Taip tu visiškai teisus
Vakar, pastudijavęs manual'ą radau, kad audi C4 cypsi tris kartus jei:
-del stabdžių gedimo (kaladėles, ar trūksta stabdžių skysčio);
-dėl aušinimo skysčio (jo per daug ar per mažai);
-dėl per mažo tepalp spaudimo;
Cypsi kartą:
-dėl per didelės ar mažos akumuliatoriaus įtampos (pas audi A3 gal cypsi dėl to tris kartus , reiktų skaityti manual'e);
-dėl kuro trūkumo;
ar pypsi dėl lempučių gedimo, stiklo plovimo skysčio trūkumo, paprasta 4 lempučių sistema nežinau.
Tiesa gali atsirasti 4 pypsėjimai, jei yra stabdžių gedimas ir trūksta kuro (taip, buvo man, galvojau kuo toliau tuo arčiau pavojaus , bet užpylus kuro vėl beliko tik trys pyptelėjimai)
Asmeniškai pas mane, buvo išsukta stabdžių lemputė, todėl įjungus degimą, kad užsidega mažiau lempučių nepastebėjau. Galvojau, kad pastaroji degasi tik jau esant trūkumui ar nusidevėjimui. Įsukus ją, ji žinoma mirksėjo, buvo rasta ir priežastis - sulužusi kaladėlės jungtis (fiškė). Ją sutvarkiau dingo pyptelėjimai ir nebemirksėjo naujai įsukta lemputė.
Ačiū padėjusiems mintimis
kaip evaldas ir sake tas pypsejimas del sumazejusios akumo galios. Pas mane jisj au prie mirties, ir ziema ilgiau pasukus supypsi visda 3x
buvo ir dabar nesenai, kai i filtra patingejau kuro ipilt pakeites, sukt teko gan ilgai ,ir jau po ilgo sukimo supypsejo, poto teko nusukt filtra ir ipilt kura, nes tai buvo zenklas kad arteja mirtis
.. o kai uzsidega kuro lempute nepamenu, bet berods 1 ar 2 kart supypsi
. a6 c4 2.5