Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reikia info dėl akumuliatoriaus (koks turi būti)  (Skaityta 819 kartus)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

reikia info. koks pas mane akumas turi būti. Dabar buvo idėtas nuo pirkimo Varta 92A, 760Am, o koks turėtų būti? Sakė, kad jo tikriausiai ir nekrovė, nes per daug A. Kiek tame tiesos? Koks pagal popierius turi būti?

Pas mane 2004 Audi A4 cabrio 1.8 T, važiuoklė jau eina naujesnė, o va išorė senesnė, tai net ir nelabai aišku koks ištikro turi būti. Apšvieskit.  :s

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 13, 15:04:30 sukūrė surkuC »
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

reikia info. koks pas mane akumas turi būti. Dabar buvo idėtas nuo pirkimo Varta 92A, 760Am, o koks turėtų būti? Sakė, kad jo tikriausiai ir nekrovė, nes per daug A. Kiek tame tiesos? Koks pagal popierius turi būti?

Pas mane 2004 Audi A4 cabrio 1.8 T, važiuoklė jau eina naujesnė, o va išorė senesnė, tai net ir nelabai aišku koks ištikro turi būti. Apšvieskit.  :s
viena garantuotai galiu pasakyti, kad tikrai per didelio talpumo pas tave jis buvo. tokie eina dyzeliniams varikliams arba didesnio litražo benzininiams. geriausia būtų akumuliatorių rinktis pagal katalogą ;) tavo varikliui turėtų pakakti kažko apie 60-70Ah 500-600A
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Labai ačiū už info. ;) :)