Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Perku kuro siurbli: A4 1.8 92kW 1996m benzinas  (Skaityta 1015 kartus)

Neprisijungęs mazylis6666

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Perku kuro siurbli: A4 1.8 92kW 1996m benzinas
« Topic Start: 2011 Birželio 25, 22:13:54 »
Sveiki

Tai vat sudeginau siurbli savo A4 1.8 92kW 1996m benzinas  :( Gal kas parduoda ar zino kur galima isigyti nauja? Ir kaip manot apsimoka restauruoti?

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
labai patikimai juos restauruoja , bet ziurint kaip tu ji ten sudeginai, bei priklauso is kokio miesto esi ?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Sveiki

Tai vat sudeginau siurbli savo A4 1.8 92kW 1996m benzinas  :( Gal kas parduoda ar zino kur galima isigyti nauja? Ir kaip manot apsimoka restauruoti?
Siaip juos restauruoja,Kaune turiu uz 100 lt.originalu.Dujiniu masinu savininkai pamirsta benzo prilasinti,todel siurbliai ir lekia.Galiu padaryti automatini siurblio atjungima,kad be reikalo nesisuktu.

• Žiūrėti profilį
Nu pas mane yra dujos del pamirsimo ilasinti tai nepamirstu tiesiog truputi su darbais uzspaude buvo tai gan ilgokai beweik be benzo vazinejau :) gal sudeginau per ziauriai pasakyta, bet manau sudilo angliukai. Ji issiemiau sendien tai trumpam pajungiau prie akumo isimta, nes is garso atrodo lyg veikai lyg ne kai dar bake buvo. Tai vat pajungus neveike papurcius vel pradeda veikt ji pasukioji pavaltai ir vel neweikia. Mano manymu tikrai angliukai perdaug padirbo su lasais benzo isdilo. Seip esu kaunietis. Gal zinai kiek kainuoja restauruoti?
Ir dar beje del to siurblio veikimo negi js pastoviai dirba jei ir dujos persijungia??? Beje pas mane kazkokios lenkiskos stag 400 atrodo pilnas ipuskimas.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Nu pas mane yra dujos del pamirsimo ilasinti tai nepamirstu tiesiog truputi su darbais uzspaude buvo tai gan ilgokai beweik be benzo vazinejau :) gal sudeginau per ziauriai pasakyta, bet manau sudilo angliukai. Ji issiemiau sendien tai trumpam pajungiau prie akumo isimta, nes is garso atrodo lyg veikai lyg ne kai dar bake buvo. Tai vat pajungus neveike papurcius vel pradeda veikt ji pasukioji pavaltai ir vel neweikia. Mano manymu tikrai angliukai perdaug padirbo su lasais benzo isdilo. Seip esu kaunietis. Gal zinai kiek kainuoja restauruoti?
Ir dar beje del to siurblio veikimo negi js pastoviai dirba jei ir dujos persijungia??? Beje pas mane kazkokios lenkiskos stag 400 atrodo pilnas ipuskimas.
restauravimas apie 120,o dujinikai siurbliu neatjungineja,neapsimoka,lisnas darbas.

• Žiūrėti profilį
TOTO tas siurbliukas kur turi normaliai veikia? gal tel numeri koki galetum susisiekciau kai atsilaisvinsiu??

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
TOTO tas siurbliukas kur turi normaliai veikia? gal tel numeri koki galetum susisiekciau kai atsilaisvinsiu??
868374083 parasyk siurblio kodo paskutine raide.

• Žiūrėti profilį
nzn tiksliai kuris cia kodas tai rasau viska 8D0 906 091 A,    62 10 34695 00063

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
nzn tiksliai kuris cia kodas tai rasau viska 8D0 906 091 A,    62 10 34695 00063
jo,a raide.Tureciau turet,siandien jau neieskosiu.

• Žiūrėti profilį
ryt as uzimtas nebent i antra dienos puse, tai jei atsilaisvinsiu pasuksiu gal ka suzinojes busi. iki ryt tada ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
ryt as uzimtas nebent i antra dienos puse, tai jei atsilaisvinsiu pasuksiu gal ka suzinojes busi. iki ryt tada ;)
man nedega,atostogos.