Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Philips lempos  (Skaityta 3444 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Philips lempos
« Topic Start: 2011 Kovo 09, 11:54:13 »
Su tom lempos kur +20, 30, 50% esu jau pasimokęs, ir pastebėjęs, kad jų tarnavimo laikas trumpesnis. man ben jau laikydavo pusei metų (lempų stiklų nepriliesdavau, su tam skirtu paralonu imdavau ir statydavau, tad riebalų nepatekdavo). Šviesdavo geriau, nei kad kur buvo įdėtos įprastos (neaišku kokios kilmės ir t.t. net nesigilinau).
Karta susidėjęs filipsus +30 %  komplektas 90 lt.. kai perdege viena lempa tai biski gaila :)
Tai nusispjoviau, susidėjau brangesnes paprastas (apie 17 lt. vnt), švariai nusiploviau ir nupoliravau lempų stiklą, ir nepajaučiau jokio skirtumo. ir kai perdega netaip gaila:).
mano siulymas butu, det paprastas lempas (be jokiu +30 ir t.t) ir nepatinget dazniau suvalyt lempu stikliukus :)
koks dar pasimokymas, nėra tai paslaptis, netgi pas kažkurį gamintoją (arba OSRAM arba PHILIPS) tinklapyje buvo rašyta, kad 'pliusinės' lemputės tarnauja ilgiau, ir bendrai žmonės apie tai diskutuodami parašo. Èia ta pati problema kai ir pasirašant sutartis - nepakankamai perskaitoma :)
šiaip jos apie 8-12mėn turėtų išgyventi...