Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit atrasti davikli  (Skaityta 2463 kartus)

Neprisijungęs andrius_977

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Padekit atrasti davikli
« Topic Start: 2011 Gruodžio 10, 14:35:59 »
Sveiki, daugumai pasirodys, kad juokinga problema mano, bet klausiu zinanciu kur Audi A3 1,9 TDI 66 kw stovi variklio temperaturos daviklis. Prietaisu skydelyje jau kuri laika bludija temperaturos rodykle. Dazniausiai rodo 90 kaip priklauso, bet kartais nukrenta, kartais staigiai uzkyla, kai apie 120 neva buna isijungia ir raudonas termometro simbolis, rodantis uzkaitima, staiga vel nukrinta tada. Na matyt bludija dacikas. Saugiklius visus perziurejes jau. Viskas ok. Kurioj vietoj tas temperaturos daviklis, zmones???  :V :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekit atrasti davikli
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 10, 15:57:28 »
Daviklis >>> laidai >>> skydelis >>> pati gaugė....

Vat bet kuri vieta tau gali blūdyti ir tikrai nebūtinai daviklis, ypač ei parodymai staiga krenta, staiga atsisto.

Gal kur laidas prasitrynęs...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 10, 17:14:15 »
Parasykit kas zino kur daviklis stovi, kurioj vietoj.  ?!?

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 10, 17:37:49 »
cia kazkur  ;)

Uploaded with ImageShack.us

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 10, 17:45:09 »
Dekui Bosko, bandysiu ieskoti kokio dacikelio  ;) o tos 3 pakaitinimo zvakes kokia jos funkcija atlieka??? niekada gyvenime ju nekeiciau. Koks ju veikimo principas? ( cia prie to pacio idomu)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gruodžio 10, 18:14:33 »
Ziurint i tavo nuotrauka, kai is galvos iseina sakotuvas, tiesiai eina vandens pakaitinimo tenai, i prieki tai slanga i radiatoriu,  daviklis stovi priesingai tai slangai, baigiasi tas plastmasinis sakotuvas ir nuo jo slanga eina i salono radiatoriu, tame sujungime ir ieskok daviklio keturiu laidu.
Pakaitinimo zvakes reikalingos greiciau pasildyti varikli kai prasideda salciai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 10, 18:26:01 »
Dekui, dekui   (h) bandysiu ryt pagal aprasyma paieskoti to daviklio. Tos trys pakaitinimo zvakes padeda greiciau silti varikliui, taip supratau??? o iskart jos po uzkurimo kaitina?? nes snd bandziau su testeriu pamatuoti srove ar ateina laidais, rezultatas buvo kad neateina....  (-) gal jos veliau isijungia po kiek laiko??

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gruodžio 10, 18:29:57 »
Dekui, dekui   (h) bandysiu ryt pagal aprasyma paieskoti to daviklio. Tos trys pakaitinimo zvakes padeda greiciau silti varikliui, taip supratau??? o iskart jos po uzkurimo kaitina?? nes snd bandziau su testeriu pamatuoti srove ar ateina laidais, rezultatas buvo kad neateina....  (-) gal jos veliau isijungia po kiek laiko??

Atjungi temperaturini davikli, kompas supranta , kad labai salta ir tada ijungia tas zvakes, pirmiausiai dvi, kai truputi pasyla, tada tik viena, na kazkas tokio. Dabar kai ryte apie 0 jau turetu jos veikti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gruodžio 10, 18:35:28 »
Blem pas mane -8 buvo   :-] tai sunkiai kuria, po keliu prasukimu tik. Akumas naujas, zvakes geros. Manau jei temperatura man prietaisu skydeli sokineja belenkaip, gal blem tas temperaturos daviklis parejo jau... nes jis ir zvakem nustato kiek kaitinti kiek zinau. Reikia tik surast atjungt ir tada bandyti kurti reiks saltai  :V

