Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prietaisų skydelio keitimas Audi A4 B5  (Skaityta 2180 kartus)

Neprisijungęs Zarachas+mp3

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Prietaisų skydelio keitimas Audi A4 B5
« Topic Start: 2013 Sausio 02, 17:27:19 »
Laba. Taigi sugalvojau tokį variantą, pasikeisti prietaisų skydelį. Dabar pas mane yra paprastas, kur greitis 220 km/h, nu ir be nieko krč, nežinau kaip paaiškinti, bet paprasčiausias variantas, tik tiek, kad rodo oro temperatūra lauke. Norėčiau įsidėti tarkim kur rodytų greitį iki 260 km/h, būtų borto kompiuteris su ekranais ir pan., nu aš nesigilinau, gal ten laikrodis dar yra ir pan., bet vienu žodžiu mačiau tokios pačios formos būna, bet kaip su fyškėm ir pan.? Žinau, kad jeigu iš benzino dėsiu, tai nebus pakaitainimo žvakių lemputės, bet man ji nereikalinga arba šiaip gi kur nors galima įkišti, jeigu yra laivas slotas. Nu manau esmę supratote. Jeigu ne, paieškosiu nuotraukų. Žodžiu ieškau šūstresnio spidometro ir kartu planuočiau susidėti tuos žiedus į vidų ir gal baltus ciferblatus, bet čia pradžiai domintų ten su tais borto kompiuteriais ir t.t., ar ten jau reiktų dėti kažkur visą tą nesąmonę, ar pakaktų tik prietaisų skydelio. P.S. Lyg ir kuro sąnaudos rodo, bet čiuju jeigu nėra originaliai, tai bus geriausiu atveju nuliukai. Apšvieskite prašau...  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 03, 12:56:37 sukūrė mega »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
moderatoriai tegul nesupyksta bet....
tu vapse  (!?) (!?) (!?) (!?) (!?) (!?)
Kazi ka cia trys ketvertai norejo pasakyt?O siaip ieskai tokio skydelio kaip nori,nusiperki ,randi kas pajungs,nes jauciu tau nelabai pavyks.

• Žiūrėti profilį
Kaip matau protingo atsakymo dar sunku sulaukti. Ne dėl greičio, ne dėl dar kažko, bet tiesiog noriu atsinaujinti taip sakant ir šitas jau taip sakant nusibodo, toks "basic" variantas gaunasi, tai net liūdna į jį žiūrėti, norisi OBC ir šiaip kai rodo ne tik oro temperatūrą, bet ir laiką, kuro sąnaudas, nu ir pan. Kiek žinau, tai visuose cepelinuose tokie būna, tai gal lengviau įsivaizduoti bus? Ar čia bet kokį gali pajungti ir kad absoliučiai viską rodytų? Ar to, ko nėra originaliai, ir neberodys? Pvz. kuro sąnaudų... :-/

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
tema pravaloma, pageidaujantys reikštis ne topiko tema bus apdovanoti įspėjimais.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
o kodel autoriui nera ispejimo?
Nuoroda i tema kaip ir buvo duota: http://www.audiklubas.com/forumas/patarimai-esant-garaze/audi-a4-%28b5%29-borto-kompiuterio-pajungimas/

Autorius parašė aiškiai, o čia norimo atsakymo nėra arba nerandu. Pacituok tada, jeigu aš aklas ir nematau...  (be)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Autorius parašė aiškiai, o čia norimo atsakymo nėra arba nerandu. Pacituok tada, jeigu aš aklas ir nematau...  (be)

Cituoju, jau po pirmos zinutes Toto tau atsake:O siaip ieskai tokio skydelio kaip nori,nusiperki ,randi kas pajungs,nes jauciu tau nelabai pavyks. Sitas atsakymas netiko? Juk matai nuoroda, skaityk !Tema baigta.