Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problemos su ausinimu audi 100 c3  (Skaityta 955 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Problemos su ausinimu audi 100 c3
« Topic Start: 2009 Balandžio 13, 15:49:34 »
Laba turiu audi 100 2.2 c3 ir pries pora dienu pradejo kilti temperaturos rodykle paziurejau abi slangas radiatoriaus ir wirsutine karsta buwo apatine salta nusprendziau kad nera cirkuliacijos ir kad termostatas nusproges del to neisijungia ventiliatorius issiemiau termostata ir nusprendziau pawazinet be jo kol wel prades dirbti srotai po swenciu... bet mano bedos tuom nesibaige iswaziawau wakar i miesta man rodykle wistiek temp rode 115 o wentiliatorius tik gryzus po pasiwazinejimo wiena kart issijunge isjungus warikli nu gryzes namo nusprendziau kad kita dien wiskas susitwarkys siand atsisedau ir ijunges degima po nakties ziuriu jog man rodo wistiek 90 laispniu aisku supratau kad cia nesamone pradejus waziuoti temperatura nukrito pradejau dziaugtis jog wiskas susitwarke taciau wel isjungus warikli ir ijungus man rodykle wel pradejo rodyt 115 ir nzn db ka daryt ar cia koks dacikas nusproges temperaturos rodymo ar cia yra dar kokia su ausinimu beda nors db cirkuliacija tikrai yra nes apatine zarna irgi silta gal kas galetu man padeti tokiam zaliam meistrui...   (v)

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
Re: Problemos su ausinimu audi 100 c3
« Atsakymas #1: 2009 Balandžio 13, 19:17:05 »
Pasitikrink daugiafunkcini temperaturos davikli, kuris yra is apacios isuktas i galva,  po stora ausinimo slanga. Greiciausiai kazkur uzsitrumpino rudas laidas su geltonais dryziais, todel prietaisu skydelis ir rodo nesamones.

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Re: Problemos su ausinimu audi 100 c3
« Atsakymas #2: 2009 Balandžio 14, 00:01:36 »
aciu lb jau pats radau ;) pas mane fiskes tik du laidai noarmaliai prisijunge kiti nurudija tai atjungiau wisa fiske ir waziuosiu i srotus ieskot fiskes tokios tai dar norejau paklausti ar galiu db atjunges wazineti wiskas gerai turetu buti kaip suprantu jaj cirkuliacija wyksta radiatoriui jo ?