Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: perku audi a3 kaip patikrinti ar neatsuktas spidometras  (Skaityta 4335 kartus)

Neprisijungęs lauriukas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
ar imanoma pamatyti originalia rida

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs xoom

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
ziurek i pedalus i vaira i sedynes i richiaga :) pagal nutrynima :) jei sedynes suplysusios o pegalu gumos kiauros manau pule limono prabegus :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei masina vaziavo pastoviai trasoje - nelabai ka ir matysi nes niekas ten daug nesitrina, jei miesto masina - tai pastoviai lipa/islipa ir t.t. tad sis turginis atpazinimas tikrai retai padeda... Sudeveti nera sunku ir nauja masina.

Autorius nenurode dyzelis ar benzas - tik kai kurie dyzeliai tam tikrais metais budavo dar i viena vieta rida raso - taciau tai retai pasitaiko. Seip su VIN kodu kreipiesi i audi centra ir paziures jos istorija, gal rasi nesutikimu... O seip pirk ne rida ir metus, o masina ;)

Neprisijungęs lauriukas

• Žiūrėti profilį
dyzelis 81kw

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
dyzelius dazniau perka autostradoms, o ne miestams, tad tikimybe kad bus prabegus daugiau yra tikrai didele...

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
ziurek i pedalus i vaira i sedynes i richiaga :) pagal nutrynima :) jei sedynes suplysusios o pegalu gumos kiauros manau pule limono prabegus :)

siaip tuos visus reikalus nelabai sudetinga pakeist ir i geresnes isvaizdos parduodant auto ;)

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Tai o kompu prisijungus negalima paziureti tikros ridos,nes kazkur ir kazkokiam zurnale esu skaites,apie tikros ridos patikrinima...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Paklausei - mes atsakeme taip kaip yra, o ka ir kaip supranta zurnaliugos ir ka jie konkreciai rase - mes nezinome ;)

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
Pasijungi VAG-COM'a, paspaudi "Applications", paspaudi "EDC-15 Mileage".
Arba parodys "tikra rida", arba ne.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ta "tikra" taipogi "susitvarko"...

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Kaip manot kiek mano automobiliukas pravaziavo ? A4 2.5 TDI  01m. ji is Italijos , buvo nupirkta 2007 metais , vairas patrintas , odinis salonas , vairuotojo sedyne sone patrinta iki skiluciu :) Dekui uz jusu nuomones  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tu cia rimtai tokius klausimus uzduodi, ar manai kad cia extrasensai? Pravaziavus tiek kiek pravaziavus... Tokius dalykus dargalima spelioti matant masina... ir tai tik mintyse daryti prielaidas apie tikra ar netikra rida.
Kreipkis i audi centra su VIN kodu ir pasakys apie ja turima istorija.

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Man pasake audi centre kad jie su Italais nebendradarbiauja , tik su Vokeciais .

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Oi... ne tai kad nebendrauja, bet Italai retai kada suveda informacija...
Aplamai, koks skirtumas, jei masina vaziuoja tvarkingai ir gerai - super. Sujoti masina galima labai greitai ir 2008m.... cia nebeda...
Siuo atveju gaunasi, kad imu i zmonas ne moteri pagal bukle (smegenu, kuno ir sveikatos) o pagal kiek mazai ana kitu pim*** mate :D

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Kai audi centre buvau , meistras pasiziurejas i salona pasake kad ne maziau 400 tkst. km auto pravaziavus , o ne 136 tkst. km kai buvo nupirkta  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kai audi centre buvau , meistras pasiziurejas i salona pasake kad ne maziau 400 tkst. km auto pravaziavus , o ne 136 tkst. km kai buvo nupirkta  :)

Èia nuo daug ko tas nudilimas gali būti... Ir nuo km, ir nuo didelės subinės, ir nuo ilgų nagų ir t.t.t.t., net ir nuo to, kokią aprangą naudojo ex savininkas :)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Bet as vistiek negaliu suprasti kaip italai nepriziuri savo automobiliu  (!?) kad per 6 m. odinis salonas plysta , ir dar nenustebsiu kad Italija vyno salys , nes priekije keleivio puseje raudonas vynas buvo ispyltas  :[ + matosi zymes ant galines sedynes , kad kazka sunkaus veze kazkada  :[

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o rida ne su varikliu susijusi buna? :D Kietos isvados... galetu dar pagal duslintuvo suodzius ir sprendimus padaryti juos palaizius :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
>> Kaip manot kiek mano automobiliukas pravaziavo ? A4 2.5 TDI  01m. ji is Italijos , buvo nupirkta 2007 metais , vairas patrintas , odinis salonas , vairuotojo sedyne sone patrinta iki skiluciu laimingas Dekui uz jusu nuomones >>

Na jeigu manes cia pomidorais neuzmetys, tas manau taip:
Vidutiniskai per metus pravaziuoji 20-40k km.
masina 9 metu senumo (jeigu teisingai supratau), tai
turetu pravaziuot nuo 180 iki 360k km. Jeigu dyzelis
buciau linkes prie max. skaiciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 04, 12:37:00 sukūrė schwarzmanek »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nagi paburiam iš miltų...
Per metus autobamines darbinės auto važiuoja ~nuo 50-100 tukstančių, tai gaunasi: nuo 300-600 tukstanciu...
Per metus ale vadovu, vadybos, seip vartotoju maziau vazinejanciu rida buna 30-80 tukstanciu, tai gaunasi: nuo 180-480 tukstanciu...
Per metus jei moteris kokia nuvaziuotu 20-40 tukstanciu, tai gaunasi: 120-240 tukstanciu, plius jos nagais sudrasko salona jau per antrus metus...
Sutrintas salonas... chm, su kuo lygini? Kaip su 6 metu masina, ar is salono? :D

Zodziu, pilstymas is tuscio i kiaura... :D

Neprisijungęs lauriukas

• Žiūrėti profilį
 prisijunge pazystamas mano a3 prie kompo ir pasake kad spydas suktas yra, air bagai isaude tipo kad cipas imestas yra ir t.t karocia perkant geriausia diagnostika pas gera speca daryti

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
prisijunge pazystamas mano a3 prie kompo ir pasake kad spydas suktas yra, air bagai isaude tipo kad cipas imestas yra ir t.t karocia perkant geriausia diagnostika pas gera speca daryti

Būtų įdomu sužinoti, kaip jis tai pamatė...

Neprisijungęs lauriukas

• Žiūrėti profilį
atvaryk ir tau ispurtis jei nori, rodo kad buvo suktas spydas bet kiek neaisku

Neprisijungęs kalnietis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
man diagnostika kai dare pasake kad suktas. kai pajungia kompa ir paleidzia programa kazkokia pakyla apsuku ir greicio rodykle. ji turi buti lygiai lygiai apsuku ant triju o greicio ant simto dvidesim, jei yra ne ant atzymos o salia tai reiskia suktas, man tiek jis paaiskino