Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Savadarbė „pasitik“ funkcija.  (Skaityta 5462 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: Savadarbė „pasitik“ funkcija.
« Atsakymas #25: 2017 Sausio 28, 17:52:52 »
Jeigu iki kokiu 10 euru su mano detalem tai kokia diena as tau paskambinsiu :D susivedziot ir ir susilituot pats galiu, tik kad sujunginet laidus :D
nu,nu .kas pigiau?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2017 Sausio 28, 18:15:40 »
Jeigu iki kokiu 10 euru su mano detalem tai kokia diena as tau paskambinsiu :D susivedziot ir ir susilituot pats galiu, tik kad sujunginet laidus :D

Man pavasarį daržą reiktų sukasti, įrankius duočiau, tik sukast, užtruktum dvigubai greičiau , negu laidus sujungti , tai 5 eur labai dosnus pasiūlymas. Pasirašai? :-)

Neprisijungęs deral

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2017 Sausio 28, 18:24:11 »
Man pavasarį daržą reiktų sukasti, įrankius duočiau, tik sukast, užtruktum dvigubai greičiau , negu laidus sujungti , tai 5 eur labai dosnus pasiūlymas. Pasirašai? :-)
Nu logiskai pamascius, tai uz paprastos schemos papaisyma per paint arba parodyma pirstu kur kokie 5 laidukai turi jungtis nemanau kad turetu kainuot 20 euru. Beto logika siek tiek nesirisa. Uztruktum dvigubai greiciau sukasdamas darza. Audi forumas gi. Ne pas elektrika Vasia atvaziavau kad luptu pinigus uz tai ko dar neismanau. Gi tam ir skirtas kad ne vien uzsidirbt, o pagelbet.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 28, 18:25:49 sukūrė deral »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2017 Sausio 28, 18:36:33 »
Parodymas pirštu kainuoja tūkstančius. Taip kad nenuvertink kitu žinių.

Sent from my RM-980V using Tapatalk

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2017 Sausio 28, 18:38:05 »
Parodymas pirštu kainuoja tūkstančius. Taip kad nenuvertink kitu žinių.

Sent from my RM-980V using Tapatalk

buna ir taip :) bet del to ir klausiu pagalbos, nes zmogus ismano

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2017 Sausio 28, 18:39:55 »
Logiškai mastant moki pinigus už žinias ir darbą , kas nėra taip paprasta jeigu pats nesugebi, o ne ant ledų pasiūlai  ;) 

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2017 Sausio 28, 18:46:02 »
Logiškai mastant moki pinigus už žinias ir darbą , kas nėra taip paprasta jeigu pats nesugebi, o ne ant ledų pasiūlai  ;) 
Na bet zinai, vienam net pinigeliu ant tu ledu nereikia, kitas paprasys tiek, kad pigiau nuvezti tam paciam Vasei ir vaiksciot aplink rankas i kisenes susikisus, tad nezinai, visokiu yra gi :) del to ir pasiuliau bent ant ledu, uz ta schemute

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2017 Sausio 28, 20:35:44 »
Na bet zinai, vienam net pinigeliu ant tu ledu nereikia, kitas paprasys tiek, kad pigiau nuvezti tam paciam Vasei ir vaiksciot aplink rankas i kisenes susikisus, tad nezinai, visokiu yra gi :) del to ir pasiuliau bent ant ledu, uz ta schemute
nusipirk sau ledu ir laizyk i sveikata.ir nebandyk kazkokiam vasiai stovet uz nugaros,susikisus rankas i kisenes ir pasakodamas kokie visi lupikai.tuoj busi ispyzdintas.

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2017 Sausio 28, 21:39:46 »
nusipirk sau ledu ir laizyk i sveikata.ir nebandyk kazkokiam vasiai stovet uz nugaros,susikisus rankas i kisenes ir pasakodamas kokie visi lupikai.tuoj busi ispyzdintas.
Net nesupratau ka blogo padariau. Forumas skirtas ir pagalbai, ir turgavietei, ir pasirodymams automobiliais, paprasius pagalbos iskart prasoma pinigu uz pagalba/patarima. Paprasiau pagalbos, gaunu grasinimus. Zodziu risam tema. Temos autorius jei ka zinos i ka kreiptis. Tiesiog neitiko kaina- pasakai ne aciu ir viskas. O jeigu bloga nuotaika tuomet nebutina ant kitu issiliet. Visi graziai ir draugiskai bendraujam
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 28, 21:55:16 sukūrė deral »

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2017 Vasario 01, 00:01:41 »
Nežinau ar čia galima kopijuot ir dalintis info kitų forumų, nes skūpašiknių pilna visur, bet va radau vieno žmogaus audi tt forume sudarytą schemą. Aišku neatitikimų su konkrečiai mano modeliu (a6 c5) yra, salono apšvietimo laidas netinka, bei priešrūkinių relės neradau savo mašinoje, bet toki bandomaji varianta buvau pajungęs - veikia.

