Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikia pagalbos del sviesu (gabaritines,trumposios,ilgosios bei posukiu)  (Skaityta 4748 kartus)

Daimexas

• Svečias
Sveiki,gal kas nors galetu pagelbet,problema yra tame kad bevaziuojant pradejo svilt ilguju sviesu laidas is po vairo,svyla tik tada kai ijungi ilgasias sviesas,kur ieskot gedimo? sekantis klausimas kokia tvarka sujungt laidus fiskeje? taip nutiko kad kaskaip sugebejau neapdairiai istraukt laidus is fiskes ir  dabar jie pas mane palaidi,nezinau kas kur buvo ikista,cia rasau apie laidu istatyma atgal i fiske. toje fiskeje yra posukiu,gabaritiniu,ilguju,trumpuju sviesu laidu. prasau padekit kas nors,nezinau kokia eiles tvarka sukist tuos jaidus i fiske. Auto Audi coupe 1990m 2.3 benzas

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas nors galetu pagelbet,problema yra tame kad bevaziuojant pradejo svilt ilguju sviesu laidas is po vairo,svyla tik tada kai ijungi ilgasias sviesas,kur ieskot gedimo? sekantis klausimas kokia tvarka sujungt laidus fiskeje? taip nutiko kad kaskaip sugebejau neapdairiai istraukt laidus is fiskes ir  dabar jie pas mane palaidi,nezinau kas kur buvo ikista,cia rasau apie laidu istatyma atgal i fiske. toje fiskeje yra posukiu,gabaritiniu,ilguju,trumpuju sviesu laidu. prasau padekit kas nors,nezinau kokia eiles tvarka sukist tuos jaidus i fiske. Auto Audi coupe 1990m 2.3 benzas

Nusipirk originale fiske ir vargo neturesi.Kaune turiu,arba bet kokiam srote.

Daimexas

• Svečias
bet ar kas nors gali paaiskint kokia eiles tvarka sujungt tuos laidus? tik to man tereikia nei neveikia jokios sviesos o svarbiausei posukiai. kokia eiles tvarka juos sukist atgal? :O

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
bet ar kas nors gali paaiskint kokia eiles tvarka sujungt tuos laidus? tik to man tereikia nei neveikia jokios sviesos o svarbiausei posukiai. kokia eiles tvarka juos sukist atgal? :O
neperkalbamas.ant perjungejo yra zymejimai:56b-geltonas,30-raudonas,pl-zaliai juodas,pr-zaliai raudonas,x-geltonai juodas,56a-baltai juodas,58-pilkas,sekantis vel raudonas,p-pilkai geltonas,

Daimexas

• Svečias
viska sujungiau kaip buvo parasyta,viskas veikia tolimos,artimos sviesos ir posukiai bet neveikia gabaritines sviesos ir tuo paciu nedega prietaisu skydeliu apsvietimas.... kodel taip gali but? saugikliai sveiki,lemputes taip pat bet neveikia,net kai bandai pajungt pries rukines kad bent jau degtu galiniai stopai ir tie neveikia... kur ieskot problemos? uz ta info kaip sujungt laidus didelis dekuj

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
viska sujungiau kaip buvo parasyta,viskas veikia tolimos,artimos sviesos ir posukiai bet neveikia gabaritines sviesos ir tuo paciu nedega prietaisu skydeliu apsvietimas.... kodel taip gali but? saugikliai sveiki,lemputes taip pat bet neveikia,net kai bandai pajungt pries rukines kad bent jau degtu galiniai stopai ir tie neveikia... kur ieskot problemos? uz ta info kaip sujungt laidus didelis dekuj
Suluzo perjungejuje pplastmase,teks keist perjungeja.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
nekuriant naujos temos...

Gal kas buvo susidurę su šviesų perjungimo svirtelės (ilgosios/trumposios) problemomis?
Problema tame, jog abiejose padėtyse (ir normalioj padėty ir pastumus) šviečia ilgosios.
trumpąsias pavyksta įžiebti tik nepilnai pritraukus svirtelę (artyn savęs nuo normalios padėties), o jau pilnai pritraukus - kaip ir priklauso - ilgosios šviečia.
Buvau šiandien prasiardęs, bet nemačiau pastebimų defektų, nulūžimo, oksidacijos ar pan... o gal tiesiog šioj srity neįgudęs esu ir nesupratau kas negerai.
Ateinančiomis dienomis bandysiu vėl nusiimti ir pasivalyti, braukti lauk tuos tepaliukus, pablizginti kontaktus.

