Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reikalinga pagalba: akumuliatoriaus iškrova dėl Navi plius ir telefono  (Skaityta 1683 kartus)

Neprisijungęs 4ratai

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi prijaučantys Audi automobiliams  :) ,

Esu naujokas šiame forume, tad jei ką darau ne taip ar viskas iš kart nedašyla, prašom iš anksto nesmerkt  :).

Turiu automobilį 2002 metų audi A6, 2,5 TDI 132 Kw. Pastaruoju metu atsirado bėdų dėl akumo, tai yra jis periodiškai išsikarauna. Pagaliau trūko kantrybė ir nuvariau pas elektriką, iškrova įjungus signa siekia 0,50 A. Akumas nors ir nemažas, ilgai su tokia iškrova nepatmepsi, ypač jei mašina kasdien nevažiuoja. Meistras pažaidė su saugikliais ir išryškėjo kad bėda yra telefonas arba Navi/radija. T. y. ištraukus du saugiklius: vienas telefono kitas Navi/radijos viskas gryžta į norma ir iškrova ramybės būsenoj siekia 0,04-8 A. Beda yra su kažkuriuo iš šių blokų. Su radija viskas tvarkoj atrodo viskas veikia nesiskundžiu, navigacijos gamyklinės nenaudojau, su pranc. CD ne ka te nuveiksi LT :), TV tiunerio nera. Telefonas kai nupirkau mašiną veikė, ten Nokia aparatas berods, paskui jis pradėjo klynint, tai yra kaip pakimba, nei įjungsi nei išjungsi (panašiai kaip kompas pakimba :) ), bet kadangi juo nesinaudoju nėra didelio skirtumo, tiesa kartais and displejuas cia kur borto kompo dingdavo radija arba rašydavo pastoviai insert sim card, bet tas po kurio laiko atsistatydavo.

Dabar šie du saugikliai išimti, tad tenka važinėti tyloje :). Nėra itin didelis malonumas.

Tai va gal kas yra susidūręs su panašia bėda arba žino kokį žmogų (ar įmonę), kuris tuose dalykuose nusimano ir galėtų kuom pagelbėti.

Iš anksto dėkui už atsakymus  ;).

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Paprasčiausias būdas - įmesti atgal saugiklius ir atjungti pačius blokus, t.y. radiją ir telefoną.

Neprisijungęs 4ratai

• Žiūrėti profilį
Tai jai radija būtų nereikalinga tai galima būtų ir be saugiklių tų važinėti :). Bet kad tylos nesinori.
Telefonas jei atjungi patį ragelį, nuo to niekas nesikeičia. O visa kita yra integruota kartu su Navi. Bent jau taip man aiškino žmogus kuris žiūrėjo nutekėjimą. Ar aš ką ne taip supratau... gal galima būtų plačiau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tel blokas stovi po centrine konsole, ten, kur rankinio rankena yra. Po apdailomis gyvena pats blokas.
Atjungti aš jų nesiūlau visam, tik trumpam, kad pažiūrėti, iš ko iškrova eina, kad nepradėti operuoti abiejų prietaisų. Kažkaip abejočiau, kad navi siurbia... O ant tų saugiklių tiksliai nieko daugiau nėra, tik telefonas ir navi?

Neprisijungęs 4ratai

• Žiūrėti profilį
Tel blokas stovi po centrine konsole, ten, kur rankinio rankena yra. Po apdailomis gyvena pats blokas.
Atjungti aš jų nesiūlau visam, tik trumpam, kad pažiūrėti, iš ko iškrova eina, kad nepradėti operuoti abiejų prietaisų. Kažkaip abejočiau, kad navi siurbia... O ant tų saugiklių tiksliai nieko daugiau nėra, tik telefonas ir navi?

Buvom mes išardę tą centrinę konsolę ieškodami to bloko, bet pasirodo jo ten nėra :). Pas mane avant'as, tad maniškėj viskas sukišta į bagažinę, ten prie CD changerio. Pabandem atjungti tą bloką, aišku jei tas ten buvo :), tai tuomet dar blogiau iškrova siekė 170 A. Kodėl nežinau, elektrikas sakė reiškias yra kita grandinė per kurią eina. Tipo viskas integruota :( . Telefonas man nereikalingas, jei jo nebūtų tikrai nepergyvenčiau, bet kažkaip neeina jo izoliuoti jei gerai suprantu, arba kažko nerado elektrikas.

Na saugikliai kuriuos atjungus viskas grįžta į normą yra 8 (telefonas) ir 37 (radija ir Navi) pozicija. Tai vat nesinori pulti visos mašinos iškart operuoti arba lupti visko. Bėda gali būti jei gerai supratau, kad tiek blokai nėra pagedę na aišku išskyrus telefoną, bet kad jie įjungus signa neužmiega ir ima kažkiek elektros.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Keista. Pas mane irgi avantas, bet viskas po ta konsole stovi, dar neseniai kaip tik viską surinkinėjau. Irgi tą bloką telefono išmečiau, kadangi irgi iš jo šiokia tokia iškrova buvo.

Neprisijungęs 4ratai

• Žiūrėti profilį
Keista. Pas mane irgi avantas, bet viskas po ta konsole stovi, dar neseniai kaip tik viską surinkinėjau. Irgi tą bloką telefono išmečiau, kadangi irgi iš jo šiokia tokia iškrova buvo.
(z)

Na žmogus is audi centro kaip paaiškino yra 3 skirtingos modifikacijos kur viskas sukista. Gali būti po centrine konsole kaip sakai, bagazinej kaip pas mane ir po vairuotojo priekine sėdyne. Būtų gerai tą telefono bloką izoliuoti, gal ko neradom.

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Pas mane buvo identiska problema,tai buvo kaltas TV bolas,nes kai tamsino langus,apipyle su vandeniu ir sutrumpino,tai pradejo iskraudyneti akumuliatoriu,taciau vel dabar kaskaip greit issikraudineja akumas,tai teks vel vaziuoti pas meistra ir pasitikrinti  :) Nes kasdien su masina neiseina vaziuoti,tenka po 2 3 ienas lauke prastovet,o atejus,po tiek laiko ir tokiu salciu,jos nebeuzkuriu.. :/

Neprisijungęs 4ratai

• Žiūrėti profilį
Pas mane buvo identiska problema,tai buvo kaltas TV bolas,nes kai tamsino langus,apipyle su vandeniu ir sutrumpino,tai pradejo iskraudyneti akumuliatoriu,taciau vel dabar kaskaip greit issikraudineja akumas,tai teks vel vaziuoti pas meistra ir pasitikrinti  :) Nes kasdien su masina neiseina vaziuoti,tenka po 2 3 ienas lauke prastovet,o atejus,po tiek laiko ir tokiu salciu,jos nebeuzkuriu.. :/

O tai kazka tvarkeisi pats ar taip ir važinėjai? Nes pas mane kaip ir viskas sausa, nebent kur drėgmės gavo ir pripuvo kas nors, nes detaliau apart saugikliu niekas neziureta.

Neprisijungęs zilvins

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
manajai audi ir iskraudinejo akuma,nuvarius pas meistriuka paaiskejo kad navigacijos tas blokas iskraudineja,tai teko atjungt

Saulius.RS

• Svečias
        Sveikas, pas mane buvo tas pats . Jei nori paskambink  TEL.867288880 pasakysiu ką daryti sugaiši minutę pas mane MMI RNS-E,  ?!? Dabar nebesodina, nieko ardyti nereikia.