistra

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #13: 2008 Sausio 04, 14:49:05 »
na dabar jau kelinta diena atrodo aprimo, nei kartelio nesukviksejo  (aa)

biski pasukinau as tuos reguliatorius , tai paziuresiu kaip ji tokiau elgsis  ;)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #14: 2008 Sausio 04, 16:44:24 »
nu tau uz isklausima ir eksperimentaus sukiojant duodu pliusa :) (y)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #15: 2008 Sausio 05, 19:18:09 »
gal vaikai i padanga ispyre

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Signalizacijos cirkai
« Atsakymas #16: 2008 Sausio 06, 15:33:24 »
aciu aciu uz pliusa  ;)

ka tas sukiojimas, betaks sugeba  :-] bet tas sukiklis nelabai ka ir klauso ar uzsuki ar prisuki tapat.. bet atrodo kazkaip pataikiau  :V