Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pamąstymai apie variklio elektrohidraulines pagalves  (Skaityta 828 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pradėsiu apie viską nuo pradžių:
Keitė mano audi variklio pagalves visas. Viena buvo nuplėšta, tai tuo pačiu keitimu sumečiau visas naujas, iš audi centro.
Sudėjo tas pagalves, viską sujungė, pradėjo saugiklį deginti vieną. Ant to saugiklio stovi pagalvė, variklio kompas ir dar kažkokia smulkmė. Po ilgų ir nesėkmingų paieškų, nieko neradus, buvo įmestas kitas saugiklis, toks, koks ir priklauso (20A). Greičiausiai pasitaikė brokinis saugiklis, ko pasekoje gan konkrečiai parūko iš tos pynės, kuri stovi šalia pagrindinio kompo. Vėlgi sekė nesėkmingos trumpinimo paieškos. Vėl nieko neradom. Galų gale pabandžiau nukirpti tą laidą. Po nukirpimo viskas puikiausiai užsikūrė, dirbo kuo puikiausiai. Pajungus diagnostiką, meta vienos variklio pagalvės klaidą (užtrumpinta)
Pagaliau neseniai radau tą vietą, kur jinai buvo užtrumpinta - prispaustas laidas su kondišo siurbliu.
Klausimas mano būtų toks. Kaip ją dabar pajungti? Prie kompo tas pasvilęs laidelis man pasitikėjimo nekelia tikrai, permesti naują laidą įmanoma tik pro kitur. Toje pagalvėje kaip suprantu pliusas/minusas yra ir viskas. Viskas būtų ~ dzin, jei sutaptų spalvos tų laidų. Kiek pamenu, man jis buvo pilkas, o prie pačios pagalvės jau ateina abu juodi dryžuoti laidai.  (z) Kas būtų, jei pajungčiau netyčia ne taip, kaip turi būti? Pagalvės veikimas bus atvirkštinis? Vagas parodys, kad ne taip dirba pagalvė? Mano planas toks: persimesti nuo to laidelio prie kompo prailginimą iki pagalvės, o minusą paimti iš ten, kur bus patogiau.
Taigi protingieji kurmiai, gal kas kokį protingesnį ar dar kokį variantą/patarimą turėtumėt?

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
laidas pasitikėjimo nekelia, bet jis dar vis veikia. Taigi prisijungi ta laideli kur priklauso, įsidedi saugiklį, užsikuri mašina ir eini su testeriu prie pagalvės matuot kuris ten iš jų pliusas. Susirandi pliusa ir po to tempi nauja laida pro kur jau ten tau išeis. Taigi toki pamastymai...

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
ciut neprisidirbai kaip man buvo su C3 veidrodeliu sildymu, nudege pravodkes izoliacija, pradejo rukt dumai, gerai kad neuzsidege. Ir viskas del to, kad italiskas saugiklis ne nemane ko nors saugot :D. Siaip siulyciau schemas pasinagrinet kur koks laidas eina ir kur nueina.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 13, 20:07:07 sukūrė Veil »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
laidas pasitikėjimo nekelia, bet jis dar vis veikia. Taigi prisijungi ta laideli kur priklauso, įsidedi saugiklį, užsikuri mašina ir eini su testeriu prie pagalvės matuot kuris ten iš jų pliusas. Susirandi pliusa ir po to tempi nauja laida pro kur jau ten tau išeis. Taigi toki pamastymai...

Šitas variantas neveiks. Ten, kur jis buvo prigrybtas, uodas bb neįkištų, jį tik pavyko ištraukti, atleidus siurblį, bet nebeveiks jau jis, kadangi nukirstas. Būtų ten to laido metras, eitų prieiti, tai aš sugalvočiau daugiau variantų, bet dabar labai jau nekas ten su priėjimu, praktiškai snukį vėl nuiminėti, siurblį nuiminėti, diržą pasileisti generatoriaus...