Taip pat turint laiko relę jau išsiaiškinau kaip pajungti nuo komforto bloko. Kai pasidarysiu pas save pilnai viską tai sumesiu jeigu kam bus įdomu darbu eiga  :)

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2017 Vasario 01, 08:20:50 »
Nu logiskai pamascius, tai uz paprastos schemos papaisyma per paint arba parodyma pirstu kur kokie 5 laidukai turi jungtis nemanau kad turetu kainuot 20 euru. Beto logika siek tiek nesirisa. Uztruktum dvigubai greiciau sukasdamas darza. Audi forumas gi. Ne pas elektrika Vasia atvaziavau kad luptu pinigus uz tai ko dar neismanau. Gi tam ir skirtas kad ne vien uzsidirbt, o pagelbet.
Jeigu manai, kad tai paprasta, tai pasidaryk pats. Nezinai? Juk tai paprasta schemute, kuria su paint'u gali pasibraizyti.
Va cia ir yra esme, kad moki ne uz laika, o uz know-how. Zmones tam ir kaupia zinias, praktika, kad per ta pati laiko vieneta galetu uzdirbti daugiau €.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2017 Vasario 01, 09:36:02 »
Nežinau ar čia galima kopijuot ir dalintis info kitų forumų, nes skūpašiknių pilna visur, bet va radau vieno žmogaus audi tt forume sudarytą schemą. Aišku neatitikimų su konkrečiai mano modeliu (a6 c5) yra, salono apšvietimo laidas netinka, bei priešrūkinių relės neradau savo mašinoje, bet toki bandomaji varianta buvau pajungęs - veikia.

Taip pat turint laiko relę jau išsiaiškinau kaip pajungti nuo komforto bloko. Kai pasidarysiu pas save pilnai viską tai sumesiu jeigu kam bus įdomu darbu eiga  :)
Bus bus ypac nuo komforto bloko kuriuos laidus emiai (y)

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2017 Vasario 01, 09:42:43 »
Jeigu manai, kad tai paprasta, tai pasidaryk pats. Nezinai? Juk tai paprasta schemute, kuria su paint'u gali pasibraizyti.
Va cia ir yra esme, kad moki ne uz laika, o uz know-how. Zmones tam ir kaupia zinias, praktika, kad per ta pati laiko vieneta galetu uzdirbti daugiau €.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pritariu, bet esme tame, jog visi gyvenam ir mokomes. Niekas negime mokedamas. Kaip ir minejau, kiekvienas nori pasidaryti pats, taciau paprasius pagalbos iskart kalba pradeda eiti apie pinigus. Pasiulai kaina, palaiko durniu ir dar pagrasina ismesti is audi klubo. Tokiu atveju nesuprantu tada kam isvis reikalingas audi klubas jeigu vienas is kito pradesim lupt pinigus kaip pats sakei uz paprasta schema. Suprantama, jog niekas nenori dirbt uz dyka. Gi siais laikais i snuki uz dyka negausi net, bet tuomet bent ant tu ,,ledu'' pasiulai. Noredamas uzsidirbti daugiau europietisku patarimas tik vienas - Dirbti, o ne kaip sakoma smaugt.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 01, 09:45:49 sukūrė deral »

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2017 Vasario 01, 09:44:33 »
Bus bus ypac nuo komforto bloko kuriuos laidus emiai (y)
Laukiam laukiam :-] daug darbu laukia pavasari prie masinos kai orai atsils, tai dar vienas prisidejo :D

