Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padėkit, iškraudinėja akumuliatoriu.  (Skaityta 5006 kartus)

Neprisijungęs BCA

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Padėkit, iškraudinėja akumuliatoriu.
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 30, 18:50:49 »
Esu prisiekes audi automobiliams taciau gavos taip kad siuo metu nusipirkau VW B5, realiai ta pati A4 tik kvailiau padarytas. Taigi iškraudinėja akuma gan stipriai. Pamatavau srove tarp  akumo minuso ir kebulo -- 0,42 zinau, kad neturi su signalizacija virsyti 0,1. po viena atjunginejau saugiklius kad surasti kur nuteka, taciau nieks nepasikeite istraukus kad ir visus. Buvau pajunges ant kompo-rodo centrinio bedas(logiska nes neveikia vienu dureliu uzraktas) Kur dar gali but pakasti sliekai?

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Re: Padėkit, iškraudinėja akumuliatoriu.
« Atsakymas #2: 2010 Rugpjūčio 30, 19:15:04 »
Zek ar kur nera prasitrynusio mazo pliusinio laido kuris liestusi i kebula

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugpjūčio 30, 19:16:33 »
Dekui už pasiūlymą, susilaikysiu. Visa elektros instaliacija beveik tokia pati kaip A4.

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 30, 19:18:28 »
Bet tai logiskai mastant tas mazas pliusinis laidas turetu "virint"  salyti su kebulu ir kažkur kažkas turetu perdegti arba uzsidegti. Sroves nutekejimas mazdaug toks pats kaip yjungus bagazines apsvietimo lempute. Nes tada buna 0,8, ja uzgesinus 0,42 o turi buti max 0,1
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 30, 19:20:28 sukūrė BCA »

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugpjūčio 30, 20:11:27 »
O kaip reikalai su garso aparatūra?

Neprisijungęs DIMsonAs

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 30, 23:10:06 »
man akuma sodino, autonomine signalizacijos sirena.

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugpjūčio 30, 23:41:38 »
Pasate kaip ir a6 po vairuotojo kojom yra kompas atsakingas uz centrini, apsvietima ir langus, as nuo tos dezutes pradeciau. Paziurek ar prie akumo vandens nera, gali but kondiskes nutekejimas uzsiimses. O del centrinio, tai is dezutes neiseina valdymas, galima is kitu duru laida atsivest ir veiks tada.

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 30, 23:42:19 »
Aparaturos nulis, katik persidaziau masina, gali but gal ka priveliau su laidais surinkinedamas duris. bet su saugikliais turetu atkirsti nutekejimo saltiny. Kiek bemastau man sviecias kad generatorius gali nuleidineti. Del signalizacijos gera mintis, ydeta peidzerine, reiks patikrinti. Blogiausiu atveju pasiimsiu deze alaus ir lupsiu pravodke.

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 30, 23:44:27 »
Pasate kaip ir a6 po vairuotojo kojom yra kompas atsakingas uz centrini, apsvietima ir langus, as nuo tos dezutes pradeciau. Paziurek ar prie akumo vandens nera, gali but kondiskes nutekejimas uzsiimses. O del centrinio, tai is dezutes neiseina valdymas, galima is kitu duru laida atsivest ir veiks tada.

Dekui uz vertinga info.

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Atjunk viena akumo "klema" ir jungdamas atgal klausykis ar kas nors kur nors nesudirba, mano motinos ex seat'e iskraudinejo 0.25, ilgai knisausi traukinejau saugiklius reles, lupau kilimus, perziurinejau laidus ir t.t., kol karta neisiklausiau i tai kad kai pajungineji akuma kazkur suveikia kazkokia rele, ilgai teko klausytis kol supratau is kur ji, o pasirodo kazkokia tikrai ne gamykliskai imontuota rele bagazinej po apshifke, jungdavosi ir nezinau koki vaidmeni ji ten atlikinejo, as ja nukirpau ir visos problemos dingo, ten manau buvo nervu gadinimo rele  :-]

