Junk nuo tokio prietaiso ar nuo tos vietos, kur + atsiranda tik įjungus degimą. Generas netinka, pas jį visada +12.Tik nepamiršk, kad įjungus bet kokias išorinio apšvietimo lempas, DRL turi užgesti.
Kaip netinka? Tai imi nuo fiškės jo ir gauni +, kuris atsiranda tik užsivedus varikliui
Juokauji? Tai gi akumo pliusas tiesiogiai sujungas su genero pliusu.
Nejuokauju, nes tu nesupranti, kad generas ne vieną jungtį turi. Aš kalbu ne apie piršto storio maitinimo laidus, o apie sužadinimo fiškę su dviem mažais laideliais.
Braliukas, pagal mane į tą žadinimo fyškę ateina pliusas, bet... per skydelio kontrolinę krovimo lemputę. Taip, kad nieko gero.http://injectorservice.com.ua/alternator.php
ir tu neteisus
Užtat čia buvau teisus:
ir čia nelabai sutiksiu , drl ledai šiam modeliui turi tik pritemti, bet ne visai išsijungti
Taigi cia ne apie oem kalba eina. Pas tuos pridedamus 3 laidai. + nuo degimo ar uzvedimo, pliusas nuo lempu, kad nakti inungus lempas drl uzgestu ir minusas.
Čia jis apie tuos kiniečius kur į groteles apačioje deda? Būčiau net nevargęs rašinėti. Evka tuo pačiu iš karto parašyk nuo kur diodus ant purkštukų pasijungti, nereikės temos kurti.
Pradėjo Emsom Garso ir video skyrius
Pradėjo darius008 Elektros dalys
Pradėjo ZOMKAS Elektros skyrius