Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pliusinis laidas  (Skaityta 2730 kartus)

Neprisijungęs Rainoldas

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Pliusinis laidas
« Topic Start: 2017 Spalio 12, 10:09:04 »
Sveiki. Gal kas jungetes DRL Led sviesas Audi A6 C6,iskur emet pliusini laida,kad uzkurus masina uzsidegtu DRL ledai? Prie generatoriaus butu galima jungti? Kiek isnarsiau ir niekur nerandu info ff
Aciu  :H

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Re: Pliusinis laidas
« Atsakymas #1: 2017 Spalio 12, 11:00:57 »
Junk nuo tokio prietaiso ar nuo tos vietos, kur + atsiranda tik įjungus degimą. Generas netinka, pas jį visada +12.
Tik nepamiršk, kad įjungus bet kokias išorinio apšvietimo lempas, DRL turi užgesti.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Spalio 12, 11:04:33 sukūrė Antonijus »

Neprisijungęs Rainoldas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2017 Spalio 12, 11:37:42 »
Jo zinau kad turi uzgesti,bet kur rasti tokia vieta prie motoro kad pasukus degima atsirastu srove?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2017 Spalio 12, 11:59:17 »
Junk nuo tokio prietaiso ar nuo tos vietos, kur + atsiranda tik įjungus degimą. Generas netinka, pas jį visada +12.
Tik nepamiršk, kad įjungus bet kokias išorinio apšvietimo lempas, DRL turi užgesti.

Kaip netinka? Tai imi nuo fiškės jo ir gauni +, kuris atsiranda tik užsivedus varikliui

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2017 Spalio 12, 14:49:36 »
Kaip netinka? Tai imi nuo fiškės jo ir gauni +, kuris atsiranda tik užsivedus varikliui
Nuo genero žadinimo fiškutės aš negarantuotas.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Spalio 12, 14:55:02 sukūrė Antonijus »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2017 Spalio 12, 14:52:07 »
Juokauji? Tai gi akumo pliusas tiesiogiai sujungas su genero pliusu.

Nejuokauju, nes tu nesupranti, kad generas ne vieną jungtį turi. Aš kalbu ne apie piršto storio maitinimo laidus, o apie sužadinimo fiškę su dviem mažais laideliais.

Neprisijungęs Rainoldas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2017 Spalio 12, 16:28:19 »
Kazin tik koks priejimas prie generatoriaus A6 C6 2.7tdi  :think: kazin o dar kur butu galima? O kaip kazin prie droselines sklendes kaip ten srove buna  :think:

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2017 Spalio 13, 20:22:19 »
Nejuokauju, nes tu nesupranti, kad generas ne vieną jungtį turi. Aš kalbu ne apie piršto storio maitinimo laidus, o apie sužadinimo fiškę su dviem mažais laideliais.
Braliukas, pagal mane į tą žadinimo fyškę ateina pliusas, bet... per skydelio kontrolinę krovimo lemputę. Taip, kad nieko gero.
http://injectorservice.com.ua/alternator.php

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2017 Spalio 13, 21:38:48 »
Braliukas, pagal mane į tą žadinimo fyškę ateina pliusas, bet... per skydelio kontrolinę krovimo lemputę. Taip, kad nieko gero.

ir tu neteisus ;), pas šitą auto sužadinimas ateina iš įtampos kontrolės bloko
o ką temos autorius nori padaryti , iš viso nesamonė, jeigu paduos abidvi maitinimo įtampas tai naktį visiems spigins į akis, o , kad pritamsint jau reikia mokėti elektronikos pagrindus

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2017 Spalio 13, 22:22:14 »
ir tu neteisus
Užtat čia buvau teisus:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2017 Spalio 14, 01:49:27 »
Užtat čia buvau teisus:

ir čia nelabai sutiksiu :D, drl ledai šiam modeliui turi tik pritemti, bet ne visai išsijungti :-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2017 Spalio 14, 16:45:08 »
ir čia nelabai sutiksiu :D, drl ledai šiam modeliui turi tik pritemti, bet ne visai išsijungti :-)

Taigi cia ne apie oem kalba eina. Pas tuos pridedamus 3 laidai. + nuo degimo ar uzvedimo, pliusas nuo lempu, kad nakti inungus lempas drl uzgestu ir minusas.

Nesuoratau, kas blogai? Tegu eina, laido gi nenukerpi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2017 Spalio 14, 19:12:56 »
Taigi cia ne apie oem kalba eina. Pas tuos pridedamus 3 laidai. + nuo degimo ar uzvedimo, pliusas nuo lempu, kad nakti inungus lempas drl uzgestu ir minusas.

Čia jis apie tuos kiniečius kur į groteles apačioje deda? Būčiau net nevargęs rašinėti. Evka tuo pačiu iš karto parašyk nuo kur diodus ant purkštukų pasijungti, nereikės temos kurti.

Neprisijungęs Rainoldas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2017 Spalio 16, 14:41:55 »
http://xenonaihid.lt/led-drl-1-5w-x-10-led-lankstus-dienos-zibintas-svieciancios-led-akutes
Situos idejau bet nepajungiau dar(nerandu kur  :think:),juos gali jungti kaip nori-gali pritempti gali ir uzgesti,komplekte stovi blokelis-ir is ten iseina trys laidai kaip pries tai kolega buvo rases-vienas minusas,kitas pliusas nuo gabaritu (kad ijungus sviesas prigestu-uzgestu ledai) ir trecias laidas irgi pliusas bet kad uzvedus masina uzsidegtu ledai bet va neismastau kur paduot pliusa   :-{

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2017 Spalio 20, 09:50:26 »
Čia jis apie tuos kiniečius kur į groteles apačioje deda? Būčiau net nevargęs rašinėti. Evka tuo pačiu iš karto parašyk nuo kur diodus ant purkštukų pasijungti, nereikės temos kurti.

Tai jis paklausė, o aš atsakiau. ;)