Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rėlės ir viskas apie jas  (Skaityta 15766 kartus)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: Rėlės ir viskas apie jas
« Atsakymas #50: 2008 Spalio 11, 18:10:35 »
Langų irgi neleidžia tamsinti, bet irgi vienodai, tamsinu visus alei vieno :)
Su langais tai neakini kitų eismo dalyvių, čia skirtingi dalykai.Gali temdyt jei į užsienį nevažinėji.O pvz Vokietijoj tai taip užtrauktų už priekinius šoninius langus, kad juokinga nebūtų.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2008 Spalio 11, 18:11:33 »
Nieks nieko neraukia ten,nebent neteko užkibti. Na bet tema ne apie tai, neišsiplėskim. Viską puikiai išsiaiškinau

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Spalio 11, 18:50:17 »
Nieks nieko neraukia ten,nebent neteko užkibti. Na bet tema ne apie tai, neišsiplėskim. Viską puikiai išsiaiškinau
Kai užkibsi sužinosi.Draugas kai užlėkė su nauju r klasės mersu tai kutuzkėj parą prasėdėjo, patikrino ar aparatūra, kompas, telefonas, navigacija nevogti.O prasidėjo problemos nuo langų.Už langus berods apie 200 eur "premijos" gavo.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2008 Spalio 13, 10:13:58 »
xenonas i atbulini, gera ideja :) reik ir man pamislyt, nes truksta man sviesos :D:D bet prieshtai pabandysiu diodine lempute ikisti :D

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2008 Spalio 13, 19:41:20 »
Gal ir gera ideja, bet kaip jaustis tam kas gale stoves nakti (kad ir diena)... :[  Aisku galima pasakyt kad man dzin, bet visokiu juk vikingu yra... :A  Islips ir isspirs ta "grozi"... :-{  As asmeniskai ir panasiai pasielgciau (nieko asmeniska)... :V  O idomu butu suzinot ir patruliu elgesi... ;)
Aprasykit ateityje reakcijas... :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2008 Spalio 13, 19:58:18 »
As asmeniskai ir panasiai pasielgciau (nieko asmeniska)... :V 

o tu cia visada taip darai kai kas nors nepatinka?  :V

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2008 Spalio 14, 20:01:07 »
As asmeniskai ir panasiai pasielgciau (nieko asmeniska)... :V 

o tu cia visada taip darai kai kas nors nepatinka?  :V
Isiskaityk -  panasiai... (h)  O jau kiek panasiai, tai pagal situacija... :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2008 Spalio 17, 10:16:20 »
del manes irgi tegu dedas kur tik nori, bet nenoreciau, kad kadanors priekyje manes bunantis ijungtu xenoninius atbulinius. balkone viena kart 4 aukste rukiau iur isijunge viens butent tokius atbulinius, tai atsimenu ta sviesa iki dabar :d
Tegu Evaldas nesupyksta, bet žinoma į atbulinius xenon dėt čia jau yra nukrypimas nuo normos.Yra sukurti tam tikri standartai kokios ir kur lemputės turi būti kad neakinti kitų.Policija už tokius bajerius turėtų dulkint kaip reikalas.Nes prieš TA tai išsiima xenon ir praeina ramiai.
bet jūs žmonės tikrai kažkokio skubotai siauro mąstymo, jai aplamai mąstot dar..... kokius eismo dalyvius dar akins ??  (!?) kur akins ??
centrine gatve prieš eismą važiuodamas ?? ar kieme apsisukinėdamas ?? juk nemanot, kad atbulinis dega važiuojant į
priekį ir taip jis jus akins  Oo) Oo) o gal vis tik taip ir galvojat  :-] :-] joma jo  :-{ tikrai baisu nuo tokių minčių ......
o dar tuokie pareiškimai apie spardytojus  :-] :-] :-] nu visai ne į temą, bet būna juokinga, kai tokie betiksliai drąsuoliai prigula kuriam laikui
į purvyną atvėsti (neseniai mačiau, šviežūs įspūdžiai  ;) todėl ir negalėjau neparašyt)
Taigi siūlau dar kartą pagalvot kuriam tikslui reikalinga stiprenė šviesa atbuliniame ir kada ji naudojama (veikia)  ;)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2008 Spalio 17, 10:29:41 »
gedi080> jej aikstutej su atbuliniu xenonu apakins kada tave, neverk :) o po purvyna pasivoliot kartais smagu :) xixixi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2008 Spalio 17, 10:34:41 »
taigi su priekiniu lygiai taip pat gali apakint, ir kas svarbiausia man - tai jau geriau tegu apakina,
bet išsuka normaliai, neatsirėmęs į mano auto  ;) aš tik apie tai ir TIK dėl to už.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2008 Spalio 17, 10:42:38 »
rasot cia lyg kas antras tuos xenonus susidejes i atbulinius :D Pabandys, ko gero del karscio reflektoriai ir stiklai per laika pajuoduos ir pasibaigs :) as uz experimentus :) tik reles parink kokiu 10A ir saugiklius pastatyk ant to pliuso kur vesi, nes ivaziuos kas apakes nuo xenonu i uzpakali, tai dar masina sudeginsi.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2008 Spalio 17, 10:43:15 »
taigi su priekiniu lygiai taip pat gali apakint, ir kas svarbiausia man - tai jau geriau tegu apakina,
bet išsuka normaliai, neatsirėmęs į mano auto  ;) aš tik apie tai ir TIK dėl to už.

