Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problemos su Audi A6, 1996, 1.9 TDI elektra  (Skaityta 611 kartus)

Neprisijungęs Renfildas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Problemos su Audi A6, 1996, 1.9 TDI elektra
« Topic Start: 2013 Vasario 16, 09:42:49 »
Sveiki, nesuprantu kas vyksta su mano automobilio elektros instaliacija.
Iš pradžių tiesiog savaime pradėjo mirksėti galiniai gabaritai, po to nuspaudus stabdžio pedalą jie užgesdavo. Kiek vėliau pečiukas kada norėjo įsijungė, kada norėjo - išsijungė. Po to sekė salono apšvietimo "durniavimas", kai atidarai dureles. Dar prisidėjo tai, kad kai užrakinu automobilį (centrinis užraktas), priešrūkinių žibintų įjungimo mygtukas pradeda mirksėti raudonu trikampėliu, nors jis yra oranžinis. Nesuprantu, kas darosi. Gal čia kalta ta vadinamoji "masė", tik nežinau, kur ji po galais randasi :E

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Pradek nuo mases tikrinimo prie akumo ir i kebula, nusivalyk klemus, salone pasitikrink su testeriu itampa ir palygink su akumuliatoriaus. Greiciausiai kazkur nebus normalios mases. Bet cia jau reiktu ziuret prie saugikliu bloko.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Pradek nuo mases tikrinimo prie akumo ir i kebula, nusivalyk klemus, salone pasitikrink su testeriu itampa ir palygink su akumuliatoriaus. Greiciausiai kazkur nebus normalios mases. Bet cia jau reiktu ziuret prie saugikliu bloko.
kurio saugiklių bloko?

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Kur salone.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kartais ne universalas?

Neprisijungęs Renfildas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Dėkui už pagalbą.
Tiesa, dar noriu pridurti, kad pas mane sedanas, o akumuliatorius randasi po galine sėdyne.