O GAL KAS ŽINOTE KAME DAR GALI BÛTI BËDA?

Automobilis: Audi 80avant 94m. Rankenėlė kaip A6C4 (didesne skyle).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 16, 23:02:13 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs salo

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
tokiu gedimu paprasciausiai neremontuoju, o keiciu rankenele. remontuoti gali tik parduodant. manau kazka palenkes pakreipes galetum atgaivint. tik neaisku kuriam laikui. paskaiciaves savo sugaista laika ir galimas problemas istikus kelioneje ar net gavus bauda patarciau nerizikuoti. karta ar du per menesi islys nedadielka ir tavo veide prades greiciau rysketi rauksles.kalbu is asmenines patirties.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tokiu gedimu paprasciausiai neremontuoju, o keiciu rankenele. remontuoti gali tik parduodant. manau kazka palenkes pakreipes galetum atgaivint. tik neaisku kuriam laikui. paskaiciaves savo sugaista laika ir galimas problemas istikus kelioneje ar net gavus bauda patarciau nerizikuoti. karta ar du per menesi islys nedadielka ir tavo veide prades greiciau rysketi rauksles.kalbu is asmenines patirties.
jau kaip sitos rankeneles puikiai remontuojasi.Daugiau laiko uzima jos isemimas kai pagalve yra,nei pats remontas.tiesa,garantija suteikiu,jei papildomai idedu sviesu reles.o keist sena i sena tai loterija,nes vokietis reliu nedejo ir visos jos ant ribos.

• Žiūrėti profilį
jau kaip sitos rankeneles puikiai remontuojasi.Daugiau laiko uzima jos isemimas kai pagalve yra,nei pats remontas.tiesa,garantija suteikiu,jei papildomai idedu sviesu reles.o keist sena i sena tai loterija,nes vokietis reliu nedejo ir visos jos ant ribos.
na, dar taip nemoku :D ilgiau ardžiau/surinkinėjau pačią rankenėlę nei vairą su airbagu nuiminėjau :)
Toto, kokias rėles turi omeny? dedi papildomai ar kažkokias keiti?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
na, dar taip nemoku :D ilgiau ardžiau/surinkinėjau pačią rankenėlę nei vairą su airbagu nuiminėjau :)

papildomos ilgom ir trumpom sv.po rele,kad nesviltu perjungejo kontaktai.

• Žiūrėti profilį
papildau informacija, kurią nesenai sužinojau (tą šeštadienio vakarą man sėdint keleivio vietoje buvo sunkoka suvokti kas atsitiko :D):
perjungimo funkcija "parėjo" perjungiant šviesas. Iš trumpųjų perjungiant ilgasias, nepersijungė, o tik liko gabaritai šviesti, grąžinus į trumpųjų padėtį, trumposios švietė, tada truktelėjo dar į save (lyg pamirksint apie mentus), ir po to pastumus svirtelę nuo savęs ilgųjų padėtį buvo kuris laikas ir važiuojama užmiesty, o po to trumpųjų nebepavyko įjungti ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 17, 00:00:11 sukūrė ::: Marius ::: »

• Žiūrėti profilį

tikėtina kad ir pas mane svilo?
ieškoti apdegimų, ar apsilydžiųsių plastmasių?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

tikėtina kad ir pas mane svilo?
ieškoti apdegimų, ar apsilydžiųsių plastmasių?
Reiciausia pasilyde posukiu rankeneles apatine dalis.As,kai daliu turiu,lengvai pakeiciu,neturint teks keist kelma.Aisku galima bandyt su lituokliu pazaist,palygint susidariusi grioveli,bet cia daugiau perekupinis arba ciurkinis variantas:a podisevle?

• Žiūrėti profilį
vadinasi verta turėti donorą... :V
OK, rytoj teks pradėti rankenėlės medžioklę.

• Žiūrėti profilį
Toto, ar galėtum mane apšviesti apie rėles? Kokios būna (bent pagrindinės)? gal linką ar kitą kokį dokumentą turėtum. Nes kol kas nelabai ką ir plačiajame internete rasti pavyko, o gal tiesiog netinkama užklausą pateikiau googlėj.

