Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Signalizacija  (Skaityta 1605 kartus)

morka

• Svečias
Signalizacija
« Topic Start: 2009 Gruodžio 18, 11:27:08 »
Man ryte nuo salcio neuzsikure masina. Sukant starteri kiekviena karta reikia paspausti "atrakinti" mygtuka signalizacijos pultelyje. Pora kartu pabandzius signalizacija pradejo neveikti isviso, neatrakina, neuzrakina. Akumuliatorius neissikroves, lemputes dega, parametrus rodo masinoj. Pultelio baterija pakeiciau nauja, neduoda rezultatu.
Gal galite patarti, kas tai galetu buti?

A3, M

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: Signalizacija
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 19, 07:08:21 »
Jei lemputes dega, dar nereiskia, kad akumas neissikroves. Jei pradeda kaukti kai pasuki starteri, tai del akumo.

morka

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 20, 08:29:49 »
bandziau su krokodilais prijungti prie kitos masinos, bet rezultatu nedave taipogi. Gal reiktu paimt ta akuma ir normaliai para pakraut namie....

Neprisijungęs moddas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 01, 08:51:28 »
man katik irgi buvo panasiai... po salciu niekaip neuzkuriau,nors ir akuma kroviau du kartus ir su krokodilais bandziau kelis kartus.bandyk uztemti,o tada matysi kame beda.man padejo ir dabar kuriasi be jokiu problemu,o jau buvau prisigalvojes ivairiu gedimu...

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 01, 10:13:47 »
Man irgi taip pat su signalizacija yra, kiekvieną kartą kuriant reikia paspausti "atrakinti" mygtuką. Tiesiog reikia perprogramuoti signalizaciją. Pagal pavadinimą turėtum čia rasti instrukciją, joje bus parašyta, kaip perprogramuoti http://www.auto-set.ru/cat4level1.html

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 04, 19:40:10 »
Deja jai krokodilai pirkti supermarketuose (Kiniski) su jais ir neuzvesi,nes man su tokiais krokodilais irgi nepasiseke uzsivesti auto,ju tiesiog per ploni laidai.Paskambinau draugui,tai jis savo tevo krokodilus atsiveze dar pirktus rusu laikais, su storais beveik kaip pirstas laidais ir be jokio vargo uzsivede auto...

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 14, 22:16:08 »
sveiki perskaiciau kad si tema eina apie signalizacija , tai va kur galetu but signalizacijos ta dezute ( signos protas  :D )  , po vairu ziurejau tikrai nera keleivio pusei ir , tj kur ji galetu but sinalizacija veikia bet ji blokuojama ir negaliu uzvest masinos bet kj uztrumpinu pvz... nuo akumo pliuso ir prie babinos pliuso prijungiu laida  deginas ir visa kita veikia masina uzsikuria bet tada 215 rele cipe buvau ir kita idejes tas pats ....

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 14, 22:58:20 »
sveiki perskaiciau kad si tema eina apie signalizacija , tai va kur galetu but signalizacijos ta dezute ( signos protas  :D )  , po vairu ziurejau tikrai nera keleivio pusei ir , tj kur ji galetu but sinalizacija veikia bet ji blokuojama ir negaliu uzvest masinos bet kj uztrumpinu pvz... nuo akumo pliuso ir prie babinos pliuso prijungiu laida  deginas ir visa kita veikia masina uzsikuria bet tada 215 rele cipe buvau ir kita idejes tas pats ....
Jei veikia,tai neblokuoja.Atjung sirena,priduok signa ir raktu atidaryk duris.Posukiai mirkses,girdesi kur bloko reles caksi.

Neprisijungęs salo

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 14, 23:02:30 »

uz skydelio daznai deda

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 27, 21:29:19 »
Nelabai nusimanu apie signalizacijas tai kreipiuosi i zinancius, ar imanom kaip nors paciam keisti signalizaciojos programas jei taip galima vadinti. nu Pvz, kad mirksetu posukiai atidarius duris, arba kad reiktu ar neriktu spaust pulteli pries vedant, kad uzsirakintu masina ja uzvedus... ar reikia kompa ten jau koki jungt prie jos?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 27, 21:49:18 »
Galima kazka. Skaityk instrukcija ir programuok, kas numatyta, ta pakeisi.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 28, 09:27:32 »
Na ten nelabai daug ką pakeisi. Nereikia jokių kompų jungti, ten viskas programuojama su pultelio paspaudimais. Turėtų būti instrukcijoje parašyta, jei neturi instrukcijos, manau rasi tam linke kur įdėjau.

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 28, 15:19:36 »
Gal kas turit instrukcija siai signalizacijai   car security lt-100 arba zinot kur rast, tame linke neradau tokios...  http://lightech.manufacturer.globalsources.com/si/6008800859871/pdtl/Car-alarm/8824772928/Car-Alarm.htm