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2017 Vasario 01, 09:55:24 »
Pritariu, bet esme tame, jog visi gyvenam ir mokomes. Niekas negime mokedamas. Kaip ir minejau, kiekvienas nori pasidaryti pats, taciau paprasius pagalbos iskart kalba pradeda eiti apie pinigus. Pasiulai kaina, palaiko durniu ir dar pagrasina ismesti is audi klubo. Tokiu atveju nesuprantu tada kam isvis reikalingas audi klubas jeigu vienas is kito pradesim lupt pinigus kaip pats sakei uz paprasta schema. Suprantama, jog niekas nenori dirbt uz dyka. Gi siais laikais i snuki uz dyka negausi net, bet tuomet bent ant tu ,,ledu'' pasiulai. Noredamas uzsidirbti daugiau europietisku patarimas tik vienas - Dirbti, o ne kaip sakoma smaugt.
Man tai irgi keistas dalykas, kad jeigu ko paprašai iškarto pradeda lupikaut... Nu kažkaip aš nežinau, mum paprastiem žmonėm šitie elektros reikalai tai čia gal kiek sudėtingiau, bet jeigu rimtas elektrikas tai manau tokias schemutes užsimerkęs gali daryt... Bet ne, reik arba lupt pinigus arba dar dažnu atveju išsipyzdavot. Dabar labai daug skaičiau užsienio forumų, ten žmonės visai kitokie, vieni kitiems padeda, pataria, paskatina o tuo tarpu lietviai :F Tik ieško progos kaip pasipelnyt, arba mėto akmenim (!?) Bet koks man dabar jau skirtumas, schema beveik susiradau, dar ją truputį patobulinsiu, ir pasidarysiu pats, nėra čia kažkoks stebūklas, taip pat manau gal ir kitiem bus naudinga informacija, o man pasidalint tikrai negaila (h)

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2017 Vasario 01, 10:06:32 »
Man tai irgi keistas dalykas, kad jeigu ko paprašai iškarto pradeda lupikaut... Nu kažkaip aš nežinau, mum paprastiem žmonėm šitie elektros reikalai tai čia gal kiek sudėtingiau, bet jeigu rimtas elektrikas tai manau tokias schemutes užsimerkęs gali daryt... Bet ne, reik arba lupt pinigus arba dar dažnu atveju išsipyzdavot. Dabar labai daug skaičiau užsienio forumų, ten žmonės visai kitokie, vieni kitiems padeda, pataria, paskatina o tuo tarpu lietviai :F Tik ieško progos kaip pasipelnyt, arba mėto akmenim (!?) Bet koks man dabar jau skirtumas, schema beveik susiradau, dar ją truputį patobulinsiu, ir pasidarysiu pats, nėra čia kažkoks stebūklas, taip pat manau gal ir kitiem bus naudinga informacija, o man pasidalint tikrai negaila (h)
(y)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2017 Vasario 01, 18:30:48 »
Pasiulai kaina, palaiko durniu ir dar pagrasina ismesti is audi klubo.

Prašom pacituoti postą kuriame buvo grasinama išmesti iš audi klubo.

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2017 Vasario 01, 20:15:50 »
va

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2017 Vasario 01, 20:38:06 »
va
va
pas mus servise tokie stovintys uz nugaros vadinami,, kuprinem" ir vejami lauk ar rukyt,ar netycia koja uzminama.apie joki foruma kalbos nebuvo ir nustokit verkt.paskaityk kaip tema uzvadinot.jei savadarbe,tai darykit savadarbe,patarimu buvo,bet nereikalaukit schemu ant padeklo.ir nustokit svaicioti apie lupikus.moki pats daryk,nemoki mokykis arba mokek tam kas moka.ledu valiutos dar negirdejau.

va

Neprisijungęs deral

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2017 Vasario 01, 21:14:29 »
Visu pirma pats pasisiulei padaryt, antra- tema ne prie pamoku skyriaus, o pagalbos, trecia- zmogus pirmame poste ir paprase pagalbos su schema kaip sujungti iskarto, ketvirta- pats neverk, jog nepaejo korta uzsidirbt. penkta- jeigu isvarai klienta, kuris imonei pinigus uzdirba imonei, kuri moka tau alga, tai reiskiasi daug streso darbe, daug streso- pastoviai kazkas knisa prota- kazkas knisa prota- reiskia nekoks servisas ir mazai moka del to tenka halturint.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2017 Vasario 01, 21:35:13 »
Visu pirma pats pasisiulei padaryt, antra- tema ne prie pamoku skyriaus, o pagalbos, trecia- zmogus pirmame poste ir paprase pagalbos su schema kaip sujungti iskarto, ketvirta- pats neverk, jog nepaejo korta uzsidirbt. penkta- jeigu isvarai klienta, kuris imonei pinigus uzdirba imonei, kuri moka tau alga, tai reiskiasi daug streso darbe, daug streso- pastoviai kazkas knisa prota- kazkas knisa prota- reiskia nekoks servisas ir mazai moka del to tenka halturint.klientas nuvaromas,kad netrukdytu.tik tiek.o uz ledus nedirbu ir gerklei sveikiau,ir dykai nepersitempiu.vienu zodziu tuscias bazaras,lauksim jusu pavasario.

Neprisijungęs EdgVis

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2017 Vasario 07, 11:55:10 »
Kam reikia sito modo, turiu. 864379909.