Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagedo signalizacija?Atsirakina bet neuzsirakina  (Skaityta 1669 kartus)

apeicer

• Svečias
Is niekur nieko namo cia kada grizau signalizacija nebeuzrakina duru o tik atrakina ?pas mane darineja tik prieki ,ir beto abiem durim tas pats is kart pasdare.Kas cia gali buti?

apeicer

• Svečias
pas man va tokie varikliukai stovi ar gali buti taip kad pagedo ir tik i viena puse suka?
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=23203

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
pas man va tokie varikliukai stovi ar gali buti taip kad pagedo ir tik i viena puse suka?
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=23203
varikliukai ne prie ko.Neaisku kokia signa,bet aisku kad kalta rele arba jos pajungimas.

apeicer

• Svečias
O galima  isvis signalizacija atjunkti ir padaryt kad tik durys darinetusi?
pas man stovi tokia dezute bet pavadinimo nepazejau gal toks pats nzn  http://www.aivex.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=79&category_id=24&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=30
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 21, 17:29:32 sukūrė apeicer »

apeicer

• Svečias
pavadinimas code perfect

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
sita signa be centrinio reliu.Ieskok kur pakabintos,gal dregmes gavo.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
pultelius du turi ???? paziurek su antru ar uzrakina  man taip buvo su savo signalke uzrakinau o nebeatrakino taier jega migtuka paspaudziau saip netaip atsirakino o su kitu pulteliu nrm  arba gali but dreagmes pagave kaip kazkas sake

apeicer

• Svečias
tie varikliukai veikia tikrai buvau isemes ir vaiksto i abi puses

Neprisijungęs minde2226

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
gali but pasioj signalizacijoj tokia maza rele nukepus del to ir neatrakina. ;)

Neprisijungęs Vejas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Pas mane buvo tas pats, atrakint atrakina, o uzrakint neuzrakina. buvo laidas nutrukes nuo reles vienos kojytes. signalke commander code perfekt (bent jau ant pulto taip parasyta)  :)

apeicer

• Svečias
o kur tiksliai randas ta rele?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
o kur tiksliai randas ta rele?
O sito klausk to kas dejo signa.Gali pats ieskoti,bet manau kad paciam nieko nepavyks.

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
http://www.kodinis.lt/images/graphics/1214573017.pdf
Jei turi indikatoriu ar testeri  paziurek  signalizacijos 3-4 kontaktus (Rudas -Juodas) nuo ju turi rasti 2 reles nemanau kad bus sunku surasti.rades patikrink su testeriu ar indikatoriumi ar jos veikia
p.s. jei jau priejei prie varikliuko pats lengviausias budas patikrinti reles juk jau turi 2 laidus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 22, 20:51:02 sukūrė raimis4 »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Senesnese signalkese jei neuzdarytos durys, centrinis neuzrakina. Sirena nesupypsi po ijungimo 3 kartus?

apeicer

• Svečias
jo man atrodo supypsi daugiau kartu negu anksciau.

Beto va pas man kokios jungtys tos dvi kur foto ir dar dvi ,dvieju ir triju jungciu ir salia yra kazkokie dar kur fotkej kairej pusej FOTO--> http://www.talpykla.com/files/5167/Atvaizd0062.jpg
O ka daro tie 214 ir 213?  FOTO-->  http://www.talpykla.com/files/5167/Atvaizd0063.jpg

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai suskaiciut gi gali kiek kartu supypsi. Ar 1 ar 3.

apeicer

• Svečias
Jo kai viena kart paspaudi pulteli  supipsi 3 kartus signalke! Tai kas cia yra?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Perspeja, kad neuzdaryta kazkas. Bagazine, durys, kapotas. Daviklis kazkuris sugedes. O gal saugiklis salono apsvietimo perdeges, signalizacija gauna minusa per salono apsvietimo plafona.

apeicer

• Svečias
Perspeja, kad neuzdaryta kazkas. Bagazine, durys, kapotas. Daviklis kazkuris sugedes. O gal saugiklis salono apsvietimo perdeges, signalizacija gauna minusa per salono apsvietimo plafona.
Dekui ramaskinas  buvo nuluze durelese daviklis

Ramziss

• Svečias
Sveiki vyručiai. audi a4 '96m. Per šalčius nustipo akumas atjungiau, pakroviau, prijungiau atgal ir nebeveikia centrinis, nerakina nieko ir jei užspaudi rankom užraktus iš vidaus neatrakina: nei durų, nei bako, nei bagažinės na nieko. Ir centrinis vekdavo tik su signalke, signalke veikia o centrinis kaput.  Gal kas galit ka patart? ka daryti, ka pakrapštyti? Jungiau oro siurblį ar vakumini siurblį, nežinau kaip vadinasi jis, bet stovi bagažinėje (juodas toks ), prie kitos mašinos,  veikia viskas gerai iš kitos mašinos įdėjau pas save, ta oro siurblį vistiek neveikia? Gal čia kokius kontaktus reikia pravalyt ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 01, 12:59:48 sukūrė Ramziss »

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyručiai. Per šalčius nustipo akumas atjungiau, pakroviau, prijungiau atgal ir nebeveikia centrinis, nerakina nieko ir jei užspaudi rankom užraktus iš vidaus neatrakina: nei durų, nei bako, nei bagažinės na nieko. Ir centrinis vekdavo tik su signalke, signalke veikia o centrinis kaput.  Gal kas galit ka patart? ka daryti, ka pakrapštyti? Jungiau oro siurblį ar vakumini siurblį, nežinau kaip vadinasi jis, bet stovi bagažinėje (juodas toks ), prie kitos mašinos,  veikia viskas gerai iš kitos mašinos įdėjau pas save, ta oro siurblį vistiek neveikia? Gal čia kokius kontaktus reikia pravalyt ?
cia pas koki traktoriu taip?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausia tikrink, ar ateina pliusas i jungti.