Jei nera dideles butinybes siulyciau neardyti
... Cia didele loterija... Vieni sako, kad atsisuka sukant visa rodykle pries laikrodzio rodykle, kiti, kad nusimauna.. Nei tas nei tas... Ji, mano poziuriu, yra klijuota ten ir visks (kalba apie odometra ir tachometra). Jei gerai paieskosi yra kazkur www puslapis rusu, kur aiskiai parodo kiaip sita procedura daros... Juodas rodykles dangtelis nusiima adateliu pagalba, tada imi lituokli ir kaitini butent centrine asele... Kai ikaista patraukli su replytem ir nusiima.. Uzdejimas atgaline tvarka+kliju pagalba.... Kai as ardziau, pradzioj slyksciai sutruko juodas dangtelis... Jis laaaabai trapus... Tada kaitinau, sukinejau, traukiau su replem, laikiau replytem asele ir sukau... Nieks niekur man nesidare... Galu gale po eilinio pakaitinimo ir traukimo nuluzo su visa asele ta rodykle ir balius baigesi....
Tada emiau kita, bloga skydeli, bandziau idomumo delei pabandyti, ir vel po 1000 karto kartojimo proceduru istorija pasikartojo, nulauziau viska...
Zodziu, esu ju ardes gal 5vnt, visi guli garaze sulauzyti
Siaip tikrai esu preciziskas ir laabai kantrus, tai tikrai neskubejau ir rankos negrebliuotos... Bet man nepavyko. Geriau nusiperki uz 10lt, pasikeiti ta dali ir viskas.