Jeigu galima ir plačiau, nes tik šiam atvejui man trūksta žinių apie rėles...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 17, 16:20:40 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
as panasiai tai tokias uzsiklroves ir sviesos automatiskai isijungia, pradejus kraut generatoriui
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=87753  ;)

• Žiūrėti profilį
as panasiai tai tokias uzsiklroves ir sviesos automatiskai isijungia, pradejus kraut generatoriui
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=87753  ;)
nesupratau??

• Žiūrėti profilį
nauja mistika.

Praardęs ir palyginęs su sveikos svirtelės viduriais radau, kad pasilydžiusi manosios svirtelės viena plastmasė (tokia balta, įleista į pačią svirtelę, kuri spaudo varines plokšteles).
ok.
ištaisiau.
pajungiau pabandymui (pilnai visko nesusukau, tik fiškes airbagui ir kairės pusės svirtelėms pajungiau), pabandžiau visus variantus - veikia.

surenku pilnai - fokusas!
vieną kartą kilstelėjus šviesų svirtelę, užsidega gabaritai (kaip ir turi būti) o prietaisų skydelio apšvietimas, rūko žibintai - neužsidega (kaip neturėtų būti).
pabandžiau ir vieną ir kitą svirtelę... tas pats, neveikia pirmoj padėty skydelio apšvietimas ir rūko žibintai.
pabandžiau vėl išardyti, nu neatrodo kad ką kreivai būčiau sudėjęs.

taigi, WTF???

papildau:
Spidometras nešviečia visose svirtelės padėtyse. (taip pat ir vėjelio valdymo panelis)
nedega galinio numerio apšvietimas.
skydelyje, įjungus trumpasias, žiba pažibinčių indikatorius (žalias).
Įjungus į gabaritų režimą (1 svirtelės padėtis) pastarasis indikatorius nedega.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 23, 01:32:26 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
nauja mistika.

Praardęs ir palyginęs su sveikos svirtelės viduriais radau, kad pasilydžiusi manosios svirtelės viena plastmasė (tokia balta, įleista į pačią svirtelę, kuri spaudo varines plokšteles).
ok.
ištaisiau.
pajungiau pabandymui (pilnai visko nesusukau, tik fiškes airbagui ir kairės pusės svirtelėms pajungiau), pabandžiau visus variantus - veikia.
surenku pilnai - fokusas!
vieną kartą kilstelėjus šviesų svirtelę, užsidega gabaritai (kaip ir turi būti) o prietaisų skydelis, rūko žibintai - neužsidega (kaip neturėtų būti).
pabandžiau ir vieną ir kitą svirtelę... tas pats, neveikia pirmoj padėty skydelio apšvietimas ir rūko žibintai.
pabandžiau vėl išardyti, nu neatrodo kad ką kreivai būčiau sudėjęs.

taigi, WTF???

nebutum man stipriai pasikes,paaiskinciau.

Neprisijungęs Rowbow

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
Marius šiuo metu už vairo, prašė parašyti postą. Problemos išliko, nedega prietaisų skydelio apšvietimas ir galinio numerio apšvietimas visose svirtelės padėtyse. Dar dega gabaritų indikatorius prietaisų skydelyje, nors to neturėtų būti. Saugiklius tikrino, nepavyko eilėje rasti perdegusio saugiklio.

nebutum man stipriai pasikes,paaiskinciau.

Ar šią problemą galima išspręsti kelyje, ar tam reikalingas didesnis ardymas?

• Žiūrėti profilį
sorry toto, tikrai apmaudu kad taip gavosi, tiesiog tada supykau uz isdiduma ir apsizodziavom.. :/

p.s. Tikiuosi laimingai pasiekti vilniu...

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
saugiklis nr14
5a.. Tikrinau pirma. Ir sveikas, dar pabandysiu pasodinti kita, deja artimiausia turiu 7.5a.
Man kazkaip atrodo bus idomiau... :(

• Žiūrėti profilį
saugiklis nr14
5a.. Tikrinau pirma. Ir sveikas, dar pabandysiu pasodinti kita, deja artimiausia turiu 7.5a.
Man kazkaip atrodo bus idomiau... :(

pabandžiau įdėti kitą, minėtąjį 7.5A, jokio pagerėjimo... ir šis neperdegė...

bandysiu šią fiškę dar žiūrėti

Vien dėl rūko žibintų įdomu, nes pagal saugiklius, jie ant 1 saugiklio gyvena... (sveikas).

jeigu bagažinės laidas trumpintų, tai manau saugikliai degtų (jei nėra silpnesnės grandies).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 23, 01:28:40 sukūrė ::: Marius ::: »