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Balandžio 07, 01:18:37 »
Sveiki, turiu klausima butent del sio variklio temperaturos davilkio. Pas mane tokia situacija: variklis buna 90 laipsniu, per klima ir skydelis taip ir rodo. Vaziavau dabar savaitgali vakare, kai kieme buvo -1 laipsnis, greitis nedidelis, iki 50km/h ir kas kelias sekundes vis po laipsni pradeda variklio temperatura kilti iki 110-120 laipsniu, skydely ir klimoj taip ir rodo, greicio nekeiti, vaziuoji tokiu paciu greiciu ir po kurio laiko temperatura pradeda leistis atgal ir grizta iki 87-90 laipsniu, kartais tai kartojasi, kartais taip ir pasilieka ir daugiau nekyla. Piries kelias dienas buvo taip, kad uzsikurus ir stovint vietoje is karto per kelias minutes pakilo rodykle ir klima iki 90 laipsniu, po to krito iki 60 ir po trupuciuka vel pakilo iki 90. Klausimas mano butu toks, ar del to ir gali buti kaltas sitas temperaturos daviklis? Beje, kaip temperatura apie 100 karta kaip rode klima, tai is karto gesinau masina ir prasidariau bakeli, o ten viskas normaliai, jokiu burbulu, jokiu virimo pozymiu, o prie 100 tai turetu jau virti antifryzas mano galva. Mano minimaliu supratimu, reiketu kaltinti temperaturos davikli. Beje, masina a4 b5+ 2,5tdi v6 :)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Balandžio 07, 01:28:48 »
neteisi tavo galva, arbata verda prie 100, antifrizas prie aukštesnės.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Balandžio 07, 08:12:04 »
ir taip uzkaitus ne gesinti ir probke atsukineti, o sustoti ir negesinant peciuka ant pilno paleisti . Kas liecia davikli , stovi virsuje, priejimas labai geras, keiciant antifrizas neisbega, kam sukti galva pasikeisk ir viskas, realiai jis nelabai turetu 100 rodyti, o cia ramiai vaziuojant net virs 100. Nepades ziurek termostata.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Balandžio 07, 12:20:51 »
Nu bet prie 120 kai rode, tai antifrizas irgi viskas normaliai, jokiu virimo pozymiu ir ta temperaturos kaita pakankamai greita, nejaugi per 10-20 sekundziu nuo 120 laipsniu spes atvesint iki 87? :)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Balandžio 07, 14:02:32 »
ar bent pečius tau šyla?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Balandžio 07, 16:54:20 »
Viskas syla, viskas normaliai :-)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Balandžio 08, 10:13:28 »
Tada didžiausia tikimybė, kad kaltas daviklis

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Balandžio 08, 19:20:00 »
Pakeiciau davikli, ziuresiu kas darysis :-)

Neprisijungęs martux_

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Liepos 28, 07:56:44 »
Sveiki, turiu klausima butent del sio variklio temperaturos davilkio. Pas mane tokia situacija: variklis buna 90 laipsniu, per klima ir skydelis taip ir rodo. Vaziavau dabar savaitgali vakare, kai kieme buvo -1 laipsnis, greitis nedidelis, iki 50km/h ir kas kelias sekundes vis po laipsni pradeda variklio temperatura kilti iki 110-120 laipsniu, skydely ir klimoj taip ir rodo, greicio nekeiti, vaziuoji tokiu paciu greiciu ir po kurio laiko temperatura pradeda leistis atgal ir grizta iki 87-90 laipsniu, kartais tai kartojasi, kartais taip ir pasilieka ir daugiau nekyla. Piries kelias dienas buvo taip, kad uzsikurus ir stovint vietoje is karto per kelias minutes pakilo rodykle ir klima iki 90 laipsniu, po to krito iki 60 ir po trupuciuka vel pakilo iki 90. Klausimas mano butu toks, ar del to ir gali buti kaltas sitas temperaturos daviklis? Beje, kaip temperatura apie 100 karta kaip rode klima, tai is karto gesinau masina ir prasidariau bakeli, o ten viskas normaliai, jokiu burbulu, jokiu virimo pozymiu, o prie 100 tai turetu jau virti antifryzas mano galva. Mano minimaliu supratimu, reiketu kaltinti temperaturos davikli. Beje, masina a4 b5+ 2,5tdi v6 :)

Ar susitvarkei šitą bėdą? Buvo kaltas daviklis? Nes pas mane dabar labai identiškai vyksta jau kuris laikas.