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Didzioji remonto diena. Pradejau nuo signalizacijos nes girdedavosi kaip suklaksi ji kai pasijungia maitinimas. atjungiau is signalizacijos blokelio visas fiskes. Efekto jokios 0.42. palaukiau minute kad nebutu uzdelsimo. efekto velgi jokio. 0.42 Pasikeliau kilima issitraukiau valdymo bloka kuris yra po vairuotojo kojom.Viskas ten grazu, jokios dregmes pedsako, jokios korozijos ar oksidacijos. Is jo istraukiau fiske, velgi efekto jokio. Sedziu rukau, ir vistiek jokio efekto... Speju darba mano labai palengvintu http://www.lemona.lt/LIUSE/Images/MS2002.JPG  ,bet deja neturiu. Gal kas galit patarti gera elektrika viliuje kuris galetu padeti isspresti ne uz kosmines sumas sita mano problema? arba patarti kur slieko ieskoti  ?!? skoloj neliksiu  (d)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Patikrink galiniu duru laidus. Ar gumoje neluze.
Ar bagazineje nesviecia lempute, uzdarius bagazine.
Jei magas neoriginalus, tikrink pajungima.
Paziurek priekabos pajungimo rozete, jei yra. Jei su daug kontaktu, kur skirta kemperiams jungti, buna pastovus pliusas.
Jei nieko nerasi, pajunk testeri srovei matuoti, uzspragink visas spynas, kad davikliai uzsispaustu ir atjunginek po viena:
Vairuotojo duru bloka, kur langai valdosi.
Vairuotojo duru laidus visus, po kapoto atidarymo rankena.
Keleivio duru laidus, irgi kampe po bardacioku.
Galines duris, atsijungia jungtys gumoje.
Komforto bloka, po kilimu.
Matuodamas palauk keleta minuciu, kad "uzmigtu" masina.
Sekmes!  ;)

Neprisijungęs Gycius

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
o kodel pvz uzkurus masina ilgeliau dega akumuliatoriaus lempute ?

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Manau nusedes akumas. ant senesniu budavo pagazuoji ir praeina tas degimas nes generatorius uzkrauna mano manymu. 
Db del mano bedos. Atjungus vienas galines duris krinta iki 0.33 atjungus kitas galines krinta iki .22 atjungus abejas priekines nukrito srove iki 0.1. jau kaip ir padoru butu. Db įdomu kaip ištaisyti ta beda kad nenuteketu srove? Kame cia saknys gali but ?
Dekui Ramaskinas  uz detalu paaiskinima, manau daugeliui zmoniu siuo postu padesi ;)

Neprisijungęs Gycius

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
tai gal kuris nors duru kontaktas palaidas ? pabandyk tas pravodkes pajudint ir stebet

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Konkreciai po viena duris atjunginejant  po truputy ir krenta, nera taip kad vienas atjungus nekristu o kitas kristu. Kai paeiliui atjungi visas 4 duris gaunasi 0.1 A. Tiesa kai yjungi degima sudirba vairuotojo duru kaip speju centrinis, suklaksi.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na vienas kolega toki pasata siuo metu tvarko, irgi iesko nuotekio. Bet jis gaves dregmes, o visi pozymiai tokie pat, kaip tavo. Kiekvienas duris atjungus, irgi po truputi krenta nuotekis.

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Dregmes pedsaku pas mane nesimato bet ka gali zinot kas per 12 metu tai masinai įvyko. Jei kolega ras galus ir tai nebus firmos paslaptis prasau parasyk kas ten kaip. Nes shnd  deduosi dyzeliny akumuliatoriu ir vaziuoju y Vln su shita masina. Bijau kad neatrakinsiu dureliu, nes raktas netinka spynelem, o jei akumas visai nuses tai su signalizacija jauciu neatrakinsiu. :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai pranesiu butinai, jei kas paaiskes.

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
gal ne prie ko gedimas, bet mano ex bulkai iškraudinėjo, po ilgų paieškų nuvežiau pas elektriką, tai rado, kad išjungus degimą, ištraukus raktelį vis vien likdavo visos užmaitintos rėlės.. ff

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Reles visas buvau atjunges vistiek tas pats. Įtariu čia bus tame tarpe nuo akumo iki  centrinio bloko kažkas negerai arba su pačiu centriniu... Diagnostika su wag dariau tai ismete silpna skydelio signala ir centrinio klaidas.

Neprisijungęs drambliokas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
seip daug kam bagazines lemputes neissijungdavo ir iskraudavo, gal ir kvaila bet daug kam buvo

Neprisijungęs BCA

• Žiūrėti profilį
Patikrinta. beda kaip ir rasta, per duris iskraudineja, tik kur ta beda pagydyti?  ?!?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Ieskok dregmes, gal sudreke kur laidai ar blokai duryse, per CAN gauna trikdzius ir sodina.