man tai su visam vienodai zydi sodai :) o cia uzvele matyt sitas rasborkes tie, kurie negali dar i prieki isidet xenon ir pavydi, kad kiti juos deda jau ir i atbulini :) atbuliniu vaziuojant svarbu, kad gerai apsisviestu aplinka :) o seip turecew atliekamu lt, tei isimescew ir as :) nes pas mane mizarnai dbr apsviecia kai nakti atbulas parkuojies :(

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2008 Spalio 17, 10:44:10 »
rasot cia lyg kas antras tuos xenonus susidejes i atbulinius :D Pabandys, ko gero del karscio reflektoriai ir stiklai per laika pajuoduos ir pasibaigs :) as uz experimentus :) tik reles parink kokiu 10A ir saugiklius pastatyk ant to pliuso kur vesi, nes ivaziuos kas apakes nuo xenonu i uzpakali, tai dar masina sudeginsi.

xenonai degdami neskleidzia silumos, nei kaitrines lempiutes :)

ar as klystu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2008 Spalio 17, 10:52:20 »
Nekaista gi xennonai beveik,kas ten kur turi lydytis???

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2008 Spalio 17, 10:53:56 »
Nekaista gi xennonai beveik,kas ten kur turi lydytis???

nu nekaista tai nekaista, neteko jo ciupinet uzdegto

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2008 Spalio 17, 10:55:10 »
atbuliniu vaziuojant svarbu, kad gerai apsisviestu aplinka :) o seip turecew atliekamu lt, tei isimescew ir as :) nes pas mane mizarnai dbr apsviecia kai nakti atbulas parkuojies :(
apie ką ir kalba  !! !! aplamai mažai tėra auto, pas kurias atbuliniam realiai pakanka apšviestumo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2008 Spalio 17, 10:56:58 »
Vienintelė auto,kurią turėjau ir užteko apšvietimo atbuliniui - vw bora su diodinėm galinėm farom ir skaidrut skaidrutėliu atbuliniu. Tikrai konkrečiai šviesdavo, o tokiai a/s8 ar pan tai tas atbulinis nebent pėščiajam skirtas,kad matytų,jog atbulas važiuoji

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2008 Spalio 17, 10:57:49 »
atbuliniu vaziuojant svarbu, kad gerai apsisviestu aplinka :) o seip turecew atliekamu lt, tei isimescew ir as :) nes pas mane mizarnai dbr apsviecia kai nakti atbulas parkuojies :(
apie ką ir kalba  !! !! aplamai mažai tėra auto, pas kurias atbuliniam realiai pakanka apšviestumo

na seip yra auto kuriose pilnai pakanka :) neminesiu pavadinimu :) aisku jej langai galinej nenewkti, tei gerai matosi, o per newktus sudinew...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2008 Spalio 17, 11:00:25 »
O tai kam veidrodėliai skirti? Langai tai kad ir niaukti, bet jei protingai ir su amerikanke,tai matosi puikiausiai.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2008 Spalio 17, 11:03:24 »
O tai kam veidrodėliai skirti? Langai tai kad ir niaukti, bet jei protingai ir su amerikanke,tai matosi puikiausiai.
tai galima ir be jų pilnai apsieiti, bet vienas važiuoklis nelygus kitam  ;)
be to juk tuose pačiuose veidrodėliuose matai vaizdą apšviestą arba ne  8:8
Ir tuo labiau, jei pats gali apsieit su esamu apšvietimu, tai velniams tada tie zenonai dar  Oo)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2008 Spalio 17, 11:08:18 »
Gedi,ne taip supratai. Man zeniai reikalingi, tikrai geras daiktas kokiam neapšviestame kampe ar pan. Èia kitam autoriui sakiau,kuris galo ir su zeniai nematytų,nes jei langai su taiwanu tamsinti,tai ir xennonai nepadės matymui :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2008 Spalio 17, 11:12:35 »
Gedi,ne taip supratai.
aaaaaaaa  :D :D :D  :s

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2008 Spalio 17, 11:14:01 »
as ir be atbulinio sviesu prisiparkinu :) nes pas man kai pirkau jau atbulinis buvo uzdazytas masinos spalva...vis neprisiruosiu normaliu susidet stopu gale, nors bagazinej jau pusmeti veziuojuosi :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2008 Spalio 17, 11:15:52 »
žinai, vistik yra šioks toks skirtumas parkuojantis tarp bulkikės ir didžiosios audikės  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2008 Spalio 17, 11:16:04 »
Benitto - reiškia nevažinėji atbulas naktimis užkampiais, arba mašina bulių kautynėms skirta :D