Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reles prie Turbinos B4 TDI  (Skaityta 831 kartus)

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Reles prie Turbinos B4 TDI
« Topic Start: 2008 Gegužės 27, 21:01:03 »
Tai va, masiniuko kapota atidarius kaireja puseja, prie oro filtro ir akumuliatoriaus yra kazkokio relites, i jas sueina slangutes, pas mane masina uzvedus mazom apsukom labai girdisi, kad ceksi kazkas, tik nzn kas, beja greitis ir pagal menulio fazes masiniuke, viena karta traukia kita nelabai, bei atjungus oro matuokle masina neuzgesta, gal kokia rele nesudirba?  :V beja masina uzgesinus tos relites buna, kad ceksi.... slangutes atjungiu, ceksejimas ir nedingsta, ka daryti, pats elektroi gaudausi, tevas elektrikas, bet gyvate nesikisa, sako pats ieskokis  (v) 
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 28, 00:51:54 sukūrė Lipdukas DDG-058 »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 27, 21:32:06 »
o yra beda kokia? jei ne tai ir nekishk nagu jei is taves elektrikas nekoks.ten ir turi viskas klakset

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 28, 00:47:41 »
Netoks as kvailokas, jei identistoi audinei neklaksi o pas mane klaksi vadinasi kazkas negerai(paliginimas butent tau), ir dar papreziu TRAUKA KAITALIOJASI KAI MENULIO FAZES, vadinasi tas klaksejimas man kazkoki sud.. ir mala!!! Jei nezinai tai geriau ir nerasyk ir neerzink... man reikia patarimu kurie zino ar bent jau jaucia kas gali buti o ne is tuscio i tuscia pilstimas...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 28, 00:54:11 sukūrė Lipdukas DDG-058 »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 28, 07:48:31 »
Netoks as kvailokas, jei identistoi audinei neklaksi o pas mane klaksi vadinasi kazkas negerai(paliginimas butent tau), ir dar papreziu TRAUKA KAITALIOJASI KAI MENULIO FAZES, vadinasi tas klaksejimas man kazkoki sud.. ir mala!!! Jei nezinai tai geriau ir nerasyk ir neerzink... man reikia patarimu kurie zino ar bent jau jaucia kas gali buti o ne is tuscio i tuscia pilstimas...
manes gal apie tdi nemokink, ten yra n75 voztuvas,kitaip tariant turbos slegio reguliavimas.ijungus degima jis turi klakset! pradziai perziurek visas forumo temas susijusias,pasinaudok paieska,milijona kartu apie tai rashiau. ir atpalaiduok prostata