Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Philips lempos  (Skaityta 3438 kartus)

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Philips lempos
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 19, 19:23:30 »
Sveiki,
Perdege artimu sviesu lemperka. Norejau pasikeisti i Philips NightGuide lemputes, bet paskaitinejau ir radau tokia nuomone, kad butent lesinem lempom, ar det brangesnes Philips NightGuide ar pigesnes Philips Premium lemputes, efektas bus tas pats. Gal kas susiduret ir galetumet ka nors patart, ar verta det brangesnes lemputes i lesines lempas?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 19, 19:37:16 sukūrė abc »

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
Re: Philips lempos
« Atsakymas #1: 2009 Rugsėjo 21, 00:43:15 »
man irgi idomu sitas klausimas... :) ar verta prikt visokias ten + kazkiek % sviesos, ten baltesne sviesa ir t.t
 ir brangesnias ar vistiek taip pat svies..  :V ?!?
pas mane stovi artimu H1 ir tolimu H1 jei yra koks skirtumas  :)

tiesa pirkau kitai masinai kazkada H7 osram atrodo kazkokios tipo baltesne sviesa ir mokejau gal po 60 lt uz viena ir sviete gal bisk geriau nei paprastos, bet lempos buvo ne lesines..
tai ar verta?  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 21, 00:45:58 sukūrė juniors »
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Rugsėjo 21, 10:08:06 »
kiek bandziau ne ant lesiniu tai tikrai skirtumas yra, ant Tevo boros subraizyti stiklai, keisti lempu nenori o sviest neprasviecia, tai osram +30 geltona sudejom ir puikiausiai kompensuoja

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugsėjo 21, 11:44:31 »
Pas mane ilgose Osram All seasons gelsvos, svieciau tikrai geriau nei paprastos :)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Rugsėjo 21, 13:10:53 »
turiu susidėjęs Philips Xtreme Power, skirtumas akivaizdus

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Rugsėjo 21, 13:40:49 »
Daug geru atsiliepimu skaiciau apie jau mineta Philips NightGuide, ypac kaip slapias asfaltas tai ne tiek daug sviesos kaip kitu halogenu sugere, bet va man ydomu kaip ten su tais lesiniais zibintas, ar idejus i juos siuos halogenus nesigaus, kad jie svies kaip ir eiliniai halogenai.Vienas visu pageritu halogenu minusas tai trumpas tarnavimo laikas. Kiek skaitinejau, tai supratau, kad halogenai tarnauja panasiai metus, na max iki dveju.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 21, 13:42:29 sukūrė abc »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Rugsėjo 21, 17:19:17 »
Svarbu tik nedėkit visokių cool blue ar pan xxx blue, nes akli būsit naktį ant šlapio asfalto ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Rugsėjo 22, 07:44:33 »
Svarbu tik nedėkit visokių cool blue ar pan xxx blue, nes akli būsit naktį ant šlapio asfalto ;)
pas mane ilgose kaip tik kazkokios philips super duper blue (neatsimenu kaip tiksliai vadinas), bet skustis negaliu, tikrai gerai sviecia lyginant su paprastom, po 8-9 lt lemputem

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Rugsėjo 22, 07:51:31 »
pas mane ilgose kaip tik kazkokios philips super duper blue (neatsimenu kaip tiksliai vadinas), bet skustis negaliu, tikrai gerai sviecia lyginant su paprastom, po 8-9 lt lemputem
bet as naudoju maximines po 15-20lt ir jos tikrai ne 4 kart prasciau sviecia nei philipsines uz 80lt (kurios 4 kart brangesnes) ;) Cia patarimas tiems kas neturi daug penegu, ir galvoja, jog labai laimes isideje brangias lemputes :)

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Rugsėjo 22, 11:14:12 »
Kazkada naudojau osram kazkas tokio i blue, tai jos tik balciau sviesdavo ir tiek, bet kai pradeda perdegineti nebelinksta rankos bapkiu metyti...
Nightvision geras dalykas, pats maciau pastacius masina i siena kaip sviecia.

Neprisijungęs eazy

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Kovo 06, 11:45:55 »
As isidejau Osram night breaker plus i trumpas lesines. Nepasakyciau, kad geriau ar balciau sviecia. Efektas toks pat, kaip ir su paprastesnemis. Aisku mokejau uz 2 lemputes ~55Lt. gal nekokias nusipirkau?

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 07, 19:56:20 »
Ka patartumete deti i paprastas nelesines lempas (C4)? As noreciau isideti Philips BlueVision (Xenon efektas, sviecia baltai) ar Philips X-treme Vision +100%? Neapsisprendziu tarp siu dvieju, kurios geriau sviecia nakti, kaip BlueVision matosi ant slapio asfalto ir pan. ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 07, 20:08:33 »
jeigu būtum pirma ieškojęs atsakymų o ne uždavinėjęs tą patį per tą patį nuolat besikartojantį klausimą, būtum radęs, kad visos melsvos, žalsvos tik del gruožę... ir ant "šlapio" tau sugers. jeigu tau reikia tik "naglo" vaizdo, jami iš rimi, maximos, norfos, senukų XENON EFFECT bei panašias lempečkas, ir būsi patenkintas ir baltas bei pinigų ant alaus ir kebabų liks :-]

