Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Salone girdisi zyzimas is priekio tik vaziuojant  (Skaityta 1384 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki audi gerbejai, turiu tokia problemele ir nezinau kurioj cia skiltyje kreiptis i jus visus pagalbos, nes tiksliai nezinau, ar cia man su masinos elektros skyriumi yra bedos, ar su audio aparatura...vairuoju audi 100 (c4), 2.3 motoriukas, benzinas/dujos, sedanas...zodziu atsibodo jau kenteti ta zyzima salone ir kreipiuosi i jus patarimo...uzvedus masina zyzimo nesigirdi...vietoj stovint ir gazuojant taip pat nieko nesigirdi...taciau vaziuojant ir duodant gazo, t.y. kylant automobilio greiciui atsiranda zyzimas ir su greiciu jis vis dideja...ir jis girdisi mazdaug magnetolos vietoje, sklinda atrodo is paneles kazkur...peciukas tikrai ne prie ko, nes ji isjungus zyzimas tebera...magnetola irgi nesvarbu, ar ijungta, ar neijungta, zyzimas girdisi...kazkokia mistika...tai vat niekaip nesuprantu, kame cia saknys...ar cia generatorius mano kaltas, ar linijiniai gal laidai ir per maga girdisi tas zyzimas...masinos guoliai irgi geri, nes buvau pas meistrus ir jie pasake, kad guoliai dar tikrai geri...jei is galo girdetusi zyzimas, tai dar suprasciau, kad gali jis eiti is koloneliu arba is benzino siurbliuko...taciau dbr tikrai nesuprantu kame saknys, nes tas zyzimas eina is priekio...gal kas esate susidure ir galetumete pagelbeti savo patarimais. Is anksto dekoju ir laukiu Jusu pasisakymu :)

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
beje, aparatura stovi tokia: magas pioneer su usb, priekyje piscalkes ir durelese koloneles Alpine, toliau linijinai eina i gala i stipreka EWR...ten stovi pioneer elipses, pioneer subas ir 1,5 farado kondensatorius...esu girdejes, kad jei gale zyzia elipses, tada kaltas linijinis laidas, nes jis negali buti pravestas salia pliusiniu laidu..t.y. turi buti pravestas kitame sone kuo toliau nuo visu kitu masinos laidu...tuom mano zinios ir baigiasi...

Neprisijungęs rytistu

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
Jei del zyzimo butu kalta megnetola, tai isjungus ji nezystu, nebent blogai pajungtas stiprintuvo maitinimas, t.y. jis visada pajungtas, visada veikia stiprintuvas.Uzvedus ir nevaziuojant vistiek zystu.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
Stiprintuvas man gerai pajungtas, jis man isijungia kartu su mage, o issijungia tada, kai mage isjungiu.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
atsijunk mage nuo laidu, stiprekia, ir tada paziurek ar zyzia ar nea, jei nea, tada kalta audio sistema, o jei zyzia, tada klausimas ar kvapo jokio nesijaucia svylanciu laidu :)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
Nejaugi daugiau niekas nezino ka mano atveju patarti...gal kas yra konkreciai susidure su tokia problema ir gali pasakyti, ka daryti ir kaip ja pasalinti...

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Nejaugi daugiau niekas nezino ka mano atveju patarti...gal kas yra konkreciai susidure su tokia problema ir gali pasakyti, ka daryti ir kaip ja pasalinti...

pro kur lineikos pravestos? per viduri (per konsole) ar per slenksti? kiek manau tavo zyzimas nesusijas turetu buti su aparatura, neisgirdus garso sunku kazka tau pasakyti. jei kaip kolega sake atjungus nuo mages laidus yra tas garsas, tai jau reikia imt ir klausyt kur ten kas, ar pats pasiklausyk bevaziuodamas ir kur tiksliau sklinda ar gal akas kitas lai paklauso, nes matai labai apstraktu tas prieky, gali variklio skyriui kazkas zyzti ir po panele....

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Aš taip čia savo pamastymą parašysiu, negali būti kad kažkur nesandaru ir važiuojant praeina oro srautas kuris išgauna per tam tikrą tarpą tą zyzimą? pliusinį per kur vedei? gal per ten garsas gali gautis? jei gumą pajudinai?

• Žiūrėti profilį
akumas pas c4 po galine sedyne juk

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
taip, akumas pas mane yra po sedyne...cia vienas zmogus man sake, kad pas ji yra toks pat garsas bulkoj, o jis dar net nera mages isidejes...tai reiskia mage (kad as ja ir atjungciau) tikrai ne prie ko...kazkur kitur yra beda...tik va nezinau kur...man aparatura junge firmoj pries kelis metus...tai kai pajunge, tuos kelis metus vazinejau ir nebuvo jokio to zyzimo, buvo tylu ramu salone...o jis prasidejo tik pries koki pusmeti...ir nesuprantu kodel ir is kur...please help...

• Žiūrėti profilį
tau tik vaziuojant ar ir vietoj stovint apsukas keliant zyzia?

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
sakė žmogus pirmam post'e kad važiuojant. Ka aš žinau dėl nesandarumo vistiek pažiūrėki gal yra kur nors nelabai sandaru dėl to ir susidaro toks garsas. Nes čia tik viena idėja tuo labiau jei dar magas ne prie ko. dar buvo mintis kad gal pečiukas kur nors nesandaru ir kuo greičiau važiuoji tuo didesnis oro srautas patenka ir gauna tokį garsą. Bet ten kiek žinau viskas sandaru turėtų būti. Net įdomu kas čia gali būti. Kaip ištirsi pranešk smalsu :D

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
kad net nezinau, nuo ko pradet tirt, nes kaip matau niekas nera konkreciai su tokia beda susidures... :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Aš tai sandarumą vistiek žiūrėčiau gal kokia guma išėjo iš savo vietos, gal netyčia kokį laidą tymptelėjai ir pan. O jei nori daug paprasčiau kad nustatytų  tai į audi  centrą nuvažiuoji sumoki daug pinigų ir tau pasakys :)