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Kovo 09, 08:58:52 »
as tai pas save i B3 esu susidejas philips kaskokios tai +20% ar 30% tiksliai nepamenu,mokejau su nuolaida 47lt uz komplekta,tai efektas tarp senuju paprastu buvo daugiau nei aiskus,esu tikrai patenkintas,ir sviecia baltai ir ant slapio asfalto nesu visiskai aklas,zinoma galetu ir ryskiau sviest,bet esu mates ir daug prastesniu egzemplioriu  :)

Neprisijungęs Bycius

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Kovo 09, 10:37:38 »
Su tom lempos kur +20, 30, 50% esu jau pasimokęs, ir pastebėjęs, kad jų tarnavimo laikas trumpesnis. man ben jau laikydavo pusei metų (lempų stiklų nepriliesdavau, su tam skirtu paralonu imdavau ir statydavau, tad riebalų nepatekdavo). Šviesdavo geriau, nei kad kur buvo įdėtos įprastos (neaišku kokios kilmės ir t.t. net nesigilinau).
Karta susidėjęs filipsus +30 %  komplektas 90 lt.. kai perdege viena lempa tai biski gaila :)
Tai nusispjoviau, susidėjau brangesnes paprastas (apie 17 lt. vnt), švariai nusiploviau ir nupoliravau lempų stiklą, ir nepajaučiau jokio skirtumo. ir kai perdega netaip gaila:).
mano siulymas butu, det paprastas lempas (be jokiu +30 ir t.t) ir nepatinget dazniau suvalyt lempu stikliukus :)

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Kovo 09, 10:49:00 »
nu as tai susidejau rugpjucio menesi ir pakolkas tfu tfu tfu laiko,ir buvo toks varjantas ,kad buvo generatorius pradejas nesamoningai per daug kraut (apie 18v) tai patikek kol pastebejau ( nakti vaziuodamas pastebejau,kad sviesos dega geriau nei xenon :D ) tai tie philipsai atlaike,o kur buvo paprastos halogenuose mire .. toks pastebejimas  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Kovo 09, 11:54:13 »
Su tom lempos kur +20, 30, 50% esu jau pasimokęs, ir pastebėjęs, kad jų tarnavimo laikas trumpesnis. man ben jau laikydavo pusei metų (lempų stiklų nepriliesdavau, su tam skirtu paralonu imdavau ir statydavau, tad riebalų nepatekdavo). Šviesdavo geriau, nei kad kur buvo įdėtos įprastos (neaišku kokios kilmės ir t.t. net nesigilinau).
Karta susidėjęs filipsus +30 %  komplektas 90 lt.. kai perdege viena lempa tai biski gaila :)
Tai nusispjoviau, susidėjau brangesnes paprastas (apie 17 lt. vnt), švariai nusiploviau ir nupoliravau lempų stiklą, ir nepajaučiau jokio skirtumo. ir kai perdega netaip gaila:).
mano siulymas butu, det paprastas lempas (be jokiu +30 ir t.t) ir nepatinget dazniau suvalyt lempu stikliukus :)
koks dar pasimokymas, nėra tai paslaptis, netgi pas kažkurį gamintoją (arba OSRAM arba PHILIPS) tinklapyje buvo rašyta, kad 'pliusinės' lemputės tarnauja ilgiau, ir bendrai žmonės apie tai diskutuodami parašo. Èia ta pati problema kai ir pasirašant sutartis - nepakankamai perskaitoma :)
šiaip jos apie 8-12mėn turėtų išgyventi...

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Kovo 14, 13:59:17 »
susidejau Philips Night Brake H1, efektas geresnis, bet ne toks kokio tikejaus, siaip reik lempas poliruoti, nes labai daug priklauso nuo pacio stikliuko pralaidumo, o pas mane jis vos ne geltonas...

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Kovo 16, 09:38:58 »
pasakysiu paprasciau, jei stovi lempos H7, tai dek Tu ka nori keisi ir keisi, tad neverta metyt pinigu, bet jei stovi H4, galima drasiai investuoti i pvz osram +90% dabar susidejes, tai du metus laiko be problemu, nakti, per lietu ar puga sviecia zymiai geriau uz standarta

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Kovo 16, 09:46:38 »
pasakysiu paprasciau, jei stovi lempos H7, tai dek Tu ka nori keisi ir keisi, tad neverta metyt pinigu, bet jei stovi H4, galima drasiai investuoti i pvz osram +90% dabar susidejes, tai du metus laiko be problemu, nakti, per lietu ar puga sviecia zymiai geriau uz standarta
Pas mane prieš kokius 3 metus į ilgas įdėtos H7 philips lemputės (nepamenu, kažkokios blue vision ar pan.) Jokių problemų, šviečia tikrai gerai. Mokėjau 90 - 100 lt

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Kovo 16, 12:06:08 »
Pas mane prieš kokius 3 metus į ilgas įdėtos H7 philips lemputės (nepamenu, kažkokios blue vision ar pan.) Jokių problemų, šviečia tikrai gerai. Mokėjau 90 - 100 lt

ilgos maziau naudojamos, del to laiko

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Kovo 16, 12:33:21 »
Tikrai mažiau nei trumpos  (+) Bet beveik kiekvieną savaitgalį tenka užmiesty būt ir ilgom važinėt